Mamici de mai-iunie2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Amalisimona - felicitari. Bun venit pe lume micutei Irina. Sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii si impliniri.

Hai Carmina .

Ina - cred ca esti cea mai fericita mamica. Ce mai!!!. Katija e o dulce...Ce bine ca l-a primit cu atat caldura pe bb Serghei. Va doresc tot binele din lume. Intr-adevar sunteti o familie implinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Felicitari, Amalisimona!!! Sa creasca mare si sanatoasa micuta Irina!!! Ti-am pus datele pe listuta! Sper ca sunt in regula!

Amonar, ne pare rau prin cate ai trecut in timpul travaliului!! Dar cel mai important acum este Kailan, lumina ochilor vostri!!

Recuperare rapida pentru mamici!!! Si laptic mult!!!

Steluta 34s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Amalisimona sa-ti traisca fetele tale. Sa va bucuratzi de ele si sa fie sanatoase.
La multi ani Irina-Gabriela!!
Amonar draga de tine ai trecut prin multe, dar important este ca s-a terminat cu bine si bebele este bine. Sa fie sanatos, si tie refacere usoara.
La multi ani KAILAN!!!!

Diana 36+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

m-am gandit ca a trecut cam mult timp de cand am schimbat spitalul si doctorul si eu nu am anuntat...asa ca iata schimbarile:
pe fetita o cheama "ana madalina"
nasc la spitalul cf2 cu dr.isreb nayel...
a si DN e 17.02.1977 ...in rest datele sunt ok...
as vrea sa ma pricep sa le schimb singura in lista dar habar nu am...asa ca daca cineva mai face un up-date pliz treceti si datele mele...
multumesc

Mergi la inceput

felicitari Amonar!

inteleg ca e adevarat ce se spune: oricat te chinui cu nasterea si oricat de criminal de dureros ti se pare momentul nasterii, momentul in care-ti vezi copilul si-l iei in brate te face sa uiti tot ce a fost...asa incat poti sa alegi sa mai treci inca o data prin asta pt bebe2...wow! te admir!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Amalisimona sa iti traiasca Irinelu' sa va aduca numai bucurii alaturi de surioara ei. Ma bucur enorm ca ai revenit printre noi.

Amonar bine ai revenit acasa. Imi pare rau ca ai avut experiente nasoale la nastere. Oricum bebe Kailan e un dulcel(l-am vaut in poza)

DianaR si eu daca reusesc sa ajung pana la varsta aia de sarcina tot la volan o sa raman ca nu am alta modalitate de deplasare cu fi-mea(adica asta e cea mai soft). Asa ca uite inca o nebuna in devenire.

Aura(35+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

felicitari Amalisimona!
succes cu cei 2 ingerasi!...sau cele 2 flori! nici nu stiu cum sa le spun...nu exista cuvinte pt a exprima bucuria pe care o traiesti ... (eu cel putin asa cred...abia astept sa-mi tin si eu fetita in brate...asta nu inseamna ca vreau sa vina inainte de termen...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Felicitari Amalisimona! Mi-a luat-o Steluta inainte si ti-a trecut datele... cat m-am uitat eu la stirile despre gripa aviara!

Se mareste lista mamicilor si se micsoreaza cea a graviduzelor ramase, vazand cu ochii!

Lacri 36+6

Mergi la inceput

Carmina sper ca ai nascut pana la ora asta...pt ca nu vreau sa te chinui prea mult...
o sa ai prima seara cu bebele tau in brate!

mi s-au lungit urechile de cand astept un semn...sa spuna cineva odata ca a nascut carmina si ca ea si bebe sunt bine...
eu sunt la job si nu pot lucra...am mari emotii de fiecare data cand naste una din fete... caci pana la mine mai e tare mult....cale lunga...
azi a venit la birou o colega cu fetita ei de 2 luni...of, era asa de mica, frumoasa si cuminte...imi vine sa ma duc sa fac si eu macar o 3D ca sa trag cu ochiul pe gaura cheii si sa o vad pe madalina...eu nu am vazut-o pana acum...adica am fost la controale la masuratori dar nu am vazut-o altfel...inteleg ca 3D-ul satisface curiozitatea parintilor...sunt convinsa ca o sa semene cu tatal ei si abia astept sa o tin in brate...
de cateva zile tot felul de femei imi spun ca fetele vin mai repede...eu am dpn 21 iunie si o colega acum un an avea acelasi dpn si a nascut pe 7 iunie...iar alta avea dpn 25 iunie si a nascut pe 8 iunie...oare la mine cum o sa fie? sunt nerabdatoare...

Mergi la inceput

fetelor ma scuzati...cred ca bat cam mult campii...e din cauza emotiilor...

Mergi la inceput