Dieta de 13 zile
Raspunsuri - Pagina 13
Ica 1975 spune:
am slabit si eu in 9 zile - 3.5 Kg, putin dar bine si asa decat de loc, AMR 3 zile fara ziua de azi.
Noi
Eleni spune:
Eu vreau sa va incurajez.
In 6 zile am slabit 4 kilograme.
Si intru in pantalonii mei de vara de anul trecut pe care nu ii mai puteam imbraca... si ce am mai jelit cand am descoperit nenorocireaaa... e drept ca eu am si depozite bine localizate pe posterior.
Si ma tin cu dintii si saptamana asta desi suntem invitati la mese aproape zilnic si strang din dinti, inghit excesul de saliva si bag un gratar si o apa plata. Ca o doamna bine ce sunt...parca s-au vorbit toti prietenii mei zilele astea cu iesitul in oras.
Se poate, si inca foarte bine.
E drept ca eu din cand in cand mai bag si cate un ceai din ala verde chinezesc, antiadipos - 1 pe zi, dar am si zile in care beau 2 si zile in care uit.
Spor la strans cureaua doamnelor.
Revin cu incurajari.
Dianami spune:
quote:
Originally posted by Violetik
Diana Mirela, vreau si eu sa incep aceasta dieta. N-ai putea sa scrii lista cu alimentele pe care le-ai cumparat pentru aceasta dieta cit si cantitatile? Merci mult anticipat!
Succese in batalia cu kg, fetelor!!! Jos kg!!!![]()
Am cumparat asa:
-14 oua
-1,5 kg vita (am portionat-o in 7 bucati egale, de friptura, apoi am congelat-o in pachetele)
-1 pui (jumatate il mananc eu + inca un copan in loc de miel, restul va servi sotul)
-2 pastravi medii (aprox.1/2 kg, raman 2 buc. a 200g fara cap)
-2 pachete de sunca de pui pt. copii (a cate 300 g)
-4 iaurturi de 400 g, dietetice
-2 pachete a 400 g spanac congelat
-1 kg rosii (pt. mine doar 4 buc)
-4 salate verzi (sapt. viitoare mai iau 4, ca se vestejeste in frigider)
-4 teline mici
-1 kg morcovi (imi trebuie 6 bucati)
-5 lamai (pt. spanac si salate)
-1 kg capsuni (voi manca doar 250 g atunci este specificat)
-4 grefe mari (pt. ziua cu 1 fruct si cea cu suc de fructe)
Cam asta este. Restul aveam in casa. Pt. sot si copil am facut cumparaturi separate
Spor la slabit!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Prima zi e pe sfarsite, deocamdata ma simt bine.
Eu voi fierbe un pic carnea de vita, apoi o pun pe gratar cu niste ierburi si iese acceptabila la gust.
Azi m-am chinuit cu spanacul ala, mi s-a parut mult 400 g, noroc cu rosia ca ii mai lua gustul, credeam ca nu pot manca atat.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
szivarvany spune:
Buna ziua si de la mine. Sunt la a 9-a zi de dieta, fara abateri, doar ca nu mai pot sa vad nici carnea, nici cafeaua ... am slabit 2,6 kg, desi nu am folosit nici un gram de sare sau alte chestii, iar portiile sunt extrem de mici ca efectiv nu-mi aluneca pe gat ... insa se vede tare bine la haine diferenta. Sper sa rezist cu bine pana la capat, dupa care trec la Scarsdale !
Succes tuturor !!! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
ligeea spune:
Dragele mele am slabit 6 kg ( desi v-am spus ca am mai bagat cate un degetel sa gust papa lui ala micu ). Sunt super fericita , azi am si uitat sa mananc m-am trezit acum ca de fapt azi nu mai tineam regim . Am mancat niste capsuni fara zaharsi ma gandesc de maine sa incep o de-aia cu trei zile carne ,trei zile lapte , etc.
va pup si mai vin pe-aici sa vad ce mai faceti .
claujro spune:
M-as baga si eu dar parca nu am curaj ca tare pofticioasa mai sunt!!!!
mamica de
baietel 2,5 ani si de
fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
Luna75 spune:
Felicitari fetelor pentru kilogramele pierdute.Fiti tari ca dieta asta nu e usoara deloc.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Criss75 spune:
Ai dreptate Luna 75, nu e usoara deloc. Azi sunt la ziua in care trebuie sa beau doar ceai si apa
, sper sa rezist. Totusi mi-am baut si cafeluta fara zahar, fara de care nu pot sa-mi incep ziua.
Dar important e ca da rezultate
.