Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 12
anasebe spune:
Este intr-adevar superba paturica. L-am pus pe burta si daca nu a vorbit cu ursuletul de ne-a capiat. Si se certa cu imaginea lui din oglinda. Iar cu omida a fost foarte fericit.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
Ceau fetele,eu am niste urgente de facut pt. maine si precis ma va prinde miezul noptii la Pc,asa ca mai intru cand listez e exemplu ![]()
Ce mi-e ciuda ca n-am timp sa vad azi pozele noi,dar recuperez maine! Mai am si eu ceva noutati,poate apuc sa mai pun din ele printre hartzoage...
In alta ordine de idei am niste nervi!!!! Astia de jos cu renovarile lor mi-au umplut baia de praf de nu mai vedeai nimic 

ca sa puna capac,nu e nici apa calda,a trebuit sa incalzesc pt. baia ei...si am aerisit la greu prin casa,dar e de groaza inca pe aici...
Am fost vreo 2 h la plimbare toti trei,cred ca vreo 4-5 km dus-intors (intr-un alt cartier de case din zona ) si la intoarcere Dia a venit partial in brate,partial in carucior ... ca doar nu se lasa ea la TEA!![]()
La intoarcere grevista de diminetaza a bagat in viteza piureul din jumate de banana
,o lingura de cereale si un pic de lapte.Dupa care,un pic de lapte.Apoi baia si iar tzatza la greu de data asta! Macar de-ar dormi pana la 7 ![]()
acum ma apuc de treaba,mai dau eu prin zona mai incolo,sper....
Pusi la toata gasca!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
mirela10 spune:
IRINA,da am fost libera azi,si maine sunt,apoi nu ma mai prindeti pana joia viitoare
.cu problemele la vama,stii tu ca totul se rezolva cu bani,100de euro si zici ca nici nu te-a vazut![]()
CATA ,BEEA,NICO,superbe poze cu bebelinele
mai ,aici maine se anunta 37 de grade
,o sa murim de cald...
noi azi am fost la o agentie imobiliara sa vedem daca putem sa obtinem credit de vreo 250.000euroi pt apartament

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
alina.mattei spune:
Giova crezi ca mai au colici chiar si la 4 luni ? Ma pui pe ganduri.
Stii de ce te intreb pt ca si a mea mai plangea din cand in cand pana ne-am prins noi ca de fapt oboseala e o senzatie noua pt ea si nu stie inca ca ar trebui sa doarma atunci cand e obosita si cum sa adoarma si o apuca plansul daca o iau in brate ii dau suzeta si o legan un pic in 5 minute e lemn ! o pun in pat si asta e - noroc ca nu s-a invatat asa de obicei adoarme singura in patutul ei - mai greu dar asta e greu pt ca-i cade suzeta si mereu trebe sa intru iar in camera sa i-o dau la loc - noi din cauza pisicii tinem usa inchisa la camera - lu' Kuki a mea ii zboara fulgii(blana) cam tare si nu am chef sa vad par de pisica pe copil. Cat de disperata sunt eu cu matzele nu am ce sa-i fac i-am dat interdictie intr-o camera.
Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
poze Carla Maria
alina.mattei spune:
Mey voi ce caditze mai folositi ca noi suntem la a treia cadita dar nu sunt mutumita deloc de ea - e dintr-asta inclinata sa stea cu spatele rezemat si se propteste cu fundul intr-o ridicatura - e de la Cam. In seara asta am incercat sa-i facem baiw iar in ea - si Carla s-a invatat sa faca podul in apa si acum cand sa revina la loc si-a dat drumul cam tare si s-a pus pe plans cred ca s-a lovit in ridicatura aia. Am revenit repede la prima caditza pe care o aveam (e scurta rau saraca) am pus suportul ca avem un suport care pluteste pe apa - l-am luat de la Miniblu - e umplut cu niste bilute. Dai, muta apa repede, etc. A doua cadita pe care am avut-o am donat-o acum vreo cateva saptamani - aia era ochei ca lungime dar stramta rau nu prea mai aveai loc sa bagi mainile dupa apa pe langa saltea. pe bune eu nu stiu unde sa ma mai duc sa-i cumpar o cadita dintr-aia normala cum erau pe vremea noastra.
poze Carla Maria
teolinda spune:
Buna seara gagicute!
SIMO - noi avem conditiile pe care cu greu ni le-am creat, adica apa curenta de la hidrofor, apa calda de la instant, canalizarea la fosa, internet cu Zapp-ul, gaze cu butelia
... asteptam sa ne bage in zona metropolitana si sa vina domnii cu gazele macar ca de nu habar nu am ce naiba ma fac la iarna cu incalzirea ca la bloc nici ca mai vreau.
Voi unde aveti casuta? Iar cu rasadurile mai ai inca timp... pune mana si sapa o palma de loc si pune ca e numai bine acum
.
Eu astept sa se coaca cei 4 caisi.. noroc ca nu se coc toti odata. Sunt super plini si sper sa fie OK sa se faca toti. abia astept sa indop puradelul cu fructe proaspete. Va anunt cand ies la piata cu caisele
.
Am reusit si eu sa vad poze ... cateva Alain, Alexandra, Alexandre, Diana, Mario, Mark, Ilinca, Daria de Nico (la botez a fost o scumpeteeee) - super dulci cu totii. Mario seamana cu bunela; Dia i-a facut mami niste comentarii de nu se poate....
ANAS - sanatate tatalui tau. Parerea mea ca nu trebuie sa ii spuneti deocamdata ce a fost acolo... vedeti voi cum gasiti un tremen mai pun dur ca nu face bine la moral sa spui cuiva ca a avut o "tumora". Dumnezeu sa-i dea sanatate multa!
Fug sa vad pozele cu gagicile cele 3 din parc, pe Marco, Tibi si ce mai apuc pe-acolo.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anasebe spune:
Alina Noi avem cadita simpla, fara chestie d-aia de plastic pt. sustinere. Eu nu pot sa-i fac baie singura (nu puteam nici cand avea 4 kg, dar acum cand are dublu
), mai ales ca da din toate cele in baie. Ca sa fiu sincera, cateodata prefer sa-l iau cu mine cand fac eu dus si ne dusam impreuna
. Cand o sa stea singurel in fundulet o sa-i cumpar scaunle cu ventuze si-n cada cu el.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
Alina in piata la Obor la magazinele cu mase plastice gasesti cadite mari si super OK.
Eu cand am luat-o pe a lui Nicolas , Robert a zis ca e prea mare pt un bebelus asa de mic. Acum e f buna ca sta fiu-meu pe burta in apa si incape tot in cadita... si crede-ma ca deja are 70cm papanasul.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
alina.mattei spune:
Multzam mult - dam o tura prin Obor zilele astea atunci ca gogoasa mea s-a facut cat China !
Ana nu-mi zice ca si a mea are 7 kile 600 si ma indoaie cand ii fac baie noroc cu saltelutza aia v-am zis ca o pun pe ea si ii mai sustin doar capul sa nu stea cu el in apa. dar cand o ridic ca sa o clatim deja imi tremura mainile. ma intreb cum o fi peste vreo 2 luni !? sau mai bine nu ma mai gandesc - de aia ma si doare coloana asa tare.
poze Carla Maria
dana_ene spune:
Clarei Francesca, lui Mark, Mariutzei, Andreei si lui Daniel Alexandru.
Diana, m-am distrat de modul in care l-ati conceput voi pe Peter
. Tare faza !
E asa de scump baiatu'
... Si stii ? Are carusel identic-si-la-fel cu Roxana.![]()
AnaS, ma bucur pentru tatal tau.
Hopaaaa !!! Acelasi carusel
!
Tibi e asa de scump
, iar de saltea ce sa mai spun? E de nota 20.
Nico, mersi
. Splendida Dariutza ta !
Raportez si eu intoarceri de pe spate pe burta de vreo 3 zile, mandra mamii, mandra.
Si am lasat la urma vestea rea de pe ziua de azi:
Am fost la control cu Roxana si la cantar a iesit ca in 3 saptamani a luat doar 100 grame
.
Acum, sincera sa fiu nu prea cred. Banuiesc ca nu mi-a cantarit-o bine data trecuta, ca ea pare ca e mai grasutza pe zi ce trece, probleme cu mancarea nu avem... asta asa ca sa ma stresez si eu ceva mai mult, fir-ar sa fie de treaba
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006