Bebelusi de sept - oct 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare!!

raportam si noi 8 dintzi.acum are 4 sus si 4 jos.eu am obs ca lu ege ii ies din 2 in 2 luni cate 2 dintzi.
eu nu resusesc sa va citesc decat printre randuri,pt ca ege are rau de casa si mereu suntem pe afara sau plecati in vizite,parcuri,pe faleza....
a fost sotzul plecat la praga si ca sa ne laudam ia cumparat niste tzoale super.un trening nike bleau cu alb,un tricou roz,fusta de tenis,pantaloni roz nike,o salopeta scurta roz si un pantalon cu tricou kaki cu alb.
nu stiu ce sa mai fac cu ege ,are o energieee.!!!sotzul ii zice duracell.seara dorme l orele 00.ati mai vazut asa copil????
trebuie sa plecam la piatza.va pupam

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, si mie imi este mai teama de Victor care mai mereu uita sa se spele pe maini decat de Anca.
Dar si Anca cand va misuna prin parc, cred ca il va ajunge in microbi.
Lui Victor cand abia mergea pe picioare cel mai tare il atragea sa balangane cosurile de gunoi din parc.

Acum eu am citit ca si Oscilo da imunitate impotriva gripei aviare, asa ca mai cumpar cateva doze de la farmacie.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

'Neata buna , fetelor, desi e amiaza
Stiu k a mai intrebat cineva,dar n-am gasit nici un raspuns..Cu ca crema ii dat p bb-ici cind ii scoateti afara? Ca Luca al meu e alb-alb ca o galusca d gris, numai miinile si obrajii sunt bronzati
La noi e soare acum , dupa 2 zile cu ploi, asa ca va las si fug afara

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diplodocus mie mi s-a zis sa iau o crema cu factor 30. Inca nu am luat, dar cred ca voi lua de la nivea.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Odata am si eu timp de forum si toata lumea ocupata ori pe chat! Pai, treaba-i asta?!

Mifloricico, nu stiu tu ce-ai inteles din postarea mea, dar multumesc oricum de urari de bine. Astea-s binevenite oricand
Duminica 14 mai a fost aici ziua mamei, ocazie cu care de vineri la cresa copii au manufacturat ajutati de educatoare cadouri pentru mame. Asa se face ca am primit si eu primul meu cadou de mama!
Tot pentru Mifloricica, daca tu te duci la Paris cu munca trei luni si-ti iei cu tine consoarta fara ocupatie, eu zic s-o iei si pe Ana cu voi ca sa-ti tii consoarta ocupata. Dar asta va va limita serios libertatea de miscare, adica n-o sa mai fie 3 luni de miere si zbantuiala in doi.
Daca nu-s sanse sa se prelungeasca cele 3 luni, parerea mea este sa nu luati si fata. Mergeti daca puteti doar voi doi. Pe de alta parte daca n-ai cu cine s-o lasi in Romania si se pare ca nu ai (s-o lasi 3 luni cu bona nu mi se pare o solutie, oricat de incredere ar fi bona), fie o luati cu voi, fie renuntati la ocazie.
Nu pot sa-ti spun ce sa faci. Oricum asteapta-te ca veti avea cheltuieli mai mari cu Ana in Franta decat doar cu voi doi, deci nu spera sa pui bani deoparte in astea 3 luni decat daca esti platita cu sume cu patru zerouri in fata virgulei
Bafta sa iei cea mai buan alegere!

tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Ancutei si lui David. Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, norocosi si mai cum vor parintii vostrii.

ege.... 8 dinti... Felicitari! Azi maine ii dau maselele

Vladut tot mai are febra, a facut si un kk moale rau . Dar in schimb e vesel, nu chiar ca de obicei... Acum doarme iar... Ma duc sa pap si eu ceva...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Irina, salutari de la Briusel!
Sa stii ca pe Vladut l-am dat exemplu Ilincai si am mobilizat-o sa inceapa sa se ridice in picioare

tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Ina . Si la Vladut functioneaza puterea exemplului

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Servus tanti mama lui Ilinca
Ma bucur sa te mai vad printre noi.
Ce mai face hoata mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata .....la pranz :)

Ege sa purtati cu placere frumusetile de hainutze :), 8 dinti???? pai eu am un stirb fara nici un dinte.

Sa stiti ca eu am papat pui "contaminat" de la kaufland si inca sunt intreaga sa speram ca asa va fi si in continuare, adika fara virus.

Irina sanatate bolnaviorului.

Mda am uitat ce mai aveam de zis, de dimineata am mai scris 2 mesaje dar am probleme cu variatiile de tensiune, elecrica mamei lor, mi s-a restartat calc de 10 ori de dimineata pana acum

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput