Dieta de 13 zile
Raspunsuri - Pagina 14
Dianami spune:
Salutare viitoarelor
!
Am trecut la ziua a doua cu brio. Cantarul imi arata cu 1,8 kg mai putin ca ieri dimineata!!!
Adevarul e ca am de unde da jos
...
De felul meu sunt mai constipata, dar problema am rezolvat-o cu ceai de slabit cu lamaie de la Naturavit. Este f. bun, are ceva gust si nu provoaca diaree, ca alte ceaiuri
. O sa beau in fiecare seara cate o cana.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
ja spune:
Multumesc pt raspunsul despre carnea de vita.Azi am fact-o si eu la gratar..arata mai bine ca de mancat o mananc diseara(de..le fac si eu cand ma lasa bb)
Acu..alte intrebari:
- cu telina fiarta cum e?....cred ca-i imposibila la gust
- de ce e musai lamaie in salate si nu otet?..ca parca e mai buna cu otet?
ana
ligeea spune:
Incearca telina s-a coci la microunde 20 de min la 900 . In coaja , necurata dar spalata .
Luna75 spune:
pentru fetele care au terminat cura.
Am inteles ca dieta daneza schimba metabolismul,iar dupa terminarea curei,ingrasarea este max.de un kilogram.
E adevarat ?!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ligeea spune:
Eu am mai tinut-o o data dupa nastere si alaptat si nu m-am mai ingrasat decat 4 kg in 2,2 ani (aveam 60 innainte de cura si 54-55 acum la 1,68
Cred ca iti disciplineaza vointa si daca tot ai slabit si te placi asa cum esti, esti mai atenta la ce mananci. Nu exista reteta prin care sa slabesti si apoi sa mananci ce si cat vrei si sa nu te mai ingrasi. Am tine-o toti.
Artemis1578 spune:
Diana multumiri pt lista de cumparaturi, o sa iau exact ce ai scris tu pt ca intentionez sa ma apuc si eu de saptamana viitoare. Data trecuta nu mi-am facut lista si lenesa cum sunt nici de data asta nu faceam, asa ca iar bateam piata zilnic.
Cred ca am mai postat de vreo 2 ori ca ma apuk! Certati-ma va rog, sa nu imi mai calc cuvantul! 

Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
Georgia2 spune:
am inceput si eu de ieri.Probabil ca nu o voi tine strict (ieri n-am avut rosie asa ca nu am mincat). Am noroc ca e foarte cald afara aici si nu am pofta de mincare deloc. asa ca deocamdata nu am probleme dar vad eu ce voi face cind se raceste la loc.
Violetik spune:
Merci,Diana, de listuta. Cred ca de saptamina viitoare intru si eu in club cu daneza. Am inteles ca chiar face minuni? Cine are 1,60 m si in jur de 58 kg? Cit ati putut da jos cu daneza?
Mirunaa spune:
Buna fetelor.
Si eu caut o reteta de slabit care sa mi se potriveasca.La mine ar fi problema ca nu pot tine cure de slabit daca fumez....Primul pas ar fi sa ma las de fumat....Si cat imi doresc sa slabesc vreo 6 kilograme, nu mai mult.Mi se pare al naibii de greu...
Ligeea, nu-mi venea sa cred ca tu la 1,68 vrei sa ajungi de la 60 de kg(parca) la 54-55.Tot 1,68 am si eu....dar eu la 55 de kile cred ca as fi moarta.
.Eu in liceu aveam greutatea asta, cand am ramas insarcinata cu primul copil(aveam 23 de ani) aveam 54 de kg( si-ti spun ca eram slaba moarta)...iar cand am ramas insarcinata cu al doilea copil(aveam 34 de ani) aveam 59 de kilograme....si tot slabanoaga paream.
Acum, la 38 de ani, am aceeasi inaltime( sper:))) dar 72 de kilograme.Daca as reusi sa ajung macar la 66 de kile as fi extrem de multumita!!!
Probabil eu am oasele mai grele....de e asa diferenta intre noi...si oi fi si mai batrana![]()
Toate cele bune!
strengarita spune:
M-am alaturat si eu voua azi. Sper sa reusesc sa o tin pana la capat, nu am probleme cu poftitul cand ma ambitionez, dar merg o ora pe zi la gym si nu stiu cum ma va afecta acolo (banuiesc ce se va intampla:) si voi incerca sa manac ce se cere in dieta dar sa cresc cantitatile suficient cat sa fac fata exercitiului fizic).
"Imi pare rau de fluturi Cand sting lumina, Si de lilieci Cand o aprind..." Sorescu