Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Diana e ok dc e doar studiat ca ai vazut ce "atentate" s-au dus pe noramea.
Simona bine ai venit ca nu am apucat sa iti spun.
Danielo repede si tu ...vezi ca vin eu la namoaleeeeeeeee si o punem de un Martini.
Alina multumuesc mult asa sa fie si multi pupici ca esti super draguta si la propriu si la figurat. Si lui Ayan
Alina.mattei lasa sa fie grasuta ca are de unde slabi iar cu diversificarea eu cred ca fiecare stie mai bine cand si cum sa o inceapa ca mai e si in functie de copil zic eu ca nu toti accepta orice si oricum.
Mirela azi ai fost libera? Vroiam sa te intreb mai de mult dc mama ta poate sta si peste cele 3 luni fara sa aiba probleme la intoarcere?
Maraki lasa ca trece si pasa asta proasta si va reveniti voi . Cel putin asa sunt eu mai optimista . Acum mi se sparg toate oalele in cap dar eu inainte mai sparg si eu cateva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI MARK,DANIEL ALEXANDRU,CLARA FRANCESCA,MARIUCA SI ANDREEA!!!!!!!!
Salutare tuturor, nu am mai avut timp sa intru, abia am apucat sa citesc ce ati scris, mai am inca vreo doua pagine. De dimineata am avut de a face cu un bebe agitat, s-a trezit pe la 7,40 si pana la 9,30 nu a vrut sa pape, de am tot combinat la formulele de lapte si am schimbat biberoanele pana am ametit. S-a calmat apoi si a mancat, a dormit si pe la 11,30 l-am scos in parc. L-am dus in parcul mare si am stat ceva pe acolo, pana pe la 12,30. La intoarce circ mare de-a lungul centrului l-am adus cand in brate, cand in carucior de am crezut ca nu mai ajung acasa. Nu stiu ce ma fac cu el ca nu-i place in carucior dupa ce se trezeste, ii trebuie sa stea sus. In dupa-masa asta am iesit si eu in oras si l-am lasat pe Jean cu bebe, iar acum doarme...deci mai am ceva timp liber.
Bee eu iti recomnad cura asta, chiar nu e f greu de tinut si am dat jos deja 2 kg. O sa va pun poza dupa ce tremin cu inainte si dupa cum fac prin reviste.
Teolinda sper sa nu fie nimic cu Nicolas, sa fie sanatos dragutul de el, felicitari pentru greutate.
Ana, sanatate tatalui tau!
Cata sper sa scape Bia de urmarile vaccinului, de care i-ai facut?
Va pup pe toate, merg sa mai citesc ce ati scris si revin mai tarziu.
Moni, Giova, Pisoi,Mirela, Maraki si resul fetelor
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sarbatoritilor de azi!!! La cat mai multe luni, sa fiti cuminti si papaciosi!!!Am venit si noi de-afara.
L-am purtat numai in bogy, e foarte cald aici. dar nu l-a prins soarele.
Cata am vazut pozele. ce dulci sunt toate 3 orintesele.
Bee, Ana arata super bine, sa nu mai zici ca nu papa.
Liliana imediat ma uit la poze.
Alina de ce vrei sa ma amarasti cu site-ul ala??? Chiar azi am gasit un album foto cu poza pe coperta de tipa asta.

marco mi-a papat la pranz supica, pe urma branzica cu piure de pere si 100 ml laptic.
I-am dat in oras 200 ml lapte, si mi-a varsat o groaza.
Al meu cupil asa se uita la copaci si la crengi, ii soarbe din privirti. si asta de mult timp, dar am tot uitat sa va zic.

mi-am luat si eu niste slapi, am colindat putin magazinele. gata, ma pun pe slabit, in sensul ca nu mai mananc nimic. ma uitam in vitrinele magazinelor si am un fund si o burtas si pulpe, cat casa.

revin imediat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Infanrix...ufff..parca s-au strins la noi toate..! cel mai tare ma dispera febra,dar si varsaturile si plinge intr-una..fug!

poze noi - Bia, Daria si Ana in parc
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Am pus si eu poze noi la mine in album. March, aia cu Peter in picioare ti-o dedic.
Cata, am vazut pozele. Frumoase printese, la fel si mamicile.
Giova, nu te mai uita in oglinzi ca deformeaza.
Eu asa imi zic de fiecare data cand imi vad fundul, burta, mainile, etc.Si eu as vrea sa slabesc, dar deocamdata nu ma pot abtine de la dulciuri si alte prostii. Deocamdata imi zic sa nu mai pun nimic si poate in timp revin si eu la dimensiunile dinainte de sarcina, 90/60/90.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Giova - Doamna nu fu cu rea intentie - si eu m-am cam speriat de preturi cand le-am vazut dar cred ca pana la urma nu ma lasa inima si ii comand Carlei un costum dintr-ala sa o fac maimutzoi vad eu catzel, iepurash, nu conteaza maimutzoi sa fie - am vazut ca tipa are propriul ei site dar acolo nu am apucat sa arunc inca un ochi asa ca nu stiu daca poti comanda on line
Simo bine ai venit printre noi - scuze dar eu citesc in diagonala si acum m-am trezit si eu !

