Bebelusi de iulie-august 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

pupam burticile grasute ale sarbatoritilor din ultimele zile! SANATATE MAXIMA!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by caterina71

eu m-am hotarat sa testez papa de borcanel, ca vrem la inceputul lui iunie, daca vremea e ok, sa mergem la mare 3-4 zile. Asa ca am luat de la hipp, curcan cu cartofi si porumb, pe care a incercat fata sa-l vomite de la prima inghititura (intre noi fie vorba, avea un miros....) si meniu de vitel cu orez si morcov, din asta a mancat, greu de tot, cam 150 de grame. Din experientele voastre, ce ati incercat si ei au mancat, dar sa fie modele pasate bine, ca daca simte ceva zgrumturos, varsa tot. De, sensibila...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Caterina eu nu am prea mare experienta cu borcanelele dar din putinul pe care l-am incercat iti spun si tie: Anei i-a placut de la nestle curcan cu mazare. Fie vorba intre noi, nici nu mirosea prea rau si nici la gust nu era neplacut. In schimb s-a strambat serios la peste cu orez si morcov, tot de la nestle. Asta avea intr-adevar un miros.....

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata

Off si Ingrid are 37.8 si e f maraita. Azi nici nu a vrut sa pape.Sper sa fie de la incisivii aia de sus care au intepat gingia si sa nu fie altceva mai rau...dupa tuse ,raceala.

Revin mai incolo ca sunt ingrijorata.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giayan spune:

Buna fetelor!
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!Multa sanatate si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri.

[red]Cati[red]am si eu o intrebare:cum i-ai facut masaj micutei tale,ai ceva miscari speciale?Te inteb pentru ca Ayan a fost diagnosticat cu talus -valus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

BUNA! LA MULTI ANIsarbatoritilor zilei si felicitari celorlalti pentru noile realizari!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bcryna77/my_photos

benchea c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

caterina,
a mea care e foarme mofturoasa mananca borcanelele dyo de la Nestle: pui cu morcov, curcan cu mazare si curcan cu dovlecel si orez.
primele 2 sunt de 6 luni deci sunt bine pasate. al treilea nu-mi mai aduc aminte.
si din cele de 8 luni (cu bucatele mici) mananca bine jambon cu morcov. peste cu orez i-am dat si eu si intradevar miroase tare si nu prea i-a placut (tot 8+ luni).
de la Hipp am incercat si eu dar sunt tare nasoale. Nestle in schimb are un pic de sare dar cum eu nu sunt contra pt ca ii pun un praf si in mancarea pe care i-o fac eu mi se pare ok.
in schimb piure cu fructe ii dau de la Hipp in general: pere, piersica, caisa.
eu ii dau in wk din borcanase ca sa se obisnuiasca pt si eu vreau in concediu.

intrebare: voi ce branza cu smantana din comert folositi? am gasit cateva feluri fara sare si conservanti si coloranti, dar se pare ca nu-i plac. as fi vrut Almette ca mie mi se pare tare buna insa am vazut ca are sare dar nu spune in ce cantitate :( ca daca ar fi un pic doar i-as da.

a mea de 3 zile de cand a inceput sa-i iasa primele dinte mananca super prost. aseara a baut doar 20ml lapte (in loc de 200 cat bea de obicei). si-am culcat-o asa nemancata si-a dormit bustean. n-am ce sa-i fac pt ca pur si simplu nu vrea nimic si-mi da peste mana. deci nu are o problema musai cu laptele. ca de dimineata a baut bine.

mamica de maria, 9 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Ana e racita raaauuuu!!!!!!!!!!!!!

De la incep saptamanii dar de ieri e din ce in ce mai rau!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

briana, pupici multi Anei!

Si Cristina noastra e cu muci dar altceva nu are, nici febra, nici pb cu mancarea. La un moment dat am suspectat-o alergica la puful de plop, care la noi in cartier este de groaza, s-a facut ca o zxapada peste tot si mormane adunate pe langa orice ridicatura...

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mai fetelor ce o fi?

si Ingrid a avut muci...sigur iar circula vreo raceala ceva.Acum un pic febra..

Si dintii si mancarea de ieri un haos..sper sa ii iasa toti 20 odata sa stiu o treaba ca am scapat, adica

Ana multa sanatate..briana nu-i dai nimik de imunitate?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, mie mi s-a spus sa nu ii dau nimic de imunitate pana la un an. Ca o fi bine... ca o fi rau... nu stiu.

Sa vad cum evolueaza Ana si maine si am sa chem doctora din nou.

Febra inca nu a facut, la noi lipsa poftei de mancare este deja rutina..... !

OOOffffff ca nu ma mai linistesc ......Nu e Ana sunt altele, nu sunt nici alea...e Ela si uite asa imbatranesc repede repede.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput