Bebelusi de iulie-august 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Sara si Andrei Tudor!!!
sa cresteti mari si sanatosi!

unde o fi Diana? Anis cred ca e plecata... si Mamini, Albinutzza, Palmyrah, Yasmari, Ankak, Ancutza...si muuulte altele!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA! la toti cei care au facut ochisori!

nicoll_mada multumesc pentru suport,atat tie, cat si celorlalte.

ella2000- as fi vrut eu sa mai pot salva situatia...nici pe mine nu ma incanta sa creasca copilul fara tata ... dar,decat orfan de mama si cu tatal in puscarie ... e mai bine asa. Din doua rele trebuie mereu sa-l alegi pe cel mai mic, nu pe cel mai mare. Nu-i asa?

CIAO.PE CURAND.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bcryna77/my_photos

benchea c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
CRYNA, am intrebat pt ca am vazut la locatie trecut Iasi la tine si eu acolo am nascut si eram curioasa cum a fost la tine. Imi pare rau ca ai avut asa o experienta neplacuta. Eu tot cezariana am facut, dar a fost o urgenta, ca intrase Bianca in suferinta fetala. Oricum, eu am avut norocul sa am un doctor extraordinar din toate punctele de vedere. Imi pare rau ca ai probleme cu tatal copilului si ca nu va intelegeti. Eu am aut mereu impresia ca un cuplu in care apare un copil e un cuplu implinit, ferircit si .. mai unit ca niciodata. Dar se pare ca am fost naiva ... si ca sunt o norocoasa ca am sotul pe care il am ... Iti doresc putere si intelepciune, sa fii tare pentru copilul tau, sa il iubesti indiferent de ce se intampla.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Cryna, bine ai venit...si eu am nascut in iasi si tot prin cezariana- a fost nevoie pentru ca avea edutzu tripla circulara de cordon-dar nu pot spune ca experienta a fost neplacuta...

Tu unde ai nascut?

Nicoll_Mada...felicitari..multe bucurii si casa de piatra

Cuscra...abia acum am cazut din pat si am aterizat diiiirect in cafea

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata...
ce faceti, mai? ce-i asa liniste la ora asta p-aici?

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Irina off ... pupam Ioana bolnavioara, sa ii treaca repede bubitele si sa nu o chinuie.

Kasi Ce nora super am! Sa ne trasca! Face sport ca Rares toata ziua. Tie spor la invatat si la treburi.

La multi ani Sara si Andrei!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

ELLA,prezent la apel !
Imi doresc si eu sa intru mai des,dar e cam greu pentru ca
am avut cam mult de lucru; in plus acusica incep examenele la master si trebuie sa fac un proiect pentru care caut pe net informatii!Si trece timpul asta ceva de spaima...

LA MULTI ANI TUTUTOR CELOR NASCUTI PE 13,14,15,16 !Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,voiosi,norocosi si fericiti!
Pupici dulci de la noi!

Nicoll,sa fie intr-un ceas bun si mult noroc si fericire!

Laura,multumesc mult de tot pentru carticele!Sint grozave !Va pupacim dulce pe toti!Nu ai mai ajuns in IASI?

FETELE DIN IASI,mergeti la concertul cu IRIS de miine de la MALL?

Cryna ,bine ai venit !

Irina,pentru bubitzele de varsat de vint,care din pacate la Rares au fost cu sutele am folosit pasta de apa si alcool mentolat!In plus dr.mi-a spus sa-i dau si Peritol cite 10 pic de 3 ori pe zi,pentru ca mititelul se scarpina ingrozitor de tare!MULTA SANATATE si pupici de la noi!

SIMONA,pupici de la noi si aveti grija de voi!

O zi frumoasa si senina!
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Neatza fetele!
Si noi cu cafeaua, pe-aici!

Cryna, bun venit! Ai un baietel tare scump!

nicoll_mada, felicitari pentru decizia de a face pasul asta! SA fiti fericiti impreuna cu iubita Codruta!
Felicitari pentru cele 4 kg date jos! Las' ca se duc si celelalte dupa primele!

Irina, multa sanatate Ioanei, sa treaca repede uraciunile de bubitze!

joker, tripla circulara de cordooon?!!!! Offf!!! Cum au descoperit-o ? La eco? Ca mie mi-e groaza la bb2 de asa ceva , nu prea poti controla cum se zbenguie bebe in burtik! Parca la mamici de martie-aprilie 2006 erau cel putin 3 bebei care s-au dus la Doamne-Doamne din cauza asta! Eu m-am ingrozit de-a dreptul!

Cristinaaaa, mai poti!? Cred ca ai pe undeva un buton TURBO, ceva ! Sa ai spor in tot ceea ce faci si sa-ti vezi visurile implinite ca tare mult mai muncesti pentru asta!

Ella, nu te recunostea puiutza mah, cu masca pe fatza.....doar daca iti auzea vocea pricepea ca-i mami, ascunsa pe-acolo pe sub argila

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Buna Laura25, joker, palmyrah2002, Irda si toate celelalte care mai sunteti...

Nu, nu am nascut in Iasi, dar sunt din Iasi. Am nascut in Italia (nastere naturala) pentru ca am fost plecata din tara, iar acum m-am intors.

Laura25 stiu ca un cuplu normal, fericit, bine inchegat, e asa cum zici tu, dar, vezi tu, in ziua de azi (si dupa cum mi s-a spus, in toate timpurile a fost cam asa) exista si oameni atat de parsivi , meschini si rai, incat iti vine sa urli si sa te intrebi cum de permite Dumnezeu asa ceva, sau cum acceptam "noi" asa ceva... Cred ca toti stim ca exista "barbati" care stiu sa se prefaca ca sunt buni, iubitori,etc., pana cand se vad cu sacii in caruta... pe urma mila Domnului de saraca fata si saracii copii ... Ce pot sa spun mai mult, e prea lunga povestea ca sa intru in detalii... Iar pentru puiutul meu nu trebuie sa-ti faci griji, eu oricum il iubesc si il voi iubi mereu, pentru ca el nu are saracutul nici o vina!

Am sa transmit si eu pentru sarbatoritii zilei... si Gesi, imi cer scuze daca felicitarile mele de randul trecut au deranjat cu ceva. Daca sunt nou venita nu inseamna ca am vrut sa bat obrazul cuiva... scuze .

Cred ca ajunge atat, pe moment. CIAO.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bcryna77/my_photos

benchea c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

IRDAmultumim mult de tot!
Sa-ti spun sincer nu stiu daca mai pot,cred ca am inceput sa le fac pe toate in vitutea inertiei,precum robotul !
Vara trecuta,cu vreo 10 zile inainte de a naste,atunci cind am terminat de scris la calculator lucrarea de licenta mi-am spus:si eu ce mai fac de acum?nu-s sanatoasa nu?
Cred ca de asta s-a grabit Rares sa vina pe lume cu 3 saptamini inainte de termen,sa-mi dea ocupatie!

Pupici de la noi,
Cristina si cei doi flacai!

Mergi la inceput