Nou stil de viatza (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

An-k, fii serioasa, pt 100 ml de suc!!! Mergi inainte, daca tot ai inceput!

Mik, de fiecare data cand ma uit la ce mananci tu, ma intreb daca sa cad in admiratie sau sa te cert. Din punct de vedere al continutului pare OK, dar eu as muri de foame sa mananc asa de putin.

Eu am aflat ieri ca plec la mare in loc de munte peste 3 saptamani. Asta este, gripa aviara...

Ma rog, ideea este ca vreau sa minimizez pana atunci celulita pe care (inca) o mai am pe picioare, asa ca de azi vreau sa mananc cat mai "curat" cu putinta, sa beau cat mai multa apa samd. Evident toate astea combinate cu sport. Si mai vreau si sa il cooptez pe barbatu-meu sa imi faca masaj cu Supliform in fiecare seara. Daca as avea timp as face ceva impachetari la termocuverta, dar nu cred sa apuc. Toate astea ar trebui sa aiba ca rezultat "un aspect mult imbunatatit al pielii de pe picioare", ca sa citez aproximativ o reclama...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

A nascut Diana in dimineata asta o fetita, Timeea, de 3,100 gr si 50 cm. Felicitari si refacere usoara!

Delia, sa pui in dreptul ei. Mersi

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Felicitarti Diana! Sa-ti traiasca fetitza si sa fie papacioasa!!!

Azi am reusit sa alerg 57 de minute. Am facut 3 ture complete de part, ceea ce inseamna vreo 7,5 km. Alerg cam cu vitezea melcului, dar bine ca alerg. Mi-am pus pentru prima oara si pantalonii de slabit. Niste drăcii din neopren, care te face sa transpiri. Sper sa se mai topeasca celulita in felul asta. Cand alergam la soare, aveam impresia ca sunt intr-un cuptor (pantalonii fiind negrii), sau mai degraba pe o plita incinsa. Aproape ca auzeam cum sfaraie untura (sadica mai sunt!!!). Pe la jumatatea celei de-a doua ture, aveam deja impresia ca sunt in piscina, nu in parc, la alergat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari, DIANA, sa-ti traiasca bebelina !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Felicitari Diana!

Daria, ne-ai lipsit! Ce mai faci? In afara ca vrei sa te apuci de daneza...

Mia, iti tin pumnii. Multa sanatate!

Cami, ce faci?

Mephala, cand te aud cu pozele cu tine grasa parca ma aud pe mine gravida ! Si dupa aceea cateva luni... Cand vad pozele de la botez (2.5 luni) ma apuca ameteala. Un coleg (fara copii) m-a intrebat inocent daca eram acolo la botezul fiica-mii, ca el a crezut ca eram gravida la botezul altcuiva. Vaaaaaaai, multumesc!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Imi cer scuze ca am disparut fara nici o explicatie, nu am apucat nici macar sa raspund fetelor la intrebarile de acum 3 capitole, iar voi aveti o viteza la scris de nu pot sa tin ritmul, sunt mereu in contratimp ...
Am avut si am o perioada super aglomerata, cu cateva procese pe rol, cu multe formalitati pt. obtinerea unui credit, cat si pentru leasing-ul cu masina, cu multa alergatura pe la diverse autoritati, probleme cu constructia, etc.
Nu am mai intrat decat ocazional, sa-mi verific mesajele, asa incat nu prea mai sunt la curent cu ce ati mai scris.
Si ar mai fi un motiv ... nu am mai intrat de rusine: pur si simplu imi este jena sa mai "dau ochii" cu voi! De la Paste incoace am un program haotic, mancat mai mult fast-food, fara sa mai beau apa si intr-o luna de zile doar o singura data am fost la piscina si am plecat extenuata de acolo ... Rezultatul - luni dimineata aveam 63 de kg! Sper sa-mi revin de saptamana viitoare, pentru ca deja devine ingrijoratoare situatia!
Maine iau ... ma gandesc cu groaza ca trebuie sa o iau singura ... o singura data am condus singura, acum 2 ani si atunci 5 minute, in jurul casei!
Va pup si incerc sa intru mai tarziu, cu raspunsurile cu care sunt datoare.

Cami

Mergi la inceput

Delia ai avut o idee foarte buna cu chestionarul, am sa incerc sa raspund si eu saptamana viitoare.
Crystina, Ioana 75, Roxana 1974, Carolina h - Multumesc pt. sfaturi, m-au ajutat mult in decizia mea.
Mik la noi nu se comercializeaza VW Lupo. Ma gandeam la Polo, dar are cutie automata pe motor neperformant.
an_k - multumesc pentru urari! Yarisul are un portbagaj la fel de mare ca si la C3.
EftimieC prin ce ai putut sa treci! Tare e greu sa gasesti un medic si competent si constiincios in Romania!
Carmen cum te mai simti? Mai ai stari de rau?
Tzuni mersi pt. e-mail. Am Felicitari pentru actiunea cu copii, am fost impresionata cand am vazut pozele!
Carolinah felicitari pentru atingerea tintei! pentru ca te-ai gandit la mine.
Diana R Felicitari pentru fetita! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si mancacioasa! Iar tie refacere cat mai rapida!

Cami

Mergi la inceput

Mamagiuliei eu vreau sa tin daneza de luni, desi in mod normal sunt impotriva ei, dar am ajuns iar la disperare. Se pare ca eu cand sunt aproape de tinta ma innec ca tiganul la mal si apoi am nevoie de cate o repriza de soc!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Diana, felicitari si sa-ti traiasca printesuca!

Pup pe toata lumea!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare-salutare!
Diana, deja ai nascut?Felicitari , sa fiti sanatoase, tu si tati sa va bucurati de .PS. Super nume
Cami, Daria, nu am alta solutie decat sa ma alatur voua la daneza de luni (desi eu vroiam sa o incep de marti).Deci bafta si sa ne auzim mai slabe Profitati de week-end si sa va distrati (sarbatoritele...) ca de luni pe spinarea cui calca stramb

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput