Mamici de mai-iunie2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

cristina fetele de la mamici de iulie_august iti vor da multe detalii legate de cursul de la Filantropia, unele merg la acel curs si sunt incantate. Si eu voi merge joi la curs. Incepe la ora 17 in sala amfiteatru parca.! Ma pregatesc cu carnetel pix si cu niste ochi mari si atenti !!

Bine ai venit Amonar!!

Multa sanatate!!!

Petra 33+4

Mergi la inceput

A...si sunt bineveniti si taticii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Cristina,
si eu am dpn-ul pe 4 iunie. De vreo 2 saptamini (acum am intrat in 38) toate femeile mai batrine care ma vad imi explica ca trebuie sa nasc. Cind colo eu n-am contractii de nici un fel, de dureri nu ma pot plinge asa ca nu-s doua persoane la fel. Chiar ma gindeam azi ca o sa ajung pina in sapt 40 in ritmul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

amiss_zip vreau si eu sa merg...nu pot cu insotitor...dar nu reusesc sa sun acolo...trebuie sa anunt ca vin? sau apar asa? am inteles ca joi e lectia cu nr 2...tu ce ai mai aflat? costa? e nevoie de programare? ca nu stiu cat trebuie sa sap dupa ce au vorbit fetele ...

Mergi la inceput

Nu mai am nici eu nr de tel de acolo. Mi l-au dat o data asistentele dar l-am pierdut. Fetele mi-au spus ca nu tb programare. Vii si gata!
Nu e cu prezenta

Am sa ma mai interesez oricum
Keep in touch!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Virgi, Diana, Steluta, Cristina, Aura si Lacri multumesc pentru cuvintele frumoase. Intradevar, nu pot exprima bucuria pe care o traiesc. Priveam cu teama momentul nasterii. Din cauza problemelor din ultimul trimestru de sarcina aveam numai ganduri negre alimentate si de necazurile altor burtici de pe forumul asta. Acum ca am depasit cu bine pragul nasterii (cu toate ca bebe a avut circulara), chiar sunt fericita. Suntem o familie fericita, si eu si sotul meu radem si spunem mereu ca parca ne-au fatat purecii. Ne luam in brate unul pe celalalt, ne privim minute in sir comorile de copii si ne simtim impliniti. Va doresc si voua sa fiti la fel de fericite.

Amonar, iti doresc recuperare grabnica si bebe cuminte in continuare.

Ma alatur si eu celor care fac galerie Carminei. Hai Carmina!

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Hai Carmina!Abea astept vesti ca ai nascut,azinoapte numai cu gandul la tine am fost,am dormit fff rau cand te-am vazut asa emotionata........sper ca ai nascut.

Felicitari Amalisimona!Sa-ti traiasca bebica mica.Am mai primit putin curaj citind postarea ta.

Amonar,bine ca totul s-a terminat cu un bebe Kailan superb si ca ai uitat de toate.Refacere rapida si bebe cuminte!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">33 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

zuzi cred ca nu sunt toate dupa un tipar...ai dreptate...

amiss_zip eu am inteles ca se tin in biblioteca

Mergi la inceput

amiss_zip pai atunci ne vedem acolo...eu fug de la serviciu...dar nu cred ca va avea cineva ceva de comentat, pt ca sunt tot timpul pe baricade...si o sa stau pana la sfarsit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Cristina,,si eu am DPN pe 21 iunie dar as vrea sa nasc mai devreme, abia astept sa-mi tin bebele in brate !Miercuri facem 35 sapt. Nu mai avem chiar asa mult si timpul trece asa de repede...Eu am intrat in prenatal si adevarul e ca ma cam plictisesc, dar incerc sa-mi fac de lucru prin casa ca dupa aia n-o sa mai am timp.Cate kg ai luat pana acum? Eu n-am burtica asa mare cum credeam eu c-o sa fie dar asta nu inseamna ca bebele e mic, nu? La dr. mi-a spus ca se incadreaza in grafic. Dar tot nu inteleg cum de incape el tot acolo in burtica?

Mergi la inceput