Bebelusi de iulie-august 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Fetelor vrem sa va multumim tuturor pt urarile voastre si va pupam din toata inima!Cate o pt fiecare!
Irina...inca o data mea culpa!Pupicei dulcei si multa sanatate Ioanei!!!
Cryna imi pare tare rau ca s-ar putea sa treci si tu prin greul unei despartiri.Suntem toate langa tine si Robert!
Joker...sa fiu sincera,mi-a placut la nebunie modul tau de a scrie!Si nu stiu de ce, dar nu cred ca ai fost influentata de o stare de moment.A mai spus cineva,cred ca ascunzi o profunzime deosebita!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Mamini, cum e la serviciu? Cum se descurca tati cu Veve?
Cum mai stati cu sanatatea si meniurile?
Ne gandim la voi si va asteptam la un pastrav proaspat!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Nu pot sta acum dar am intrat sa a rog ceva imp pe toate fetele care imi mai trimiteti mesaje pe yahoo sau mes, sa nu o mai faceti ca am vazut azi ca incearca sa afle noua parola a mea si cine stie, poate o gaseste! O sa vb peste o sapt si ceva pe yahoo si aici cat mai putin despre asta ca nu vreau sa risc, mai e putin! O sa vb desprea altceva deocamdata, ca mai e putin si va spun eu dupa ce m-am mutat ce mai este! De acum nu imi mia rasp va rog la acest mesaj! Multumesc mult pt intelegere!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna dimineata!
La mine netul nu merge seara de seara de o saptamana.
Cand am si eu o jumatate de ora timp, pica.

Noi suntem relativ bine. Relativ zic pentru ca Medeea e cam mucoasa de 3 zile dar altceva nimic.
Adi e slava Domnului bine, numai ca ORL-ista a spu ca <ar fi bine> sa ii scot polipii. Ca sa nu stau eu linistita sa am subiect de meditatie.
In plus s-a racit sotul cobza ca de, ne-a trebuit masina cu aer conditionat da nu stim ce sa facem cu ea.
Eu pe baricade, gatesc toata ziua ca pe Adi il mai tin o saptamana acasa si ma gandesc cu groaza ce-o sa fac cand merg la servici.
Sa fie toata lumea sanatoasa ca zbor eu de la serviciu acasa la puii mei si le fac toate poftele.

Irina macar scapati de-o treaba. Cumpara mixtura mentolata sa o dai pe bubite sa nu o mananca si sa se uste mai repede.
Din pacate varsatul apare in valuri adica dispar unele bubite apar altele noi. Dar fiind asa micuta o sa ii treaca usor.

Mai fetelor si Medeea se uita printre picioare si eu ma uit la ea si rade. Dar eu nu mai vreau nici un bebe....decat eventual daca gaseste sotul meu o mina de aur.

Felicitam copiii pentru realizari si mamicile lor ca au ele meritele lor.

Gesi si Joker aveti fiecare un stil unic si sa nu cumva sa nu mai scrieti ca ma supar.

Ella tu reusesti sa ma bine-dispui intotdeauna.

Gata ma duc ca ma cheama datoria.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Am revenit si eu... cu alta fatza,dupa o masca de argila, se uita Paula la mine si-si intorcea buzitza de jos... povesteam si radea, taceam si dadea sa planga!

A DORMIT SINGURA! PRIMA NOAPTE ... DUPA CATEVA LUNI!
de cand am citit de mamicutza ce si-a asfixiat copilul... dormind cu el in pat... am pus piciorul in prag!

Cuscra, va dau binetze si va invit la o cafea!

Irina, Dede, pupici le fetitze sa le treaca bubitzele, respectiv raceala!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Cryna, ar fi bine sa incerci sa salvezi situatia! asta numai in cazul si in masura in care se mai poate!

Simona, bine ca ne-ai mai dat vesti!

Hristina, da-i bataie la invatat!

Nicoll, ma bucur ptr voi!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

'Neata!Vad ca inca ne miscam destul de incet.Noi am facut ochisori,ne-am jucat putin,am papat lapticul si iar somn.
Va spuneam ieri ca ii voi schimba orarul de masa Codrutei.Ei bine am facut-o si fata a mancat mult mai bine.E drept ca si noi am inceput sa facem figuri la laptic,dar...in rest totul a fost ok.
Hristina pupam micuta plimbareata!
Mai...dar nimeni nu-si bea cafeaua in fata calculatorului?Ca eu azi nu o pot bea.Sunt in penultima zi de cura de slabire...Dar nu am reusit sa dau jos decat 4kg.Inca mai am 6 in plus fata de debutul sarcinii...Sper sa am vointa sa fac si mai multe exercitii,nu ma mai suport asa.
Acum va pup,merg sa calc lucrurile fetei,ca ale noastre...

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare fetele!!
Sunteti pe aici?

HELP ME!!!
CE DATI LA COPII CAND SUNT RAGUSITI? CA NU DAU DE DR SI MATEI E F RAGUSIT!!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI NOROCOSI pt copilasii ce azi aniverseaza lunisoare:
SARA-MonaI
ANDREI TUDOR-Lulu75

Ella draguta ca totdeauna!

MMN

Mergi la inceput

Starchi, cred ca Plantusin e bun! sper sa mearga la copii sub 1 an...e numai din plante!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput