Dieta de 13 zile
Raspunsuri - Pagina 12
Dianami spune:
Nu v-am zis ca azi am baut vreo 3 litri de lapte dulce si am mancat numai capsuni toata ziua
. Le voi duce dorul tare mult, asa ca mi-am facut plinul
. Sper ca peste doua saptamani sa mai fie capsuni in piata...
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Ica 1975 spune:
Criss, din pacate nu am de unde sa-l cumpar aici, dar daca ajung in rom am sa-l folosesc cu siguranta. Merci 
Noi
Criss75 spune:
Ica 1975, scuze, n-am vazut ca nu esti din Ro.![]()
Azi e a sasea zi de dieta si deja am cu 3.5 kg mai putin, sunt foarte incantata pentru ca deja se si vede, ma simt foarte bine si chiar nu mi-e foame. Nu stiu totusi cum va fi maine cand n-am voie sa mananc nimic pana seara.
Mici abateri am avut totusi in sensul ca mi-am baut cafeluta in fiecare zi. Spre exemplu, ieri la micul dejun am avut doar morcovi rasi. Dar fara cafea nu pot sa-mi incep ziua. Si oricum, eu beau intotdeauna cafeaua fara zahar.
Succes in continuare.
bufi spune:
Revin si eu pe aici, in conditiile in care vreau sa va spun ca m-am mentinut la greutatea dupa ce am terminat dieta...o saptamana mi-am facut de cap, adica am mancat si eu inghetata, sunt mare fan.
De azi am inceput dieta asta: luni - legume fierte, marti - cartofi fierti, miercuri - branza de vaci, joi - mere, vineri - orez fiert, sambata - carne fiarta de pui. Stiti ceva de ea? Este ok? Am citit ca se slabeste 4 kg/ sapt...oare este adevarat?
Julia
an-k spune:
bufi felicitari pentru mentinere!! Despre dieta, la cum suna... s-ar putea sa fie adevarat- pt ca nu mananci lactate ci doar branza de vaci, carne de pui si nu de altceva, eu mai astept 2 sapt si o sa ma apuc de asa ceva, te astept cu rezultate![]()
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by bufi
Revin si eu pe aici, in conditiile in care vreau sa va spun ca m-am mentinut la greutatea dupa ce am terminat dieta...o saptamana mi-am facut de cap, adica am mancat si eu inghetata, sunt mare fan.
De azi am inceput dieta asta: luni - legume fierte, marti - cartofi fierti, miercuri - branza de vaci, joi - mere, vineri - orez fiert, sambata - carne fiarta de pui. Stiti ceva de ea? Este ok? Am citit ca se slabeste 4 kg/ sapt...oare este adevarat?
Julia
De unde ai dieta asta, ca ma incanta si pe mine?!
Nana Motoc
Nunta noastra!
bufi spune:
Dieta asta am gasit-o pe net, a tinut-o Daniela Nane si spune ca da rezultate, dar trebuie tinuta asa cum am scris-o.O sa va spun cand o voi termina si ce s-a intamplat!
Se mai numeste regimul Antoine sau zig-zag.
Julia
ja spune:
Am intrat si eu la cura.
Am mai tinut-o acu 2 ani ..am dat 7 kg jos..in 2 luni am ramas gravida(normal ca le-am pus la loc)..am luat pe total 25.Dar prietena cu care am tinut-o(si care a slabit tot 7 ) nu a pus nimic vreun an.
Intreb cum pregatiti carnea de vita..ca stiu de atunci ca doar fiarta era greu si de mestecat(dupa care am mancat doar pui)
ana
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by ja
Am intrat si eu la cura.
Intreb cum pregatiti carnea de vita..ca stiu de atunci ca doar fiarta era greu si de mestecat(dupa care am mancat doar pui)
ana
Taiata feliute subtiri si pusa pe gratar. Are gust mai bun. Mie fiarta mi se pare gretoasa.

Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
Violetik spune:
Diana Mirela, vreau si eu sa incep aceasta dieta. N-ai putea sa scrii lista cu alimentele pe care le-ai cumparat pentru aceasta dieta cit si cantitatile? Merci mult anticipat! 
Succese in batalia cu kg, fetelor!!! Jos kg!!!