Clubul nurorilor (50)
Raspunsuri - Pagina 4

voicu_bebi spune:
da,lavi asa e. ii ziceam ieri lui iubi ca mie imi place asa de tare ca macar a mai dat soarele si cald ,cand e vremea asa frumoasa si cald simt ca sunt la mare mereu am fost asa bucuroasa cand vine vara.
cat despre nunta nu m-am mai pregatiti de ceva timp. am mai cumparat ceva bautura dar in rest nimic.dar am timp.. dar mi-e sa risc sa vina mirele la nunta cam dezbracat nu ca ar fi ceva rau....
Nunta noastra:19 august

lavinai spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
da,lavi asa e. ii ziceam ieri lui iubi ca mie imi place asa de tare ca macar a mai dat soarele si cald ,cand e vremea asa frumoasa si cald simt ca sunt la mare mereu am fost asa bucuroasa cand vine vara.
cat despre nunta nu m-am mai pregatiti de ceva timp. am mai cumparat ceva bautura dar in rest nimic.dar am timp.. dar mi-e sa risc sa vina mirele la nunta cam dezbracat nu ca ar fi ceva rau....
Nunta noastra:19 august
exact asa sunt si eu,,,,,ocand da un pic caldura deja ma visez la mare....

cand ti-am scris mai sus nu m-am referit ca sa lasi pregatelile de nunta, ci sa traiesti din plin, sa pui suflet in tot ce faci cu pregatelile!!! si eu mi le-am facut pe toate din timp, si poate de asta in ultimul momentul nu am mai fost stresata decat sa fie vremea k (lucru care nu mai depindea de mine

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....

lavinai spune:
fetele da' pe unde o fi raza???? parca nu am auzit azi de ea!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

NicoletaB spune:
si cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta ma cerea de sotie
he, he , ce de melancolie pe capul meu.....
stiti ceva de RAZA?

lavinai spune:
Yuhuuuuuu fetele, frumoasele, unde sunteti????????
m-ati lasat sa vb singura?????

briza_marii spune:
Raza are niste probleme mari legate de nunta. E f amarata, si nu a mai mers la serv de joi. Nu va pot spune eu despre ce e vb, ca sa nu se supere. Sigur o sa va spuna ea cand o sa poata. Sa dea DD ca pana atunci sa isi rezolve problema. Nu putem decat sa incercam sa o sustinem moral
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

lavinai spune:
se pare ca doar noi doua mai suntem!!!!!
flavia, cherry, sun, marina, dana, cami, alynutza,,,,,,????????

lavinai spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Raza are niste probleme mari legate de nunta. E f amarata, si nu a mai mers la serv de joi. Nu va pot spune eu despre ce e vb, ca sa nu se supere. Sigur o sa va spuna ea cand o sa poata. Sa dea DD ca pana atunci sa isi rezolve problema. Nu putem decat sa incercam sa o sustinem moral
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
woww, imi pare rau!!!! raza fii tare!!!