Bebelusi de iulie-august 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mare pierdere intr-adevar cu cele care au trecut la alt capitol.....scuze daca sunt carcotasa.

In alta ordine de idei Mihnea a facut ieri 37,8 si aseara avea 38 peste noapte nu a facut temp iar dimineata la 5 avea 39,1. Dede si Diana poate fi de la dinti???? Scaunele sunt normale ieri 2 a avut normale si apetitul este ok a papat la 5 biberonul de lapte si la 8.30 doua merte cu biscuiti.
Am descoperit otetul de menta care este un antitermic fff bun. Eu asa i-am scazut temp dimineata si cu nurofen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Eu cred ca de la altceva nu poate fi...acum imi dau seama ca Edutz nu a afcut febra deloc cand i-au dat dintii...era insa foarte foarte nervos...

Ai remarcat vreo schimbare de ceva la e?De chef de joaca, ceva care sa te duca la ideea ca ar fi bolnavior?

A venit caldura si il enerveaza si asta..Ieri a stat toata ziua numai in scutec prin casa...am 28 de grade cu geamul deschis aproape non stop....si noaptea mai ales...

Cin, felicitari, ai sa vezi ce frumos e cand incepe sa mearga de unul singurel...Pupam Vladutul harnic!

Dede, ii va fi tare greu sa schimbe gradinita, mai ales daca s-a obisnuit...dar daca trebuie, ma gandesc ca astia micii se adapteaza la colectiv mult mai usor ca noi

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

Aseara m-am retras si eu sa fac o baitza si sa ma uit la un meci frumos ( Bravo Barcelona!!!!) Ca sa continui discutia, joker si eu am fost sfatuita sa le dau mar cu biscuiti si alte chestii si marturiesc ca am incercat cu mar inainte de 4 luni, nu stiu daca le-am dat mai mult de cate 2 lingurite in cateva zile, dar s-a lasat cu nopti albe din cauza durerilor de burtica si bineinteles ca am renuntat. Atunci nu prea apucasem sa citesc despre diversificare, pe forum erau multi bebelusi abia nascuti si discutiile erau cu totul altele, nimic legat de mancare. La 4 luni am inceput cu cereale la recomandarea pediatrei lor, pentru a o ajuta pe Bianca sa ia mai bine in greutate. Eu am insistat sa le dau la amandoi lapte de la mine si se pare ca nu chiar ii era de ajuns, iar Rares o luase cu mult inaintea ei la kg.
Iar maaarele motiv pt care incerc sa le dau de toate sa manance este sotul meu care ma capiaza cu mofturile lui la mancare. El nu mananca carne fiarta deloc, de nici un fel, friptura numai piept de pui, muschi de vita sau de porc, f. bine facute (a se citi aproape arse), nu mananca peste deloc, sub nici o forma, ciuperci, masline ... etc.. etc. Din cauza lui am ajuns sa nu gatesc multe din macarurile care inainte imi placeau, pt ca ar trebui sa mananc singura si lui sa-i gatesc separat. Dupa primele luni de casnicie i-am promis ca daca apare un copil, o sa il duc la mama mea cat mai mult in primii ani, sa invete de acolo cum se mananca, nu de la el.
Am zis ca le mai dau sa guste din macarea mea, sa nu crezi ca le dau sarmale, friptura de porc condimentata, ostropel si tocanitze in ulei .. in nici un caz! Au mancat cate un pic de pulpa de pui sau peste la cuptor, ciorbitza ... chestii cat de cat normale si pt ei ...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adana.9

incerc sa pun niste poze, sper sa reusesc

poze din parc

adana

Ai o fetita dulce, dulce, dulce ... cu niste ochi superbi si un par tare frumos! Sa iti traiasca!

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetelor

Dor mi-a fost de voi dar munca ma omoara, cu inventare si hartogaraie. V-am citit printre randuri, deci stiu cam ce s-a intamplat, dar de scris nu am avut timp. Dim la cafea ce va mai citeam

Felicitam si noi pt aniversari, dintzisor si alte evenimente importante.

