Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pup limbarnitze optimiste...mamaaa...da am avut de citit...se pare ca ati petrecut aseara...pai bvine dragutzelor si noi...eu?
chatonele m-ai spart...esti prima...si eu care trageam nadejde ca macar aici sa fiu si eu prima!!!
hai sa te pup leatule...

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

sunule te rog sa ma scuzi, acum mi-am dat seama ca tu esti nascuta in luna mai. inca o data scuze, nu am vrut sa te supar sau sa te jignesc in vreun fel.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nu pui! Nu trebuie sa-ti ceri scuze. Eu am inteles despre ce e vorba. Si culmea am si eu doua luni care mi-au adus nenorocirea in viata si mi-au sfasiat sufletul. Dar n-am cum sa le urasc....urasc ideea in sine, urasc amintirile din acele momente, urasc fatalitatea, urasc cuvantul urasc! Ma rog....sunt alaturi de tine mereu! Te pup si fruntea sus! Traieste-ti amintirile dureroase dar nu te lasa prada deznadejdii!

quote:
Originally posted by addinel

sunule te rog sa ma scuzi, acum mi-am dat seama ca tu esti nascuta in luna mai. inca o data scuze, nu am vrut sa te supar sau sa te jignesc in vreun fel.

nunta mea

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

neamule...ce-ti face alexutu?

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am intrat sa va salut...fug la invatat, ca maine am examen

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

==========
Corina
Albumul meu

Bafta Corina.
Addinelu dulce dulce dulce.Hai, fii puternica.Stiu ca poti.

Fug si io afara.Sa fiti cuminti.Da?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BraveGirl

==========
Corina
Albumul meu

bafta Corina...tinem pumnii

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bun asa!Vad ca ati postat .Ma bucur!

Iar am scapat de ciumafaie, am trimis-o pe tren, si azi asa o tin toata ziua ...ha-ha- sunt sadica , nu....plus ca ma ajuta si seful, ca mi-a dat si el o masuratoare pt. ea ...si a zis ca trece azi pe aici, numai ca azi sunt cam ciufu si nu aveam chef de el..dar ma rog...treca de la mine....ca mi-e drag.

Georgi, d c esti rea si nu vrei sa imi da-i si mie inghetata? Lasa ca imi cumpar si eu diseara ...sac sac...Plimbare plakuta si vezi cum o dezveti pe Stefania de luat in brate ...

Adina, hei, capul sus !Hai ca te scot din butoi!Te inteleg perfect, dar trebuie sa mergem inainte ...pupici !

Va pup pe toate si spor la treburi, la invatat !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am ajuns si io acasa.Am pus mancarea la foc.Azi am program de bucatarie asa ca nu mai dorm dupa amiaza.

fetelor, maine ma duc sa ma interesez sa vad daca o pot duce pe maimuta la camin.Nu pot face fata cu invatatul si cu ea.Incerc sa vad daca o primesc.Tineti-mi pumnii.Desi mi-e extraordinar de greu....Cred ca o sa-mi fie tara naspa si o sa stau numai cu gandul ce face, sa nu se loveasca....dar ma ajutati si voi, da?

In rest, nimic deosebit. Va pup.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Georgi o data si o data tot trebuie sa incepi, o duci la cresa, samin, gradi, scoala, facultate...:)
Deci bafta, inceputul e mai greu, dar in rest nimic deosebit, va veti obisnui si va fi mai bine pt toti.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput