Nou stil de viatza (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Felicitari Diana pentru bebelina! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa !

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor nu sunteti prea vorbarete azi.
Pentru toti sarbatoritii de duminica (Constantin si Elena), tin sa urez , sanatate, fericire si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi.
Si pentru ca atat eu cat si feciorul purtam aceste nume si duminica serbez si 7 ani de la cununie...imi urez singura si sa am parte de familia mea frumoasa.PS chiar nu spun nimic de faptul ca "a mai trecut un an prin noi"

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

La Multi ani Carmen E.
Si la ficior.

Ieri am observat cu disperare ca am fire albe-n cap. Mi-au scos fetele peri albi cum se zice... O sa trebuiasca sa incep sa ma vopsesc...

Anaïs are aniversarea sambata ailalta. Baieram pe kapul nostru! Face 3 anisori pustoaica. Nu stiu daca v-am zis, dar are mana in ghips de 10 zile si mai sta asa inca 2 saptamani. Adica ziua ei o prinde cu mana in ghips. Aseara, in joaca mi-a dat cu ghipsu peste nas de-am vazut stele verzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele,
va multumesc ca nu ma lasati singura cu daneza, ma simt muuult mai bine ca nu voi fi singura. Eu incep duminica sa nu-mi pice ziua de foamete aiurea ... Va tin pumnii sa fim tari si sa ajungem cu rezultate excelente la final !

Sanatate tuturor bolnaviorilor si pentru sarbatoriti !
We fain tuturor, ne vedem cu bine luni dimineata la raport !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Felicitari Diana! Sa te bucuri de ea !

Cami, nu fii trista ca ai pus acolo ceva, le vei da repede jos.

Carolina, eu maninc putin de citiva ani buni (mincam ca un pic cind alaptam), dar rezultatele nu sunt spectaculoase (52kg in log de 59). Mai am de lucru cu bietele kg.
Imi place ideea ta cu sotzul pus la masaj.

Daria, bine ai revenit !

La multi ani pentru Elene si Constantini ! (pe Margiolitza mea o mai cheama si Ileana, ca pe strabunica-sa).

Meniul de azi :
- cafea si cereala cu lapte
- prinz : restaurant (aperitiv, fel cu carne, brinza, inghetata si cafea). detalii mai multe n-am
- sparanghel. un fruct (mango)

Va pup pe toate in grup.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Intru si eu scurt sa o felicit pe Diana - sa-ti traiasca bebelina si sa creasca mare si sanatoasa!!

Ne vedem luni la raport care pentru mine va fi sigur incununat de un ....

Pupici si weekend placut!

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Olo, , ametita?Dar ce s-a intamplat cu Anais de are manuta in ghips?Nu s-a intervenit si chirurgical, nu?
Multam de urari
Mik, pentru micuta ta Ilenuta.Ma voi gandi si la voi, cand voi ciocni cu ai mei
Ne-auzim luni.Cred ca scrie pe mine.Asta e!Da-ti cu , sa doara.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vad ca se fac urari de pe acum, so: La multi ani de Constantin si Elena pentru Eftimie, Cami, Ileana lui Mik si pentru toti care-si serbeaza ziua numelui.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Tzuni, ce sa mai zic, nu mai am timp nici sa respir. Ti-a fost dor de mine?
Am fost la sala saptamina asta in fiecare zi in afara de luni, cind am alergat. Si apropo de alergat (ca mi-am adus aminte de Olo care zicea ca si ea practica), eu dupa 5 minute incep sa gifii si apoi imi zic, hai ca mai poti, uite pina la dunga aia, si cind ajung la dunga zic uite pina la copacul ala si cind ajung la copac imi zic daca ai putut pina aici mai poti un pic si tot asa. Cind nu mai pot sa respir ma opresc. Si daca Olo zicea ca alearga ca melcul, pai atunci eu alerg ca frate-sau....
Diana, felicitari pentru bebelusa, sa creasca mare si frumoasa si tie iti doresc refacere usoara.
La multi ani pentru toata sarbatoritele, Cami, Eftimie C, fetita lui Mik si scuze daca am uitat pe careva.
Carmen, poti sa raspunzi si tu la unele intrebari din chestionar. Chiar sint curioasa ce raspunsuri ai da....
Mik, mi-ai adus aminte de "taboule", salata pe care am mincat-o aproape zilnic cind am fost la mare. Si tot ma intrebam ce naiba sint "grauntele" alea mici presarate prin ea...acum am aflat de la tine ca era griu.
Daria, bine ai revenit!
Crystina si Ioana, .
Sigrid si mamicadulce, voi ce mai faceti?
Weekend placut!
V-am pupat.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Va pup,va salut si va urez un sf de saptamana placut.
Felicitari Diana pt bebelusa nascuta!!!
La multi ani si din partea mea celor care isi serbeaza ziua de nume duminica.
Eu am intrat in practica si lucrez si in weekend...am si dimineatza si seara...plus toata saptamana viitoare la fel dim. si seara...asa ca va rog sa ma scuzati pt ca lipsesc in continuare.Nu mai reusesc sa deschid calculatorul aproape deloc.
Va pup inca o data pe toate dulce dulce.Sanatate voua si piticeilor vostrii.

IOANA

Mergi la inceput