Giana, Gesi, sa fiti sanatoase, si celorlalte si tatici (Mona) taurasi

Sanatate puiutzilor si sa treaca repede toate cele rele: Vali, Irina, Giana, Anis, Monica

Luca e bine, merge din ce in ce mai bine, e innebunit dupa biciclete si mingii. Cum vede una ma trage acolo. In rest e un ranjit, si un frumos, ca doar cioaraaa. Papa bine, inca suntem la pasat, dar ma gandesc serios sa-l trec pe mancare pisata cu furculita, pt ca vom pleca in CO in august si nu vreau sa ma car si cu robotul Duminika mergem pana la Moeciu, sa vedem vilutza unde vom sta, si sa dam avansul. In rest in wkd ne tinem de plimbari, norok ca a venit vremea calda.

Am pus si niste poze in albumul de 10 luni - In park

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

[b][green]The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Yasmari Stefan al Isabelei e bine. S-a refacut dupa operatie fara complicatii. A mai avut cateva episoade de febra si analize de urina iesite cu verdict de infectie urinara, a mancat mititelul muulte pastilutze, dar de 2 luni e bine. Si el si Tudor. Nu stiu de ce, dar asa sunt ei tare sensibili si se imbolnavesc f. f. repede. A reusit Isabella sa le faca abia vaccinul de 2 luni. Acum se lauda cu dinti muuulti si cu faptul ca sunt experti in manevrarea premergatoarelor.

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Laura, mai bine faci ca le dai...stai linistita, nu ma gandeam la mancarurile amintite de tine doar ca mie imi e frica sa ii dau chestiile pe care le mancam noi....daca vreau sa ii dau ma intreb:nu o fi prea sarat, nu o avea ceva care sa il doara, dar daca.....eu sunt aia cu "daca pica drobul..."

La partea cu mofturile, vorba ta, sper sa nu imi semene...ca si eu mananc doar chestiile care imi sunt pe plac, nu mananc carne decat de peste, nu imi place spanacul, mamaliga si altele...

Sincer, as incerca si eu sa ii dau dar imi e frica sa nu il doara ceva, sa nu pateasca ceva.....eu si paranoia mea...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Joker nici Mihnea nu a facut temp sau diaree la cei 4 incisivi centrali, a fost doar marait dar uite ca acum este cu temp.Slava Domnului ca nu are si diaree ca ma impuscam. Dimineata la 5 avea temp 39,1 si vorbea d emama focului si se juca. Iar de mancat mananca bine slava Domnului. Luni merg s aii fac analizele. Si eu cred ca este d e la dinti ca este super umflat mititelul si sus si jos la canini si este mereu cu mana in gurita. Si plange cand se atinge acolo la gingie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

neatza mamici si pitici

ma bucur sa vad ca bebeii sunt bine sau spre vindecre, cei bolnaviori.

Monica, ma bucur ca mai veniti si prin bucuresti. Sper ca pana va intoarceti la munte sa ne vedem in parc, poate saptamana viitoare. In functie de vreme te caut pe mess, ca tu esti langa parc, doar cobori.

Albinutzaa, felicitari piticului umblaret. Am vazut ce mandru era in poze. Si va sta bine si cu o fetita, ne spui ceva, asa, discret?

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

eu m-am hotarat sa testez papa de borcanel, ca vrem la inceputul lui iunie, daca vremea e ok, sa mergem la mare 3-4 zile. Asa ca am luat de la hipp, curcan cu cartofi si porumb, pe care a incercat fata sa-l vomite de la prima inghititura (intre noi fie vorba, avea un miros....) si meniu de vitel cu orez si morcov, din asta a mancat, greu de tot, cam 150 de grame. Din experientele voastre, ce ati incercat si ei au mancat, dar sa fie modele pasate bine, ca daca simte ceva zgrumturos, varsa tot. De, sensibila...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput