Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 14
AndreaM spune:
Noapte buna mamici si bebei,
se pare ca eu sunt singura care mai bantui la ora asta pe site, ce sa-i faci daca diferenta de ora este asa de mare. Am alaptat gazuta si am facut si o baita la fetita si acum doarme... pana maine dimineata. Noi inca nu am inceput diversificarea, alaptez exclusiv pana la 6 luni, sper.
Giovana succes la concursul pe care il inscrii pe Marco, siguri o sa castigi, e asa de scump.
Denisam cu placere, daca vrei sa ma intrebi ceva cu legatura la calatoria in Romania iti sunt la dispozitie.
Catalina foarte dragute pozele cu palariuta e o dulceata, iti vine sa o mananci, frumoasa ca si tine. Sper sa ii treaca temperatura.
Dana_ene distractie placuta la botez, lasa emotiile la o parte. Eu vorbesc dar sunt sigura ca si eu o sa am emotii mari, deja am cu doua sapt. inainte.
Anasebe insanatosire grabnica tatalui, te inteleg perfect prin ce treci deoarece si tatal meu a trecut prin asta, sper ca la tine sa fie totul bine si sa ai vesti bune. 
Sim O sper sa se refaca in curand micuta ta Clara, pupici de la noi doua.
Noapte buna,
Diana si bebe Andrea
utocatalina spune:
Ingrid vazut pe Diana..subtirica, manechin vad! Sa stii ca o sa semene cu tine, asa ca nu te gindi ca o sa fie vreo barosana..sa stii ca asa eram si eu mica..din pacate, mare am facut un
cit banita..
Bun prima supa s-a ars ca am uitat de ea si mi-am dat seama abia cind am simtit mirosul...pus iar supa la facut!
poze noi - Bia, Daria si Ana in parc
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
utocatalina spune:
Denisa vazut pe Emma cu palarioara si volane ca ale Biei!
Bravo ca a-ti scapat de vaccin si drum bun spre noi!
Canda vad ca Filip e tare razboinic cu plapuma..dar bine ca a reusit ce si-a propus!
Irina imi place cum l-ai pus pe Mario in tarc cu jucaria...faina idee
...auzi sa stii ca el este taman cum trebe si chiar daca nu are jamboane oricum arata ca un bb de 9 luni!
Teolinda am decretat..albastru este culoarea care-l prinde cel mai bine pe Nicolas...este la fel de frumos ca intotdeauna!
Ursulina scuze pentru intarziere...Casa de piatra sau de rahat se mai zice, ca cica sa nu-si bage nimeni nasul in casa voastra
..mie asa mi s-a urat!
Mai baga si tu poze cu Raisa!
Ioana cum e Razvanel..sper ca bine!
Astery misto Razvan cu caractita 
Daniela Ene..superbe pozele vederi cu Roxana si Oana!
Mira in ultimile poze cu Selin zici ca e si ea mic luptator de summo!![]()
Asa si acum daca tot fac supa nr.2 sper sa-i placa ca ultima nu i-a palcut deloc si nu a papat...poate morcovii noi, poate undtul, cine stie? Acum i-am pus nitel ulei si cartof!
Noi ne prezentam asa..la prima ora am papat 90 si am vomat jumate! Febra nu mai are!Acum doarme..
Alina sa intri pe mess ca maine vin la tine chit ca-ti umplem toata casa de voma!
Si acum ? Cum hraniti bb sa nu imparstie mincarea peste tot..Bia este un calvar..face bulbuci cu mincarea in gura si o arunca in cap, in nas si-o baga si o trage pe nari pina se ineaca...si procedeaza in felul urmator..eu on dau sa pape, ii bag in gura, acumuleaza acolo si dupa ce a strins suficient face birrrrr si il arunca precum balena PESTE TOT! Bee si Nico au vazut ce bulbuci face, dar cu mincarea e prapad! Bouncerul este tot un jeg si am zis ca pina nu trece de faza asta, chiar daca ii iau scaun nu o pun in el....daca scapam de treaba asta, bouncerul il curat sau il arunc, ca nu cred ca mai e bun de ceva bietul de el!
Ciresica Bianca 
utocatalina spune:
Monica am vazut-o si pe "pacala girl" si dresoarea de catei..cam apucatoare fata, ai grija sa nu faca dresaj cu voi!
![]()
Ciresica Bianca 
sim0 spune:
Anasebe, multam de mesaj si de indrumari. De-abia astept sa vizionez si eu si sa vad care al cui e ca tare multe mai sunteti pe aici si va cam incurc.
Teolinda, casutza noastra este la Balotesti...stiu ce o sa spui...acolo unde s-a prabusit avionul
Noi o avem de muti ani, dar imbunatatirile au mers in pas de melc. Anul trecut am stat acolo cu tot familionu (eu, sotul, mama si bunica), ne apucasem sa ne facem baie in casa. Au venit insa ploile alea naspa, s-a strans apa in curte, a intrat si la hidrofor si l-a ars. Acum sa vedem cand om mai face rost de vreo 7-8 mil sa luam altul, mai puternic, sa traga si apa in casa. gaze sunt trase pe strada,da cine are 50 de mil pt instalare si apoi tot atat pentru centrala? In rest e super, padurice, floricele, copacei
Sper sa se bucure si fetitza mea in curand de traiul la tzara...Noi stam acum la apartament in Bucuresti pana ne mai aranjam acolo. Voi sunteti mutati definitiv?
Fetelor, voi dati la bebei lapticul numai caldutz sau si la temperatura camerei? Ca maica-mea ma baraie la cap sa-i incalzesc toata ziua buna ziua laptele, eu i-l dau si peste o juma de ora sau o ora la temperatura camerei. o fi bine?//
![]()
poze Clara
anasebe spune:
Simo Eu ii dau laptele la temperatura camerei. Las' sa se obisnuiasca asa.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
Si eu la temp. camerei daca se raceste..!
Ciresica Bianca 
Bee spune:
BUna dimineata fetele.
Noi voioase nevoie mare. Mama sculata la 4 la papica fetei, iar fata treaza de tot de la 6. Nu stiu ce-am avut, dar n-am reusit sa dorm ca de obicei.
LA MULTI ANI CAnadiencelor Emma Andreea si Andreea Mary!. La fel si francezului Alexandre.. Sa cresteti mari si sanatosi!
Simo si eu ii dau laptele racit (initial e mai caldut ca-l prepar cu apa calduta sa se dizolve bine laptele).
Eu azi plec devreme in parc cu mandra ca in curand ne cotropesc caldurile si va trebui sa iesim oricum mai de dimineata.
utocatalina spune:
La multi ani Emma, Andrea Mary si Alexandre..la multe luni si ani inainte!
Bee nu a inceput maraiala? Bia a papat numai 50 de cereale dupa ce a vomat masa de la 5:30 si acum nu vrea bibe nici picata cu ceara..misto!
Ciresica Bianca