Clubul nurorilor (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

da,lavi asa e. ii ziceam ieri lui iubi ca mie imi place asa de tare ca macar a mai dat soarele si cald ,cand e vremea asa frumoasa si cald simt ca sunt la mare mereu am fost asa bucuroasa cand vine vara.
cat despre nunta nu m-am mai pregatiti de ceva timp. am mai cumparat ceva bautura dar in rest nimic.dar am timp.. dar mi-e sa risc sa vina mirele la nunta cam dezbracat nu ca ar fi ceva rau....

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

da,lavi asa e. ii ziceam ieri lui iubi ca mie imi place asa de tare ca macar a mai dat soarele si cald ,cand e vremea asa frumoasa si cald simt ca sunt la mare mereu am fost asa bucuroasa cand vine vara.
cat despre nunta nu m-am mai pregatiti de ceva timp. am mai cumparat ceva bautura dar in rest nimic.dar am timp.. dar mi-e sa risc sa vina mirele la nunta cam dezbracat nu ca ar fi ceva rau....

Nunta noastra:19 august

exact asa sunt si eu,,,,,ocand da un pic caldura deja ma visez la mare..... sunt innebunita dupa mare, soare, vacanta,,,,,,uffff deabia astept sa vien luna iulie sa merg la mare!!!!!![b

cand ti-am scris mai sus nu m-am referit ca sa lasi pregatelile de nunta, ci sa traiesti din plin, sa pui suflet in tot ce faci cu pregatelile!!! si eu mi le-am facut pe toate din timp, si poate de asta in ultimul momentul nu am mai fost stresata decat sa fie vremea k (lucru care nu mai depindea de mine )

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

fetele da' pe unde o fi raza???? parca nu am auzit azi de ea!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta ma cerea de sotie

he, he , ce de melancolie pe capul meu.....

stiti ceva de RAZA?

Mergi la inceput

Yuhuuuuuu fetele, frumoasele, unde sunteti????????
m-ati lasat sa vb singura?????

Mergi la inceput

aici sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Raza are niste probleme mari legate de nunta. E f amarata, si nu a mai mers la serv de joi. Nu va pot spune eu despre ce e vb, ca sa nu se supere. Sigur o sa va spuna ea cand o sa poata. Sa dea DD ca pana atunci sa isi rezolve problema. Nu putem decat sa incercam sa o sustinem moral

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

se pare ca doar noi doua mai suntem!!!!!
flavia, cherry, sun, marina, dana, cami, alynutza,,,,,,????????

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by briza_marii

Raza are niste probleme mari legate de nunta. E f amarata, si nu a mai mers la serv de joi. Nu va pot spune eu despre ce e vb, ca sa nu se supere. Sigur o sa va spuna ea cand o sa poata. Sa dea DD ca pana atunci sa isi rezolve problema. Nu putem decat sa incercam sa o sustinem moral

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

woww, imi pare rau!!!! raza fii tare!!!

Mergi la inceput

da lavi noi 2 si briza

RAZA iti tinem pumnii

hai fruntea sus ca se vor rezolva toate

Mergi la inceput