Alina80 - mama draga ce sa-ti zic semanam - nici eu nu prea ma omor cu treaba din acelasi motiv stau numai dupa fundul Carlei si nu apuc sa fac nimic - noroc cu maica-mea care baga la greu spala, calca, plimba copchilul, face papa, alea alea zici ca eu am 58 de ani si maica-mea 29 ! rasul lumii dar asta e ! pe bune chiar ma enerveaza dar ma consolez ca nu sunt singura care face asa - nu de alta ca nu am nici o problema cu lenea as face treaba cat cuprinde sa sunt agitata rau de felul meu si trebe sa-mi consum energia pe ceva dar eu cum fac un pic de efort ma doare coloana de mor asa ca ma bag doar la dintr-astea mai usurele - eu chiar ma mir de mama mea cum mai poate la varsta ei ca eu sunt rablagita rau la 30 de ani ai mei. De aia si ziceam ca o sa bag sport la greu in Carla sa nu fie mamaliga.

Irina - ai si tu dreptate ! Asa ziceam si noi sa dam copilului sa manace cat vrea - ca daca nu ar manca si ar fi slaba bineinteles ca ne-am vaita vai da ce slaba e saraca ! Stii cum e omu' cum o dai nu-i bine !

Nu mai stiu cine imi zicea de faza cu socrela si socrelul zilele trecute - din pacate ai mei sunt dresati numai la anumite chestii cu altele ma calca rau pe bataturi (de exmplu nu prea le aveau cu batutul la usha cand intrau in camera) dar inchid ochii ca ar insemna sa ne certam non stop si eu chiar sunt anti cearta rau de tot - nu suport sa ma cert cu lumea - numai ideea in sine si ma scoate din sarite ! uit in momentul ala si de ce ne certam de nervi ca a inceput cearta ! Acum suntem la ai mei si aici e chiar ok ! Cel putin pt mine si pt Carla ca restul nu mai conteaza !

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Cata mai bine faceai Pentaximul ca uite nici o reactie n-au avut bebelacii nostri.
Diana, si eu sunt moarta dupa dulciuri, dar trec pe cioco amaruie, ca nu ingrasa, fructe si legume si multa, multa apa.
Imediat ma uit la poze.
Liliana ce super si mare e Nicolas. E mortal in poza cu camasa si vesta.
Scaunul meu Polly e pe albastru, am vazut si asa pe galben, dar mi-a placut mai mult asta.
Alina si mie imi plac costumatiile alea. are tipa asta nistre poze bestiale cu bebei.
O prietena si-a luat din Germania o carte facuta de ea, unde va nota tot tot despre bebe. e asa misto si are niste imagini superbe.
Bee, Ana ta in pozitiile alea papa? nu te doare spatele?

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Fetele, de Razvan al Ioanei ce mai stiti? Cum au fost rezultatele la analize? Au iesit din spital?

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

quote:
Originally posted by diana12

Alinamatei si noi folosim suzeta in cazuri extreme. Mandra cea mare era dependenta de suzeta, avea vreo cinci in patut puse in locuri strategice ca sa si le poata lua in caz ca scapa vreuna din gura. Dar tare greu am dezvatat-o de suzeta, cu o saptamana inainte de a face trei ani. Acum ma chinui sa nu il faca asa dependent si pe Petrer de suzeta, dar de multe ori din comodiatte sa fim amandoi fericiti ii bag suzeta in gura.

03/02/2006 si 25/04/2000

Da dependenta clara - prevad si la Carla mea - plange daca nu i-o dai si nu poate sa adoarma fara ea - eu eram antisuzeta rau de tot inainte sa nasc dar dupa ce am vazut-o ca se chinuie cu crampele de la colici i-am dat-o ca o mai calma si ii stimula stomacelul sa mai scoata cate un partz. Faza e ca acum s-a invatat cu ea - dar mai bine suzeta decat deget ! Macar cand o sa vreau sa o dezvat o sa-i zic ca a papat-o pisica asa pe deget nu poate sa-l pape nimeni. Nu e bine sa exagerezi cu ea e si un articol pe DC in care spun ca poate duce la infectii ale urechilor si diverse alte probleme nu mai retin. Asa ca noi incercam sa i-o scoatem usurel dupa ce adoarme ca sa nu molfaie la ea in timpul somnului.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Diana eu tot sustin, ca Peter seamana cu Marco.
ce tort, yamy-yamy!!!asta e cel cu bezea, nu?
tre sa-=l fac si eu.
un scumpic si un dulcic Peter.Mortal in penultima poza cand rade in patut.

Razvan parca e tot in spital. sa caut nr. ioanei sa-i trimit un sms sa vedem.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput