Dieta de 13 zile
Raspunsuri - Pagina 15
ligeea spune:
Cred ca starea de ,,bine a fiecaruia e definita de personalitate. Eu am o constitutie mai longilina -desi nu sunt inalta -si in liceu aveam 48 de kg. Am avut pana in 55 pana am ramas gravida , mancand cam ce vroiam dar nu in exces si fara paine. Uite, in timpul sarcinii nu m-am latit in solduri de loc (bazinul ).Eu merg mult pe jos ( de la mine de pe Nerva Traian la birou -Piata natiunile Unite merg pe jos, plus ca am o gramada de treaba la Judecatorii, etc. ). Dupa ce am nascut am revenit relativ repede la 60-62 de kg dar nu-mi placea cum arat. E chestie de perceptie.eu ma si imbbrac mai mult sport-casual asa ca nu-mi stataea bine. Si cred ca e chestie si de densitate osoasa ( desi n-am probleme cu osteoporoza ) . Am o prietena care e piele si os , e cat mine de inalta dar are 60 de kg. Nu-ti fa probleme , daca-ti place ceea ce vezi in oglinda e OK .
Georgia2 spune:
de bine de rau am ajuns in a 3-a zi de cura. cu citeva inlocuiri (salata de rosii in loc de salata verde si pui in loc de vita care a iesit ca o talpa la gatit).Nu m-am cintarit.Noroc cu caldura de afara ca nu am pofta de mincare de loc. Cine a mai terminat cura?
Dianami spune:
Am incheiat a treia zi de cura...2,8 kg
.
In seara asta trebuia sa mananc telina fiarta, rosie si un fruct. Nu am putut inghiti telina, mi s-a parut imposibila la gust
...asa ca in loc de un fruct am mancat vreo 15 capsuni mici
si am renuntat la telina, asta e.
Va tin pumnii in continuare!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Georgia2 spune:
cum am mai zis nu cred ca are ceva daca nu tinem ca la carte.Eu in prima zi am tinut strict, ieri (a2-a) zi am inlocuit salata cu rosii si carnea de vita cu pui. Azi (a-3-a) zi am mincat la prinz o salta facuta din 2 oua, sunca si ardei gras (in loc de salata verde) iar deseara o sa fac o salata din rosie, telina verde (aici nu se prea gaseste radacina) si mango. O sa fie un fel de salsa pe care o s-o maninc cu felia de paine prajita pe care am "sarit-o" dimineata. Vedem ce s-o intimpla...
Ica - ai terminat cura?
ja spune:
Si eu am trecut de a 3-a zi..si si eu am sarit telina(e care o banuiam imposibila asa ca nici m-am mai chinuit s-o gatesc),de fapt am sarit si rosia..ca am fost pe strazi cu bb...am papat un mar si ceva capsuni
ana
Dianami spune:
Fetelor, nu ne mai spuneti ce ati facut? Cum merge cura?
La mine pot sa zic ca merge perfect, azi dimineata aveam cu 3 kg mai putin decat acum 3 zile.
Am si eu o intrebare: pe prima pagina sunt doua diete, una scrisa de Nora si una de Bufi. In ziua a patra, la cina, o cura zice 250 g fructe, cealalta 250 g branza de vaci.
Voi ce ati mancat? Sau e la alegere? Ca nr. de calorii nu e acelasi.
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Tot eu. Pe net am gasit doar varianta cu branza de vaci. Nu stiu ce sa fac, eu as prefera fructele.
Deschid un nou capitol, sa avem unde sa scriem
.
Dianami spune:
Fetelor, va invit sa continuam discutia aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77215" target="_blank">DIETA DE 13 ZILE (DANEZA) 2
zanadaneza spune:
Buna dragelor,
Sunt si eu la inceput de drum cu reteta daneza,am 115 kg sunt rubiconda si azi este prima zi.Vreau sa dau jos sunculitele si vreu sa va intreb daca e vreo problema daca am si activitate sexuala in timpul dietei,pentru ca tzucul meu este un neintelegator cand vine vorba de pat (intelegeti voi fetelor).El are 120 de kg si nu are incredere in diete,vreau sa ii demonstrez eu ca se poate.
Va pupacesc !