Mamici de mai-iunie2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

tatatushi si mie mi se mai intampla sa am stari de ameteala sau lesin, dar eu o pun pe seama lipsei de fier si dupa ce iau o tableta de fier ma simt bine. Nu e exclus sa fie si de la lipsa de calciu. Ai grija si la tensiune...sa o tii sub control!!
Te pup si multa sanatate!

Luana felicitarii!!!! Mi te imaginez foarte zglobie si fericitaa. Refacere usoara!

Petra 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Fetelor, Carmina a inceput travaliul si are nevoie de sustinere! Pana la urma naste natural cu epidurala...

Mihaela.f, de ce sa-ti fie rusine, este problema lor ( a cuplurilor infertile) nu a ta. Te poftesc sa-ti porti cu mandrie burtika oriunde!
Si eu ii compatimesc, dar... nu este vina noastra... o sa le vina si lor randul sa fie parinti, don't worry!

Acum plecam din nou la plimbare si la cosmetica! O zi frumoasa sa aveti!

Lacri 36+6

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

Felicitari Luana!!!
Sa te bucuri de frumoasa Hora si sa-i dai laptic mult...
Hora!

Carmina iti tin pumnii! ...asta daca nu cumva il ai deja pe bebe in brate...oricum, te invidiez!

Bogdanafelicitari pt bebe! laptic si bebe sanatos iti doresc!

Inaioana ma bucur ca o sa fiti in bucuresti...si sper sa va mutati de tot, asa cum ati spus...sotul meu vroia sa ma scoata din bucuresti pt relaxare (mi-e dor de mare, munte)...dar mi-a pus conditie sa-l intreb pe nayel daca-mi da voie sa plec la drum...eu nu cred ca se va concretiza...asa ca daca raman pe aici, vreau sa ne vedem...iti mai spun spre sfarsitul saptamanii...

apropos, eu am un stres nemarturisit pana acum...nayel nu mi-a promis cezariana (decat la prima intalnire)...la ultima mi-a zis ca vrea sa nasc normal...i-am spus de problema cu piciorul si nu parea foarte impresionat...si mi-a zis ca sa-i aduc rezultatele analizelor care sa-l convinga poate ca trebuie sa nasc prin cezariana...oricum ultimul cuvant a fost al lui...ca mai vedem...ca daca chiar nu pot sa stau cu piciorul pus pe suportul ala, bine, nasc prin cezariana...etc...cum fac sa-l conving? ca nu vreau sa stau cu frica pana in ultima clipa...oricum de unde intial mi-a zis ca am bazinul mic si ca sunt mica de inaltime, ultima data...mi-a zis ca 1, 57 nu inseamna ca sunt asa de mica...si ca pot sa nasc normal...sunt putin speriata...

si inca ceva...a fost cineva la cursurile pt parinti de la filantropia? as vrea sa merg eu si nu stiu daca se merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

FELICITARI LUANA si BOGDANA PENTRU PRINTESELE VOASTRE!!RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC PENTRU BEBEI!!!

Carminei, ii tinem pumnii!! Nastere cat mai usoara!!!

Monica, dr. T mi-a facut tuseu vaginal, pentru ca aveam probleme cu colul si a vrut sa-l verifice .

Eu am fost la IDS pentru recoltare de cultura de col, si ce credeti ca imi spun cele de la receptie?? Ca lunea nu au instrumente sterile . Asa ca am batut drumul degeaba... Voi pe unde v-ati mai facut analiza asta???

Steluta 34s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

Carmina
tinem pumnii! nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Lacri,

ai dreptate, dar tot am avut strangerea aia de inima....

Carmina nastere usoara!!!! Mai vine in bebe pe lume!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Cristina si eu am tot 1,57 si am nascut normal.inaltimea nu pune probleme.Problema cealalta e altceva.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Steluta, daca te referi la analiza de streptococ B, se face si la Medicover.

LAcri 36+6

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Steluta, daca te referi la analiza de streptococ B, se face si la Medicover.

LAcri 36+6

Intr-adevar de analiza asta este vorba. Dar parca erau unele fete care au avut experiente neplacute cu Medicover de pe langa Spitalul Colentina, daca nu ma insel. Tu la care centru Medicover ai fost?? Si cat dureaza pana primeste rezultatul???

Steluta [gavi] 34s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Felicitari noilor mamici: Luana, CamiM si Dorothy!!! Sa va traiasca puiutii si voi sa aveti laptic sa-i faceti puternici!

Mihaela, tu mereu ai fost mai miloasa, dar vorba lui Lyly, fii mandra de burtica ta! oricum, sunt sigura ca oricine se uita cu drag la o femeie insarcinata!

Fetelor, io va sustin in continuare!

Carmina, sper ca ai nascut usor!
Va pup pe toate,
Simona

Poze

Mergi la inceput