Nou stil de viatza (103)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Miag, Mamica dulce, sa stiti ca si eu bag
Acum cred ca vreau sa recuperez de cand am fost gravida si am alaptat...
Sotul meu(care e nefumator) zice ca am irosit cea mai buna ocazie din viata mea de a ma lasa de fumat...ii dau dreptate, da' ce sa fac daca-mi place?
Poate voi o sa aveti mai mult succes si vointa!

Hai sa incerc sa raspund si eu la intrebari:
1. In prezent tin WW cu ceva abateri...
2. Sport fac, de 3 ori pe saptamana, aerobic si ceva aparate(nu pre multe, ca ma plictisesc)
3. Am mai tinut Montignac, inainte de sarcina, si dieta daneza dupa.
Am incercat mai multe, inclusiv Scarsdale si Atkins. Consider ca cele mai bune sunt Monti si WW.De fapt, orice dieta adevarata si sanatoasa are la baza niste principii comune.
4. Renuntarea la mancarea excesiv de prelucrata(paine alba, dulciuri, sucuri), miscare.
5. Acum, destul de des, din pacate...
6. Imi este greu sa abordez o dieta foarte restrictiva, in sensul de a renunta complet la alimentele care-mi plac foarte mult. In ceea ce ma priveste, vad ca toate poftele reprimate se intorc violent asupra mea si ma napustesc apupra chestiilor interzise...asa ca prefer sa mai gust cate o bombonica, un covrigel etc. ca sa nu sufar prea tare.
6. Dietele foarte restrictive, gen Mayo, supa de varza...pe pielea mea, kilogramele se intorc la fel de repede.
7.faptul ca fac parte dintr-un grup cu aceleasi preocupari ma face mult mai atenta cu mine insami si incurajarile imi fac foarte bine, ambitia e crescuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

fetelor care vor sa renunte la tigari. Lasati-le! Stiti ca puteti. Eu nu credeam ca pot dar a fost mai mult decat simplu. M-am lasat in a doua luna de sarcina si m-am reapucat in septembrie anul acesta odata cu inceperea scolii. Pana atunci reusisem sa slabesc pana la 79kg de la 90kg dupa nastere. Din septembrie si pana in Ianuarie am luat 7 kg adica aveam din nou 86 si urcam spre 90kg. Atunci am hotarat sa le las din nou (fumam cam un pachet pe zi dar de 25). Zis si facut le-am lasat cu 2 pachete in casa. Am scazut imediat un kg datorita lipsei dietei acu tot 85 am. Dar... aveam 82, si am fost in ro... unde am fumat din nou, cele doua pachete si am cumparat altele. La intoarcere aveam 85 din nou, dar am si mancat. De data astA MI-AM PROPUS SA NU LE MAI REIAU NICIODATA!

Sanatate si spor la slabit si la nefumat!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna fetele!

Sunt bine, am petrecut in week cu mici, gratare si bere in limita de femeie insarcinata. Ieri a fost o pana mare de curent si am stat mai mult pe afara cu Iustin. Asa incat azi v-am citit pe fuga, vad ca sunteti bine majoritatea si ma bucur.

Daria, iar ne-ai parasit pentru o perioada mai lunga? Hai revino!

Crys, vad ca nici tu nu ai activat de cateva zile bune. Care-i baiul?

Tzuni, nici tu nu esti ft. vorbareata. Esti prinsa in vreun proiect?

Eftimie, probabil esti la Bucuresti, cu Edi. Ne rugam sa fie totul bine.

Ioana, cum e la cursuri? Mai ai mult?

Zuzilici, ti-ai revenit dupa nastere? Maria e cuminte, te lasa sa dormi noptile?

Sigrid, ce dieta mai tii acum?

Pup si celelalte fete: Delia, Cami, Mik, Miag, Ank, Cookie, Nora, Sabina, Roxa, Lacri, Carolinah, Mamicadulce.

Dragelor, ne auzim cand revenim de la plimbare. Se anunta o zi frumoasa!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, frumoaselor!

mephala, am fost prinsa cu organizarea actiunii cu balonul, apoi cu vizita unei prietene din Ardeal. Acum am de recuperat ceva mai multa treaba pe care am lasat-o balta. Dar intru si eu pe-aici macar sa va citesc. Aseara am vazut a doua oara "Virgin la 40 de ani". Simpatic film. Il stii? Si-am vazut si "Acasa la Coana Mare 2". Am ras destul de mult...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Iata si raspunsurile mele:

1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?

