La munte in Austria
Am vrea sa plecam in vacanta in Austria in luna iunie si am vrea sa stam cateva zile si intr-o statiune montana.
Va rog mult, recomandati-mi si mie o staiune mai plina de viata, mai mare, nu vreau ceva izolat sau anost, vreau ceva in care sa avem ce face si noi si fetita noastra de 2 ani. Si cu multa vegetaie daca s-ar putea.
Si daca stiti si un hotel mai nou, mai dichisit, cu atat mai bine.
Care este cea mai celebra statiune montana din Austria, imi poate spune cineva?
Va multumesc mult, astept cu interes.
Anemona
Raspunsuri
nana_sim spune:
Austria toata este o statiune montana si e plina de verdeata. Cea mai celebra statiune cred ca este Innsbruck. Mie mi-a placut foarte mult Kitzbuhel www.holidaze.com/kitzbuhel.html" target="_blank">aici gasesti informatii.
roxanicea spune:
tot renumite sunt zell am see situata langa lac, kitzbuhel, kirkberg.
gasesti o sumedenie d ehoteluri si pensiuni pe aoclo.sunt avantajoase ca pret si apartamentele sau garsonierele care iti oefra si posibilitatea pregatirii mancarurilor in bucataria proprie. (tinand cont d efaptul ca avetzi copil mic, ar fi utila).
drum bun si concediu placut!
pupici
roxi foto
anemona spune:
Va multumesc mult , deci cu Kitzbuhel nu dau gres sa inteleg. Ma bucur ca este si aproape de Salzburg, ca sa vizitam fara sa mai rezervam si acolo.
Mai astept sugestii, chiar si referitoare la un hotel, pentru ca in poze toate arata bine, dar eu m-am mai fript cu rezervarile si as prefera o recomandare de la cineva care a fost si i-a placut.
Alina spune:
Anemona,
Noi am fost in Bad Reichenhall cu bebelus de 5 luni.A fost ff frumos!
Nu ne-am plictisit deloc,verdeata multa,aer curat si plimbari multe...chiar cu telecabina care ne trecea pe linga balcon.
Bad Reichenhall apartine de Germania dar e chiar in granita cu Austria,pina la Salzburg sunt 6 km.
Am stat la hotelul asta si a fost f bine:
http://www.apart-hotel-schroffen.de/
Alina
roxanicea spune:
intra pe tiscover.at sau .com...nu mai stiu exact
si gasesti mii de pensiuni
din ausitria
pe zone, pe perioade de cazrae...pe tarife..etc. vei gasi si disponibilitatile d ecazare pe acest site.
succes!
pupi
roxi foto
pfekete spune:
Orice pensiune la un pret mediu va fi fff curata si mincare buna; inca n-am vazut pensiune de nemti/austrieci murdara chiar la cele cu preturi mai mici; au niste cearceafuri scrobite mai ceva ca la hotelurile de 4 stele din Canada! Nu-ti trebuie rezervare, la ei e off season acum, vara, sint multe libere.
Inca un sfat:luati si haine de iarna, acolo poate sa mai ninga in iunie!
anemona spune:
Va multumesc mult pentru sfaturi, prind foarte bine.
As vrea sa mergem cu rezervare facuta, nu stiu daca e o idee buna, dar asa ca sa scapam de o grija. Agentia pe care am contactat-o ne-a recomandat Zell am See, au zis ca Kitzbuhel este prea scump. A fost cineva in Zell am See?
Ar fi o idee si sa mergem si sa ne oprim unde gasim si ne place, doar ca mi-e teama ca o sa fie foarte scump sau bantuim aiurea cu copilul in masina.
E bine de stiut ca poate sa ninga, sa nu plecam la bermude si sa dam toti banii pe haine groase
Va multumesc mult !!!
lai spune:
Anemona, scuza-ma ca ma bag peste subiectul tau, dar am o intrebare on-topic si m-am gandit sa nu deschid un subiect nou: ce excursii frumoase (de o zi) se pot face de la Unterach (lacul Attersee) si ce se poate face local? Multumesc!
Lai