Dieta de 13 zile
Raspunsuri - Pagina 11
ligeea spune:
Sincere felicitari , esti o gagica cu vointa .Eu vroiam dupa ce termin sa o tin pe aia disociata ca la cata foame mi-e numai ideea ca manaci cat vrei din ceva ti se pare suprnaturala.Ce parere aveti?
Ica 1975 spune:
Inca n-am renuntat, de baut apa beau, mult mai mult decat inainte. O sa ma mai cantaresc luni, pana atunci
pe dieta asta
da nici nu renunt.
Noi
Ica 1975 spune:
Eu de 3 zile stagnez...
Desi am zis ca nu ma mai cantaresc cateva zile nu m-am putut abtine, si cand am vazut ce mi-a aratat cantarul ...
Noi
Criss75 spune:
Ica, nu te descuraja, mergi inainte. Oricum am inteles ca se pierde mai mult din a doua saptamana de dieta.
La mine e a patra zi si ma simt foarte bine, am cu doua kg in minus asa ca asta imi da "aripi" sa merg inainte. Eu am mai baut si ceai antiadipos, dar nu cred ca asta e o problema. dimpotriva cred ca ajuta.
Succes in continuare.
Ica 1975 spune:
Criss, si eu am baut un ceai antiadipos aseara ca
dar cam degeaba. Asta este. In primele 4 zile am slabit si eu 2 kg dar dupa asta nikkk si as avea de unde Slava Domunului; poate asta este doar cazul meu. Cu foamea m-am obisnuit dar gandul ca nu mai scad deloc ma innebuneste; oricum un lucru bun din dieta asta tot a iesit - disciplina.
Spor la slabit tuturor
Noi
naomi_ioana spune:
buna fetelor...va urmaresc de cateva zile si va admir pt vointa care o aveti
...am si eu de dat jos vreo 5-6kg si vreau sa ma apuc si eu de aceasta dieta de maine
sper sa am vointa necesara sa o duc pana la capat.Am o intrebare la voi,ce cantitate de salata mancati si ce fel de ulei consumati,de fapt cum faceti salata?...ah,si inca una ce fel de sunca mancati si ce gramaj are cutia de iaurt?...va multumesc anticipat si astept raspundeti...va
o zi buna
Criss75 spune:
Ica 1975, pentru problema ta cu
exista la magazinele naturiste un ceai foarte bun, mai bun chiar decat cel antiadipos. Se numeste Talia 1 si costa aproximativ 2 lei.
Spor la slabit.
Denise spune:
Neata fetelor si va doresc sa aveti o duminica frumoasa! Eu sunt tare mandra de mine; am ajuns la ziua 11 si am dat jos exact 6 kg. Ca sa ii dau un raspuns lui naomi: te incurajez sa ti aceasta dieta, mai ales daca ai de dat numai 5-6 kg. Eu am mancat cam o salata intreaga, preparata cu un praf de sare, o lamaie stoarsa si un strop de ulei de masline si iaurt am mancat o cutie mare. Sunca am mancat cam 200 gr., de Praga, exceptand ziua in care scrie clar o felie. Daca mai ai nelamuriri, intreaba-ma. In rest, spor la slabit si o zi buna!
Dianami spune:
Salutare, fete!
Ma alatur si eu voua, incepand de maine.
Azi am gatit pt. sot pt. cateva zile, pt. copil gatesc din doua in doua zile dar ii pun din ochi totul, nu exista pericol sa gust
, iar eu mi-am cumparat tot ce imi trebuie.
Vroiam sa va spun urmatoarele:
-la salata o sa pun 1/2 lingurita ulei de masline, pt. ca fara lipide nu se absorb vitaminele liposolubile
-miel nu voi manca, inlocuiesc cu pui
-o sa beau in fiecare dimineata cafea, nu ceai
-am luat o sunca de pui pt. copii, care avea cele mai putine kcal/100 g si parea ca are ingrediente mai ...normale
-in loc de cod mananc pastrav
-cu apa nu e o problema, beau 4 l/zi de cativa ani ![]()
-toata perioada aceasta voi lua multivitamine, calciu si magneziu
Acestea fiind spuse, sper sa fiu la fel de hotarata si peste cateva zile
!
Tin pumnii tuturor, sa devenim
!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

am sa va tin la curent cu rezultatele...o zi buna tuturor