Nu tin in prezent nici o dieta si nici nu-mi propun sa tin vreuna in viitorul apropiat.

2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?

Sunt perioade de timp cand programul imi permite sa fac macar la doua zile cate o ora si jumatate, doua de sport. Sunt insa perioade cand nu am timp de asa ceva.

3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?

Cura cu Herbalife – eficienta, am dat jos 10 kilograme, m-am mentinut mai bine de un an, dupa care am mancat din nou aiurea si m-am ingrasat la loc. Am mai tinut Dieta Daneza care a avut rezultate pozitive nu doar in sensul ca am slabit, dar mi-am regasit gleznele!

4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?

A minca echilibrat: din toate cate putin, cu accent pe cereale, fructe, legume si lactate si exceptand junk-food-ul.

5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....

Nu am un ritm al abaterilor, dar cel mai adesea mi se intampla cand am multa treaba si nu am timp sa-mi “gandesc” mesele. Mananc pe fuga aiureli sau ce-am la indemana…

6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
- dietele disociata (mi se pare boring si abandonez repede)
- dietele cu puncte gen WW, pt ca nu am timp sa calculez
- dietele cu multa carne, pt ca nu suport carnea in cantitati mari

7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?

Dietele extremiste, care te priveaza de unele dintre principiile alimentare. (ex: doar proteina animala)

8. Cum va influenteaza (din punctul de vedere al dietei) faptul ca faceti parte din grupul "Un nou stil de viatza?"

Ma face sa ma rusinez cand nu reusesc sa fac ce-mi propun in gura mare, ma motiveaza reusitele fetelor, stiu ca nu sunt singura care se lupta cu kilogramele, mi-am facut prietene dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Tzuni, tu cate kg ai slabit cu dieta Daneza?, eu sunt in a 3-a zi si merge foarte bine. Deja simt ca am slabit ceva dar nu ma sui pe cantar sa nu stric surpriza

Va pup!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

6 kilograme, ank!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Pupici la toate. Unu' special pentru Mephala .

Raportez : plus 400g (da' nu e o perioada fasta pentru mine), adica 51,8kg. Ma simt ca un hipopotam. Sper sa-mi treaca.

Meniul de azi :
- o felie de chec si cafea
- salata verde cu morcov si castravete. o felie de jambon. un iaurt simplu. o mandarina
- alta sala verde cu ceva. putina brinza

Raspund separat la chestionarul Deliei.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
Nici una anume. Maninc echilibrat si putin cantitativ.

2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
Foarte, foarte putin. Cam de 3 ori pe saptamina putina gimnastica acasa si foarte rar bicicleta.

3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
De cind am fost tratata de "grasa" (la 16 ani aveam 51kg, enorm cica) mi-am spus ca nu mai mai lasa la nimeni ocazia sa-mi spuna asta. Deci am inceput sa maininc mai putin. Imi facusem din asta un mod de a trai, aveam 42 de kg cind am terminat facultatea. (ce vremuri !)

4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?
Fara excese de nici un fel, fara prea multe prajeli si alimente prajite in ulei/untura, fara prea multe grasimi animale.
In fiecare zi legume si fructe.
Mincare gatita acasa

5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....
Cam de 2 ori pe saptamina imi permin un pahar de vin rosu sau rose.
Maninc expres cite putin dulce in feicare zi caci altfel ma ia cu lesin.

6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
Nici una. N-am timp sa cintaresc alimentele, sa fac calcule. Mai bine zis nu vreau.

7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?
In fiecare revista de aici sunt tot soiul de diete. Mi-am pierdut complet increderea in ceea ce povestesc. Explic : acum 12 ani in diete trebuiau evitate piinea si pastele. Acu' aceeasi dieteticieni spun ca daca le eviti complet te ingrasi. Se mai spune ca acum ca prea multe fructe strica si ca trebuie mincate pregatite si diverse alte chestii sistematic contradictorii cu ceea ce era acum x ani in urma.

8. Cum va influenteaza (din punctul de vedere al dietei) faptul ca faceti parte din grupul "Un nou stil de viatza?"
In mod pozitiv. Ma obliga sa-mi aduc aminte ca nu am o silueta acceptabila, sa incerc sa fac sport, sa nu o iau pe aratura.

Va multumesc la toate !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Deli,Ccarmen, aici sunt..am avut o saptamana tare ciudata ca am fost racita bocna, apoi am fost tare ocupata la serviciu..scuze de absenta nemotivata.

Pentru raport cu rushine: +500 de grame.

Intru diseara.

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput