40 cu + sau - (cap.10!!!)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

KUKI, bine ai venit!
ne dai o zi de nastere sa te trec in lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

KUKI, bine ai venit !

Eu de gradina nu prea ma ocup, mai mult imi ajut sotul care stie sa le faca pe toate. Azi a cumparat 2 arbusti de asa ceva :
http://www.aujardin.info/plantes/callistemon.php
care nu pot creste la noi pe munte . O sa-i punem in ghivece mari si sper sa nu-i uit afara cind va veni gerul.
Citeva flori pozate din aprilie incoace :
http://community.webshots.com/album/550224394OOAcCm

Eu zburd pe Net in loc sa fiu fata serioasa sa calc rufe. Sa-mi fie rusine.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Seara buna la toata lumea!
Mik, cind te faci serioasa iti trimit si io metru3 de calcat!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

KUKI, bine ai venit!
ne dai o zi de nastere sa te trec in lista?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Dau, cum sa nu ? 25 martie
Vad ca duceati lipsa de berbeci

Si treceti-ma si pe lista cu neserioase, nici mie nu-mi place sa calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

si eu pot fi trecuta la neserioase, ca nici mie nu-mi place sa calc. Fac orice numai sa nu calc.Da nu faci totdeauna ce-ti place nu?
Va place cine a iesit pe locul 1 la Eurovision!!!! Mai pai daca era concurs de cele mai urate masti, cu siguranta ca as fi votat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna seara, vad ca v-ati facut de cap in lipsa mea.
Si eu mi-am facut de cap. Am fost, fetelor, intr-un loc care m-a lasat cu gura asa de cascata, ca nici nu poci sa va descriu.
Fuseram cu corturili. Noi si fetele. Eu am ramas proasta rau de tot, cred ca m-apuc de geologie. Pe un munte aci la noi, la o ora de mers cu masina, nu inalt, la 1000 de metri. Nu stiu cum s-au incretit Alpii cand s-au apucat sa zdrobeasca pre-Alpii, ca eram pe un versant plini de bolovani care rasareau din iarba verde. Niste forme, niste pietre puse de-a-npiciorelea, de parca le-a pus cineva acolo... Mare si minunate e puterea naturii (vorbesc de eroziune). Si era dealul asta plin de cratere, nu mari, cam de 30 m diametru cel mai mare, si 5-6 metru adancime, cica de la meteoriti, eu m-am intrebat daca n-or fi fost nave de extraterestri care s-au amuzat sa aterizeze acolo. In plus, intr-unul s-a distrat cineva de-a aranjat niste pietre in spirala, de mult, ca erau bine infipte si iarba crescuta intre ele, iar fiorul a fost pe masura.
Cortul, ca cortul. Fetelor le-a plactu la nebunie, nu stiu cand au trecut astea 2 zile, iar pe de alta parte sunt asa de relaxata, de parca as fi ramas acolo o saptamana.

Ciobanul. Ciobanul algerian, ca toti algerienii care traiesc in Franta, vorbeste cu un accent specific. Nu mai zic de accent, dar se pare ca le e greu sa-l pronunte pe "e". Il pronunta "i". Deja ca mi-era greu si asa sa-l inteleg, ca-i lipseau muuuulti dinti, cu 'iurile' m-a dat gata. A prins drag de noi, si-a lasat oile sa vina sa ne vada corturili, iar apoi a auzit ca vrem sa uram nitel pi munti, si-a zis ca ni arata el poteca a mai scurta... Am facut poze cu el si tot, si trebuie musai sa ne mai ducem si alta data, ca aproape a plans la despartire.
O sa va pun cateva poze din acest loc... misterios e putin spus. Sincer, daca aseara iesind din cort sa fac pipi, as fi intalnit vreun omulet verde, cred ca l-as fi invitat la un "pinard", ca nimic nu mi s-ar fi parut mai natural. Dar n-a venit...
Va pup si merg la lucriz la albimul di pozi.

... Crid c-o iau pi aratura, ma molipsii di la algirian!

O saptamana buna, fetelor!
Pup

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lulu, asteptam pozele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Am inteles, sa traiti!
Le-am pus Aici

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mai Lulu, pietrele alea erau naturel puse asa sau de mana omului, ramase de la vreo constructie antica ceva, ca prea sunt stranii?
Vorba ta...imi imaginez ca pe timp de noapte omuletu' verde mai lipsea din peisaj.

Frumos, oricum. Si frumoasa familie.

Eu am o chestie. Dorm bustean unde m-ai pune, n-am probleme cu locul cu patul cu perna, cu nimic, dorm dusa.
Ei bine, numai duminica spre luni nu poci sa pun geana pe geana. E stiut lucru ca luni dimineata ma trezesc (vorba vine) obosita gata si cu dureri de cap. Cred ca ma streseaza ideea ca a doua zi merg la serviciu...naiba stie.
Acum mi-e si frica sa ma duc sa ma culc. Doamne ajuta.

Si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

kuki, bine ai venit...

Lu, prin frumoase locuri te preumbli, bravo tie, si frumoase fete ai, sa fie sanatoase! Si felicitari Ancai pt selectie, imi inchipui ce bucuroasa trebuie sa fie...

Adrienne, aia sigur e gradina ta si nu vreun parc de prin zona? Multumesc de urari, am facut si inaugureala...ieri...iaca si poze
am muncit mult, am bagat si o groaza de bani, am intrat si in datorii, acum sper doar sa nu ramana...muzeu...

Unde e Noemi, am rasfoit un pic din urma si nu am zarit-o parca...
la toate si La multi ani Elenelor si Costicilor vostri!
plec la culcare ca in cateva minute e miezul noptii, asadar: "nani bun", vorba Magdei, cand era micuta...

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput