Briana un pupic pt Ana, sa scape repede de raceala. Nu ati aflat inca de ce raceste asa des? e chestie de imunitate sau de frig? Sa nu te superi pe mine ca intreb, sunt sigura ca te-ai gandit si tu. daca e vb de imunitate nu poti incerca totusi sa o ajuti cu ceva? Intreb pt ca dupa 2 raceli mie dr mi-a recomandat imunobaby. E drept ca nu am ajuns sa i-l dau, dar nici nu a mai racit. Multa sanatate!
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
Sanatate Anei, lui Ingrid si Mihnea! Ma bucur ca e mai bine David!
Adana, Starchi si Albinutzza vazut pozele noi! deja sunt in picioare bb-ii nostri! eee... nu mai sunt bb-i! Copilashi mari si frumoshi! 

eu va salut ca sunt tare prinsa cu noile lucrari! 
sa nu uit! PAULA E FFF BINE!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI !!!!
Dede, eu o duc pe Iuli la gradi de la 2 ani la program prelungit si crede-ma ca e mai bine! se va obisnui sa manance la gramada!
ella2000 si printesele
CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76175" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (112)
Diana
Nicoll,Diana,Aldebaran,Cami,Yasmari,va multumim ca ne-ati vazut si intoarcem pupicii...si inca vreo 10 pe deasupra!
Apropo de pupici,azi a vrut o fetita sa-l pupe pe Andrei,dar nu a stat in nici un chip! De fapt nu prea e el pupacios,nici la mine nu sta,doar cand are el chef ma pupa daca-i cer!![]()
Azi ni s-a stricat si carutul si l-am dus in brate ,am stat doar 2 ore ca nu mai puteam nici eu nici el,ca nu-i place deloc in brate,uuufff abia astept sa vina ziua de maine sa -i cumpar altul.
Briana-multa sanatate Anei !Nici al meu nu s-a insanatosit dep;lin tot se mai trezeste cu nasul infundat de mucisori,dar sa speram ca -i va trece cat de curand !
Irina-pupam
mica bolnavoiara,sa nu mai aiba febra(brrr,stiu ca este groaznic) si sa-i revina pofta de mancare!