Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 13
teolinda spune:
Alina peste 2 luni o sa stea in fundulet si o sa se tina strans de cadita... si se va ridica cu tot cu ea de-acolo
.
Am vazut pozele de la botez ati fost 2 frumoase!Marfa cu certificatul de botez. Si noi cu prima ocazie cand mergem la manastire ii ducem copie dupa certif de nastere, parintelui sa ne faca si noua certif de botez
. Marfa ca i-a luat nasica carte de rugaciuni.
Maraki - am pierdut faza cu PRO TV-ul... in caz ca ai scris pe-aici ceva. Am vazut pozele si Angelos e un scump.
GIO - tu ca deobicei pui copilul peste tot si in toate pozitiile. Este un dulce barosan Marco.
Cred ca o tai la dus si la nanica pt ca maine merg cu Nicolas sa il vada o neonatoloaga sa isi dea cu parerea despre el... mai ales cu coastele evazate si profilaxia rahitismului... sa vedem ce sfaturi pretioase primesc. Astept cu sufletul la gura si analiza de pipi.. nu stiu ce sa mai zic ca azi avea 37,7 in fundic desi pe capsor nu parea sa aibe febra... sau o fi luat-o razna termometrul. Acum nici nu stiu daca o fi vreo infectie sau de la dintisori ca e intr-o jale cumplita cand se loveste pe la ei.. sper ca maine sa imi clarific dilemele.
Noapte buna va doresc!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Gata l-am vazut si pe Tibi... super pozele, peisajul, bebele si belea de salteluta.
Pupicei curajosului fara frica.. Tiberel!
Gata ... noapte buna, pe bune!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
alina.mattei spune:
quote:
Originally posted by diana12
Ziua buna.
V-am citit pe fuga si incerc sa scriu si eu pana se plictiseste mofturici de jucarii.
Anda, noi azi aniversam un an de cand l-am conceput pe Peter. Ce zi faina fost. Sotul fusese plecat la o conferinta de ziua mea si cand s-a intors m-a intrebat ce cadou vreau. I-am zis ca un bebe. El nu si nu, eu da si da, asa ca am convenit sa o facem fara protectie o singura data si daca e sa iasa bebe bine, daca nu, asta este. Cat am comis-o mi-am zis in gand bebe, bebe si uite ca a iesit bebe.
Alinamatei,tu nu alaptezi la san, nu? Asa am inteles eu. Eu din cate am citit si mi s-a spus se recomanda difersificarea de la patru luni celor alaptati artificial si celor alaptati natural de la sase luni. N-am auzit pe nimeni care a dat lapte praf sa fi inceput asa tarziu diversificarea. Nu am vrut sa te supar, doar ti-am zis ce am citit si mi s-a spus.
Alina, am vazut pozele de la gradina botanica. Arati foarte bine, iar Ayan iti seamana tare mult.
Ursoaica, cu intarziere, casa de piatra si sa fiti fericiti!
Dana, spor la treaba si sa aveti parte de un botez asa cum va doriti.
Mai revin, am uitat cui vroiam sa mai raspund.03/02/2006 si
25/04/2000
dar chiar nu am nici un motiv din lume sa ma supar doamne fereste - eu chiar ma bucur sa mai aflu si alte pareri - chiar cineva zicea ca "niciodata sa nu ti se pare ca ai cerut suficiente pareri pt copilul tau" - si mie mi se pare mai logic asa cum spui tu - sa vad ce zice dr cand o veni pt vaccinul de 4 luni poate imi zice totusi sa incep de la 5 luni si nu tocmai dela 6
oricum nu vreau sa fac nimic de capul meu fara sa-mi zica o parere chiar mi-ai dat o idee mai search-iesc si eu pe net sa vad ce mai zic si altii
Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
poze Carla Maria
monica70 spune:
Am reusit sa mai pun niste poze de azi si aseara ![]()
Eu le-am vazut doar pe cele trei bebeline din parc,TEA,BIA si DARIA,superbe pozele si mai ales gagicile!
Si nu m-am putut abtine sa nu vad noua achizitie a lui Tiberiu,e suuuuuuuper! Cat costa? Si eu vreauuu! Mai sunt si alte modele? Chiar ma gandeam aseara ca in curand nu va mai sta cu nici un chip in caruciorul ala si patul din dormitor nu-l pot aduce langa birou
... ca doar acolo se mai zbenguie.Ca pe coltzar nici vorba sa stea...
Am vazut ca vorbeati de caditza...si a mea e cu un damb din ala,dar in pozitia aia va sta pana la 6 luni sprijinita,dupa aia pana la un an sta in sens invers in fund,ca asa e facuta special pana la un an,are loc.
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
anasebe spune:
Moni Vazui pozele cu Dia. Are o figura atat de expresiva!!! I-am arata-o si mamei mele si mi-a confirmat impresia mea ca Diana are o privire isteata. Si-mi place asa de mult de ea ca-i plina de energie si se joaca mult. Al meu staaaaaaaaaa si vorbeste sau se uita imprejur. rare ori se intinde dupa vreo jucarie. D-aia i-am si luat jucariile astea ca poate il mai stimulez un pic. Si vad ca astea-i plac.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
ANasebe si pe mine incerca aia sa ma convinga s-o ascund de lume si sa nu-i dau jucarii ca e prea activa,auzi!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
Giova spune:
Si eu am avut o cadita, in care nu mai intra acum.parca Bee are la fel ca mine. Ana mai incape in ea?
pe urma am primit una de la matusa mea- ca a lui Liliana- si am adus-o pe asta in Tm si cea mica la mama in Alba. caci acolo mergem mai rar. e ok, asta, incape si inca are loc sa mai creasca. Nu-mi place ca nu e foarte inalta si copilu meu da din maini si picioare si tot patul ni-l uda.
De o sapt. ii fac singura baie si am pus-o in baie in cada mare. acolo e ok, poate sa stropeasca cat vrea.
merg si eu la nani, am mai stat la o poveste cu Clau, caci doamne cate avem de facut, apartament, nunta, luna de miere.ma apuca disperarea ca nu stiu daca ajungem sa le facem in timp.
, pe maine dim.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Giova spune:
quote:
Originally posted by anasebe
Moni Vazui pozele cu Dia. Are o figura atat de expresiva!!! I-am arata-o si mamei mele si mi-a confirmat impresia mea ca Diana are o privire isteata. Si-mi place asa de mult de ea ca-i plina de energie si se joaca mult. Al meu staaaaaaaaaa si vorbeste sau se uita imprejur. rare ori se intinde dupa vreo jucarie. D-aia i-am si luat jucariile astea ca poate il mai stimulez un pic. Si vad ca astea-i plac.
ana sebe +tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica![]()
exact asa e si marco. vad ca baietii, unii dintre ei, sunt mai tolomaci.
acum am vazut un centru de gym in Superbebe, de la Chicco si chiar vorbeam cu Clau ca tre sa-l iau sa vad il stimuleaza? el se plictiseste repede de tot. mai bine isi mananca degetele, suzeta sau se uita la mine si pe pereti. sau chiuie de unul singur.
gata am plecat. pusi
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)maimuta mea
Botez Marco
anasebe spune:
Da-o-n puii mei de nevrozata (ma scuzati dar....
! Probabil ca avea sechele din copilarie. Trebuia sa fii la fel de nebuna ca ea s-o asculti. Copiii trebuie stimulati !
Io ma duc la nani, caci acum se trezeste Tiberiu ca i se face foame (e a doua zi cand manaca putin pe timp de zi). Ieri noapte s-a trezit la 2:30 si din nou la 3:15. Ce sa-i fac daca a adormit cu biberonul in gura. L-am tras de nas, l-am tras de obrajori... lemn.
Noapte buna!
Moni spor la treaba.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
Neata fetelor..incerc sa recuperez si io la capitolul poze ca nu am mai vazut de ceva timp...
Giova misto Marco nud
..si Bia aceiasi poitie cu capul si picioarele sus o are![]()
Ana Sebe..Tibi vad ca doarme ca pasa in pat si restul pe jos, daca se poate! Auzi, vad ca marinar este..sa vezi cind o sa-i cumperi barcute ce o sa te mai joci cu ele!![]()
Silvi vazut pe Alain ..a venit vara si la voi!Mi-am adus aminte ca Biei i-a ramas mica salopeta de blugi si asa mult imi placea!
Alina Mattei te-am admirat si pe tine si pe Carla care seamna cu amindoi si este bufleica si ea..cel putin asa pare..auzi tu esti mai roscovana natural?
Ana_m vad ca si Clarei ii place in dorsala goala.. cred ca e dupa baie in alea, ca are exact parul Biei cind iese din cada...usor zbirlit sau cret..cam asa ceva!![]()
Luna Noua ma distreaza pozele cu paroasa Daria..parca este o papusa...ce de par are..cred ca o sa fie o Maria Dragomiroiu sa stii!![]()
poze noi - Bia, Daria si Ana in parc
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 

25/04/2000