40 cu + sau - (cap.10!!!)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Kuki, subiectul nostru se aseamana cu o palnie : stai pe margine ce stai, iar odata cazut inauntru, nu mai ai scapare!
Bine ai venit la noi, si enjoy, vorba neamtului!

Mona, odihneste-te in uichend!
Multumesc pentru felicitari (pentru Anca). Nu e cine stie ce merit, dar bucuria e mare, fiindca se vor distra ca nebunii, iar noi n-am fi putut sa-i oferim toate astea (s-o trimitem intr-o tabara adevarata). Stiti cat ne costa toata afacerea? Cam 30 de euro, sa va faceti o idee de ce sar in sus de bucurie!

Gata, o zbughesc! Poate mai trec dupa amiaza!
Daca nu mai trec : Dana, succes la petrecere maine! Da-i gata pe cei mici... si pe mamici...

Pup

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

neatza din pilnie! Din Obor!

ma lupt vitejeste cu jet lag-ul

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Bine ai venit kuki! Gabita mie imi place cu cortul de cind eram studenta si ne luam casa in spinara ca melcul si mergeam aiurea pe munti. Aici insa in parcuri special amenajate ai tot confortul. Cam ca la mare la Costinesti, dusuri, plaja etc. Am fost noi cu cortul si in Canada la “1000 insule” dar erau atitia tintari ca lotiunea noastra anti tintar de abia facea fata. Noua personal ne place sa mergem pt. ca mai scapam de rutina zilnica. Uneori am senzatia ca alerg pe treadmill uneori cu viteza mare si de abia fac fata la toate. De-asta simt nevoia sa merg undeva unde e liniste, natura, si putini oameni (sau oameni civilizati). Oricum nu pot sta mai mult de citeva zile maxim o spatamina caci mi-e dor de civilizatie, de o baie in cada etc… Ah uitati-va ce am gasit eu in curte acasa cind am venit de la servici si fireste ca nu s-au speriat. Scuzati calitatea pozei, e facuta cu telefonul. Succes la party Danahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/detail?.dir=f70e&.dnm=3ddere2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu nu vreu nicaieri decit acasa. Sa fie curat si ordine si nimic de facut. Asta e visul meu ! (stiu, am pretentii foarte foarte mici).

Adrienne, si pe la mine sunt caprioare, sapamina trecuta am vazut 2 + 3 pe drumul de acasa inspre sat. M-am bucurat ca un copil.

Va doresc la toate un week-end placut.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si io repede la felicitari :)) o sa se distreze de minune Anca!!!
fetili, week-end placut!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Multumesc pentru primire.
Pai am stat eu cat am stat in echilibru pe marginea palniei, da' simteam ca alunec inauntru

Adrienne si Mik, tare va invidiez. Mie mi se pare o minune sa vezi caprioare asa...pur si simplu in curtea ta.
Locuind aici in orasul asta plin de betoane, pentru mine asa ceva e de neconceput.
Eu tocmai sunt in plin proces de cautare a unui apartament si tot caut un bloc care sa aibe macar un petec de verdeata, cativa copaci in jur sa simt ca pot respira.
Culmea e ca asemenea colturi verzi sunt doar in cartierele mai vechi, cu blocuri vechi si apartamente mici...si exact pentru motivul asta sunt foarte scumpe.
Si eu tot calculez si as da totusi toti banii pe care ii am pe un apartament intr-o asemenea zona, fie el si mai micut.

O fi semn de batranete dragostea asta de natura? Ca parca mai la tinerete nu eram asa pasionata.

Week-end placut la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

KUKI, bine te-am gasit!!!! si bine ai venit .
Desprre excursii cu cortul ce sa va zic, ca nu prea am avut parte de ele. Poate ca mi-ar placea....as incerca o iesire. Oricum sotul meu mi-a tot promis de 17 ani ca ma duce in excursie cu cortul, dar pana acum nu a reusit.Poate la pensie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Kuki draga si mie imi sint dragi ca-s crescuta la bloc in cutii de chibrit toata viata mea. Cind am venit in tara asta si am auzit americanii plingindu-se ca sint prea multe capre ca le maninca rosiile si florile am zis ca-s timpiti. Aici in zona asta cel putin sint atit de multe capre incit sint considerate daunatori. Sint f.f.f. multe accidente rutiere din cauza lor caci iti taie pur si simplu calea noaptea si e greu sa le eviti.Dupa ce am lovit cu masina o capra si m-a costat $$$ reparatia, mi-am revizuit atitudinea despre ele.Cit despre petic de veredeata eram la fel ca tine si vezi la ce gradina m-am aruncat. E imens de mult de munca in gradina aia ca sa arate omeneste, dar de regula imi aduc parintii sa m-ajute ca eu nu fac fata. In fine aseara nu le-am gonit ca mi-am zis “hai fetili, mincati, poate mai chemati si prietene si terminati tot; sa nu mai tund iarba”. Da ti-ai gasit! Weekend placut. Ah… poate ii fac poza si cirtitoiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

v-am gasit tare greu. Se vede ca sintem in wek.
adrienne, pune-ne poze.Mi-ar placea sa am o gradina pe care sa o ingrijesc (da sa nu fie mare). Cred ca as pune numai flori. Dar daca stau la bloc, ma multumesc cu gradina care o fac eu pe cele 2 balcoane.
Eu azi am fost la munca si m-am obosit, asa ca acum dupa un somn lung pot sta aici sa butonez in voie.
la toate fetele si sa aveti un wek. cat mai placut. Poate la noapte mai dau 1 raita p-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna seara, buna seara

Mona, ma tin dupa tine.
Si eu visez o gradinita cu flori, iarba, mobilier de rachita si o cafeluta undeva la umbra unui copac proprietate personala. Vise !

Zarva mare cu Eurovisionul asta. Mie nu-mi place nici flacaul ala de ne reprezinta si nici melodia lui nu-mi spune mare lucru, dar ma duc sa ma uit la tv, ca un pic de patriotism clocoteste totusi in mine.
Asa ca, Hai Romania !
Poate ne intalnim mai tarziu la comentarii, daca n-oi adormi.

Mergi la inceput