Nou stil de viatza (103)
Raspunsuri - Pagina 10
mephala30 spune:
Neatza!
Delia, nu e rea intentie, dar raspunsurile mele ar coincide cu cele ale fetelor. Nu vad rostul in cazul asta...
Mersi de intelegere. 
Ioana, ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne mai spui ce faci. Bafta la practica! 
Tzuni, propune-ti ceva trasnit de facut, azi sau maine, cand ai mai mult timp. Idei?
Fetele, week. placut! Vremea va fi frumoasa, profitati de ea!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
zisaCami spune:
Buna dimineata!
Fetelor va multumesc tuturor pentru urari: Ioana, Delia, Carmen, Mik, Daria, Olo, Eftimie C 
Va urez la randul meu
tuturor sarbatoritilor Constantin si Elena si in special pentru Ileana ( Mik ) si Eftimie C. Si era sa uit ... o dedicatie speciala pentru sarbatorita noastra Tzuni 
Si acum despre
... dragelor, daca tot v-am
cu schimbarea masinii in ultimul moment, stati sa va mai spun una tare
... am avut o surpriza de proportii ieri si am fost
la randul meu:
nu era culoarea pe care o credeam noi ca ar fi! Adica ni s-a spus ca e un "cosmic blue", ca aceea cu care am facut drive-test, adica un gri bleu mai inchis. Ei bine ... e de fapt o nuanta de albastru metalizat cu tendinte de gri-bleu!
Nu pot sa va descriu ce soc am avut ... i-am terorizat pe cei care predau masina cum ca aceea nu este masina noastra, ca e o greseala
, au verificat din nou coduriile, seriile, etc. Dupa ce am depasit momentul ne-a placut ... norocul nostru, ca altfel cred ca as fi slabit de suparare! Insa asa, nu prea am sanse! 

Cred ca asta-i un semn de imbatranire si inceput de ramolire! Oricum, e grava situatia, trebuie sa-mi revin urgent, ca alfel cine stie ce gafa mai fac si s-ar putea sa nu fie la fel de placuta!
Si acum sa va povestesc cum am condus, fiind singura in masina! Am prins un trafic super aglomerat, am mers mai mult bara la bara, iar eu eram desfigurata de caldura, imi curgea apa din cap ... dupa un timp am observat ca de fapt nu era reglata pe aer conditionat, ci pe caldura. Pana cand m-am lamurit a trecut ceva timp, asa incat eram deja transpirata la maxim ... Costin era in fata si se agita disperat, scotea mainile pe geam pentru ca eu semnalizam aiurea, fiind concentrata cu aerul conditionat ... si nu aveam nici telefon, ca il uitasem la incarcat! Una peste alta, am ajuns cu bine acasa, fara sa-i provoc nici cea mai mica zgarietura. Iar mie-mi tremurau picioarele cand m-am dat jos!
Va doresc in continuare un week-end placut si incerc sa revin maine sau luni cel tarziu cu poze si cu raspunsurile la chestionar. 
Cami
roxana1974 spune:
fetelor! am intrat de dimineata sa citesc ce mai faceti si pe cand sa va scriu s-a intrerupt conexiunea mea la net...in fine...si eu ma simt precum Cami
mi-e si jena sa mai dau okii cu voi, dar nu ma pot lasa
.
Am avut o saptamana foarte foarte grea...nici nu stiu ce sa va spun...bine ca a trecut..2 zile am fost intr-o delegatie destul de obositoare, nu credeam...am fost la Timisoara, bai, e depare rau de Cluj
nu credeam ca facem 5 ore pe drum, aproape ca pana la Bucuresti...in plus, m-am scapat in mall-ul ala, cat un oras intreg si vai, mi-am facut praf cardul, praf fetelor! Spunea cineva in zona ca-i trebuie finantare intravenos, ei bine, sunt in sevraj!
Am luat o hotarare disperata si anume sa tin din nou dieta daneza...si n-o las singura pe Daria astfel incat incep de maine...contez din nou pe suportul vostru, dati-mi niste telefoane, sa stiu pe cine sa sun cand simt ca nu mai pot si cum nu vreau un
...Tzuni, nu te vad bine ![]()
ma duc sa raspund la intrebari si revin!
Cami, inca odata iti spun bafta cu masinuta, s-o folosesti sanatoasa!
Pupici fetelor! Pe curand!
R-b
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
roxana1974 spune:
1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
Daneza o incep de maine (Duminica) dupa care cred ca bag ceva de genul Scarsdale sau o disociata mica...dupa care ma invart pe-aici sa traiesc ... bine ![]()
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
Nu, dar mi-am cumparat
statica si incep fratilor!
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
Daneza, am scapat de 3 kg si le-am pus la lok
dar de data asta nu se va mai intampla! ![]()
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?
fara junk food si dulciuri in exces...cel putin 1/4 din mancare sa fie salata...
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....
abateri ... hmm... cam de 3 ori...mi-e rusine, zau, de ce trebuia sa pui intrebarea asta
dar am zis, de data asta...
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
1. daneza - fiindca ceva ceva tre sa ma constranga si 2. disociata fiindca sunt dependenta de lapte si teoretic poti manca orice, dar of course fara sa combini cu altceva...
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?
daneza, fiindca te cam infometeaza si fiindca daca nu esti atenta poti experimenta efectul yo-yo...
8. Cum va influenteaza (din punctul de vedere al dietei) faptul ca faceti parte din grupul "Un nou stil de viatza?"
ma tre sa mai zic? pe scurt, ma motiveaza ... si altele ![]()
Roxa-boxa
vidiazni, sticla
Delidana spune:
Buna
Cami, ce bine ca toata aventura a avut un final fericit! Asta e cel mai important. Sa-ti stapinesti masina sanatoasa! 
Ioana, te
si eu si iti doresc multa bafta in continuare si sa se termine perioada asta incarcata cit de curind. 
Roxa-boxa, am citit raspunsurile tale la chestionar si nu inteleg un lucru: zici ca "daneza" nu ti se pare compatibila cu stilul tau de viata si o consideri o dieta daunatoare (vezi raspunsurile 6 si 7); pai atunci de ce vrei sa te apuci de ea??
Eu nu incurajez pe nimeni care tine aceasta dieta, in primul rind pentru ca mi se pare ca se face foamea, sau poate sint eu obisnuita sa maninc mult. La mine dietele nu merg, eu cu sportul slabesc, fara el nu prea am sanse.
Si deci zici ca ti-ai cumparat
, bine ca mi-ai spus, te voi intreba de fiecare data cite minute ai petrecut calare pe ea in fiecare zi...![]()
Azi am fost la film, am vazut "The DaVinci Code". Interesant, mi-a placut.
V-am pupat.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zisaCami spune:
Delia si Roxana Multumesc mult pentru urari! 

Fetelor am pus poze cu buburuza
mea. Intrati pe semnatura mea si o sa le vedeti.
Cami
roxana1974 spune:

Da, Delidana, ma intreb si eu singura
de ce vreau sa tin iar daneza, dar o tin fiindca am nevoie de disciplina si de constrangere, acum sunt un pic neserioasa si dieta asta cred ca ma forteaza sa fiu mai ordonata, e ca un pas spre un stil ok...dupa daneza nu mai poti manca mult e o chestie buna, voi incepe sa mananc mai putin si mai bun...pe timpul danezei mi-e pofta de multe chestii sanatoase, dar pe care nu le pot manca fiindca nu sunt in meniu, dar imi promit ca le voi manca dupa, deci nu porcarii ci chestii bune de genul: iaurt, fructe, cereale...sper ca ma intelegi....zic ca e daunatoare fiindca chiar e, mai ales daca nu ai grija dupa...iar in timpul ei chiar te poti simti slabita, dar de data asta plec cu alt tonus si cred ca nu va mai fi asa, in plus mi-am promis ca voi bea mai multa apa ceea ce va fi o chestie buna...
Cat despre
nu ma intreba decat de luni incolo, ca mi-am retinut-o, dar inca nu e acasa. Oricum abia astept sa o iau si sa fac treaba. Totusi, mie mi-e frica sa nu cumva sa fac muschi si in loc sa-mi subtiez coapsele sa nu cumva sa le ingros mai tare, asa ca astept sfaturi, se poate?
Gagici, io mi-am facut aprovizionarea si chiar am chef sa tin dieta asta! I need you!!!
Daria, unde esti soro? 
Roxa
vidiazni, sticla
miag spune:
Seara buna lume -lume....
am avut probleme cu netul asa ca am absentat nemotivat...
diana, sa-ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii...Felicitari!!!

Fetelor, cu Herbalife faci o foame de vezi stele verzi..dar deocamdata nu capitulez, mai ales ca le-am primit 'moca' (cadou
)...o sa fac cura asta de 2 saptamani, sau cat imi ajunge cantitatea pe care o am si in functie de rezultate va anunt daca ma opresc sau nu...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
roxana1974 spune:
prieteni, dati cu ce vreti in mine, tocmai vin de la un telefon cu prietena mea...si mi-a facut apogeul dietei Scarsdale...care cica e mai umana si cica e foarte buna...m-a facut sa ma razgandesc dupa ce mi-am cumparat toate cele pentru daneza
dar din cate mi-a citit la telefon, le pot folosi, macar o parte si la Scarsdale...no! 
vidiazni, sticla
Mik spune:
Buna seara, fetelor !
Ioana,
sa-ti dau curaj !
Delidana, Cami, Carmen E, Carmen (Mephala) si celelalte fete, multumesc pentru urari. O vom sarbatori miine pe a noastra Marghiolitza. Am facut un clafoutis cu cirese si mar.
Cami, s-o stapinesti sanatoasa. Am vazut-o, e o masina faina.
Delidana, pentru taboulé iti trebuie griu pentru cus-cus. Daca vrei pot scrie reteta in gura mare ca e dietetica.
Roxa, alegere usoara pentru dieta.
Uitam : zfCristina, trebuie sa reusesti sa-l decalotezi pe micut, ca altel e nasol, sau sa-l inveti pe el sa o faca. Eu numesc asta : "sortir l'oiseau" (sa iasa pasarica). La inceput poti sa-i pui o crema anestezianta.
Nu poci sa va sciu meniul caci e anti-dieta teribil. Mai ales vin ! Sa-mi fie rusine !
Va pup pe toate.
Mik.