Nou stil de viatza (103)
Raspunsuri - Pagina 7
Eftimie C. spune:
Neata.
Leeloo,
cum de nu m-am gandit la cabinet particular.Cu siguranta dr are asa ceva, doar e renumit.
Se numeste Alexandru Ulici.Daca stiti cumva, sau aflati unde are cab particular, dati-mi si mie detalii.Eu am cautat pe net, dar nu am gasit nimic
...ce-i drept, nici nu ma pricep prea bine la chestii legate de net...
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
an-k spune:
Eftimie, asta am gasut acu pe net
Fax : +4 021 312 79 38
Tel : +4 0723 188 988
Email : aulici@opensys.ro ; alexandruulici@yahoo.com
Adresa : Str. Apolodor 10-15 ; Sc. A ; Et.7 ; Ap.39 ; Bucuresti ; Romania
sper sa ajute
poti sa-l suni sau sa trimiti email si sa intrebi.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Tzuni spune:
Neata!
Dara, multumesc pt aprecierile legate de balon!
A fost intr-adevar foarte frumos, dar m-au stors cei 40 de copii! Seara am avut senzatia ca am stat toata ziua la sapat santzuri!
ank, NU OPRI DIETA! 

E ok, mergi mai departe! Pt 100 ml in plus nu merita sa strici tot efortul!
miag, succes cu Herbalife. Si fii linistita, efectul yo-yo se poate produce la orice cura de slabit. Herbalife nu e o minune. Te ajuta sa dai kile jos, dar in timp ce faci cura, tu trebuie sa inveti sa te hranesti sanatos. Iar dupa terminarea ei, sa continui cu acelasi stil de alimentatie, nu sa revii la mici cu cartofi prajiti si bere. Intelegi?
Diana, nastere usoara si bb frumos si sanatos!
mephala, ce papi bun azi? Se vede deja burtica? Putem sa ti-o admiram si noi?
Delidana, ce mai spui?
Cami, pe unde umbli? Ce vesti mai ai despre masinutza?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
leeloo2004 spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Pentru Diana special - nastere usoara si un bb
sanatos!!!
Dimineata am fost la sala, din pacate iar nu am putut sta o ora intreaga, dar m-am straduit cit am putut...
Dara - multumesc mult de incurajari
- eu am terminat daneza mai devreme din cauza unui botez la care am fost duminica. Acum tot incerc sa tin o dieta hipocalorica...
Meniul de azi (pe care sper sa-l respect ca tare imi e ca luni vad un
la raport...):
MD: lapte degresat cu muesli cu miere
Gustare: o portocala
Prinz: friptura pui la gratar si salata
Cina: un baton de slabit si probabil o cana de iaurt degresat.
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Mik spune:
Buna dimineata, sunt la a 2-a tentativa de a va scrie !
An-k, 100ml de suc de portocale e o nimica toata. Te admir ca poti tine asa o dieta !
Diana, avem numai ginduri de bine pentru tine !
Dara, pe mine fructele Delidanei ma fac sa cumpar tot soiul de chestii exotice ! (mai ales ca sunt capabila sa maninc un kg de mango o data).
Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte
- salata de griu si legume (taboule). o felie de jambon. un iaurt
- salata verde cu ceva. putina brinza. un mar
Va pup pe toate.
Mik.
mephala30 spune:
Tzuni, si inca cum se vede burta....e destul de mare pentru 5 luni si 2 saptamani acusica.
Poze nu cred ca fac...sunt prea grasa si nu vreau sa ma vedeti asa
...sunt mai paranoica dar asta e ![]()
Ca tot mai intrebat ce pap azi: mici la gratar cu piure si salata de rosii plus castraveti. Si niste cornuri cu sana. Si fructe. Si 2 ochiuri cu cascaval....
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
an-k spune:
Tzuni, Mik va multumesc
! Nu renunt! Nu nu.
Mik e grea dieta asta intr-adevar dar cand vad in oglinda cum am inceput sa ma transform... si sunt sigura ca si pe cantar se vede dar nu vreau sa stric surpriza, ziceam ca peste 2 saptamani dar luni sar pe cantar. Acum astept pestisorul care e la cuptor si nu mai pot de pofta.. si foameeeeee.
A eu am inlocuit pestele fiert cu pestele la cuptor fara nici un adaos, in folie de aluminiu + 2 felii de lamaie deasupra si sare. Iese un deliciu eu de obicei asa il fac si pt Bia mica la fel.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by Mik
Buna dimineata, frumuseti.
Carmen E, din cite povestesti, eu as zice ca treaba e mai mult buna, caci daca radiografia era nasoala rau profesorul cel mare ar fi trimis pe cine va sa spuna. Curaj si multa sanatate lui Edi !
Doina (Nastad) ai inceput concediul ? Cum esti ?
(zf)Cristina, spor la facut tencuiala ! ce culoare va fi casa ?
Crystina, sanatate alor tai ! si tu pune mina si te odihneste in week-end.
Eu stau azi acasa, am pe lista o multime de treaba si, in plus, tre' sa ma duc in sat la mine pina la posta.
Meniul de azi :
- cereale cu lapta. o cafea
- friptura de curcan. legume inabusite. Compot de cirese
- (ora 4) : o clatita (asta pt ca am primit comanda ferma de la ficiorasul cel mare)
- sparangel. putina brinza
V-am pupat pe toate.
Mik.
Multam'
Inca nu m-am hotarat dar cred ca portocaliu,caramiziu ceva.
Pupi

botez
copiii mei iubitipoze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
zfcristina spune:
Mia Sanatate multa mamicii tale!
EftimieC Sanatate baietelului tau!Uff ,imi vine sa mor pt. ca si al meu baiet e bolnavior,fimoza aia nenorocita ne da mari batai de cap.Am fost cu el ieri la dr. si nu l-a operat , i-a dat cu un gel si un anestezic local si a reusit in sfarsit sa-l decaloteze si sa-i curete puroiul care il avea si de astazi ar trebui sa fac si eu zilnic acelasi lucru,sa-l curat cu rivanol si sa-l ung cu crema cu galbenele dar n-am reusit sub nici o forma sa -i decalotez putica.Maine iar merg cu el la dr. sa vedem ce mai facem.
As prefera sa merg zilnic cu el la spital sa-l curete pana isi intra in normal decat sa fac eu treaba asta pt ca nu pot. ![]()
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
Eftimie C. spune:
An-k, multam.Voi vorbi cu sotul si maine ii trimit un mail dr-ului.
Diana, nasttere usoara si bb sanatos 
Cristina, si pe noi ne-a sfatuit peddiatrul sa-i decalotam putica, dar am citi niste chestii aaici pe forum
si ne-am razgandit.Nu-l doare, nu-l jeneaza...vom lua masuri doar daca e necesar.
Daria, bafta la daneza.Te urmez luni-marti
Mia, ce rezultat aveti de la enndoscopie?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)