Nou stil de viatza (103)
Raspunsuri - Pagina 11
dara spune:
1.Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
Cica tin dieta cu supa de varza, doar ca n-am prea mancat supa de varza, mai mult o zi da, una ba... Am mancat in schimb salata de varza in zilele fara supa de varza... Dar e ok!
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
Am un serviciu la care umblu mult, sui scari... Asta ca sa ma scot! Tot imi propun ca ma duc sa alerg dar numa nu apuc...
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
Am tinut prima dieta in viata mea la un an dupa ce am nascut. Am slabit 17 kg si nu m-am mai ingrasat decat 4-5 de vreo 2 ori si le-am dat jos cu dieta daneza si acum cu ce va spuneam mai sus.
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi...
A manca fara grasimi, prajeli, dulciuri in exces... A manca multe salate, fructe, a manca cu cap de obicei o portie cam cel putin trei sfert din cat ti se pare ca e o portie normala si apoi sa astepti un pic sa prelucreze creierul informatia si sa-i spuna stomacului ca ajunge! A manca foarte putin seara!
Daca tin dieta clara nu ma abat...neaparat. In sensul ca de exemplu am mancat varza salata nu supa. Dar nu am pus gura pe absolut nimic ce nu era in dieta!
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
Dietele care nu sunt prea elaborate, care sunt simplute, care spun clar ce sa mananci... Eu daca nu ma apuc de o dieta clara si "de luni"
cand observ ca ma rotunjesc nu slabesc decat un pic si greu si ma enervez... Mai bine tin 7-14 zile "ca nu mor" (asa imi zic) ceva sigur si clar si apoi stilul de viata sanatos...
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive?
Care ar fi aceste motive?
Dietele tinute in exces (adica vesnic dieta...) si la care sa te scapi mereu in interzise si apoi sa zici ca tii dieta iar... Adica sa mananci 700 de calorii si intr-o zi 3000 apoi iar 700... Si asta luni intregi... Nu vreau sa spun ca cine are nevoie sa slabeasca mult sa nu tina dieta indelungata dar supravegheata si nu haotica.
8. Cum va influenteaza (din punctul de vedere al dietei) faptul ca faceti parte din grupul "Un nou stil de viatza?"
Ma ajuta enorm, chiar daca nu prea scriu aici si nu reusesc astfel sa ma "imprietenesc" cu voi, sa ma integrez cu adevarat. Dar faptul ca va citesc in fiecare zi, ca am sustinere din partea voastra e minunat.
Dara si Darisor
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
miag spune:
Neata natiune!!!
'La multi ani' tuturor celor ce astazi isi sarbatoresc ziua de nume...

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
roxana1974 spune:
Hii cum am uitat!!!
Cami, tu esti si Elena asa-i? Sau gresesc? Zuzi, parca sarbatoreste si ea ceva azi hmm? Sau ma lasa neuronul?
Oricum, eu va urez din suflet La Multi Ani! Felicit toate sarbatoritele
si va zic ca si eu sarbautoresc
6 ani de cand mi-am pus pirostriile!
M-am decis intre timp sa tiu Scarsdale si de luni seara incep si cu tzoagla, ca numai atunci o aduc acas'.
si o zi faina,
Roxa
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
crystina spune:
Neata la toata lumea!
Urez si eu "La Multi Ani" tuturor ce-si ureaza ziua de nume!!
Si sa-mi traiasca si mie mami meu ca implineste azi 50 de ani, draga de ea!
Pupici la toate fetele!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
dara spune:
La multi ani sarbatoritilor din aceasta zi!!!
Dara si Darisor
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
mephala30 spune:
Roxa, Multi ani fericiti si de-acum incolo!
Crys, La multi ani mamei tale!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Buna,
Aici e o vreme tare nasoala, a venit sezonul ploios si ploua aproape zilnic.
Cami, ti-am vazut "gindacelul", e draguta foc. Mie imi plac masinutzele astea cu forme rotunjoare. ![]()
Crystina, La Multi Ani mamei tale!
Mik, astept reteta. Merci. 
Dara, cu raspunsul la intrebarea nr. 7 ai pus punctul pe i. 
Roxa-boxa, in ce consta Dieta Scarsdale? Posteaza si tu aici sau da un link, te rog.
Stai linistita ca de la
n-o sa faci muschi in asa hal incit sa te sperii. Eu ma duc la sala de 2 ani si ceva si inca nu mi s-a intimplat. Poate doar daca pedalezi citeva ore pe zi, in fiecare zi, atunci sa-ti pui problema....in rest eu zic sa-i dai inainte cu spor. ![]()
Eu nu cred ca voi inregistra vreo scadere in greutate la raportul de miine. Cintarul s-a lipit de 67 si de acolo nu mai vrea sa plece. Partea buna este ca am reusit sa incap din nou in blugi si imi simt muschii mai fermi, nu mai sint "pufoasa", ceea ce e bine.
Va pup si va astept miine la raport!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
an-k spune:
Buna, buna!
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!
Sunt pe cale de-a termina si a 8-a zi de Daneza, si ieri am facut praji cu mere, ca cica trebuia sa-mi vina sotul din delegatie de dimineata, dar a pierdut avionul.... in fine io stau si ma uit la prajitura si-mi ploua-n gura! Dar in seara asta am fripturica de vacuta. yummy!
Am sitit si scarsdale (sper ca am scris bine) si poate o sa o tin si p'aia, la cat am eu de dat jos.... o sa tin tot ce exista pana termin de slabit
, dar la sfarsit o sa fiu supla si frumoasa![]()
Sper la raportul de maine macar 80 daca nu 79, dar 6 kg intr-o sapt cred ca vreau prea mult.. in fine vad maine. va pup
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dordia2000 spune:
Fetele imi cer scuze ca nu am mai intret de cateva zile dar am avut net-ul pikat si drep urmare....datzi tare....

si fara mila

ca am sarit calul si am pus 1 kg in loc sa il dau jos. Sa vad maine ca azi parca nu am sarit asa rau calul si poate se duce kg in plus ca daca nu...de maine o iau de la capat ca nu mai tzine!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
an-k spune:
dati biceeeeee
n-oi fi luat io din tortul de mere dar mi-a adus sotu niste fursecute specialitati mexicane. Asa ca m-am porcit cu 2.:((. Toata munca mea
. Dar tin in continuare si acus imi fac si un ceai de slabire ca nu am iesit afara cam de mult. Aaa si mai erau facute si cu alcool ca se simtea bine
uffff. Ce rau imi pare. Parca as intrerupe Daneza si m-as apuca de 1200 calori cu care sora unei prietene a slabit 20 kg in vreo 5 luni.
Sfatuiti-ma ce sa fac va rog.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)