Clubul nurorilor (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

briza ai depus actele
parca tot pe 27 mai ai nunta, nu?

nope, slava domnului, mai am putin timp: pe 8 iulie

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

alynutza vorneste mai intai cu medicul de familie

nu fiecare stare civila cere aceleasi analize
nici macar nu-i intereseaza ce-ti fac atat timop cat scrie clar APT PT CASATORIE
cum ajung la parerea asta, D-zeu cu mila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza fetele!!!
uffffff ce nasoala e la noi vremea afara!!! dar cica maien e iarasi super frumos cu 26 de grade!! sper sa fie fain ca maine am cursul festiv, iar dc nu e soare mult, mult , sau ploua nici nu am de gand sa ies din casa!!!
miercuri, pe 17, e ziua lu' socrela. oare ce sa ii iau???

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NicoletaB

alynutza vorneste mai intai cu medicul de familie

nu fiecare stare civila cere aceleasi analize
nici macar nu-i intereseaza ce-ti fac atat timop cat scrie clar APT PT CASATORIE
cum ajung la parerea asta, D-zeu cu mila

fetele dar la voi se mai fac analizele??? la noi mergi al medicul de afm si iti da certificatul. nici macar nu te intreaba daca ai vrea sa ti le faci,,,,,

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

lavinai depinde de medic
au fost cazuri in care unul din soti a avut SIDA iar familia fetei a sarit pe capul medicului
chiar daca era si ea infectatta cel putin nu se mai lega legal de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi, nu stiu exact, s-ar putea la iubi sa nu-i ceara medicul de familie, dar doctorita mea probabil va cere. As vrea sa scap fara, ca doar imi fac anual analizele astea (asa se cere la servici), sa vedem daca se poate aranja.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

lavinai deoarece soacra ta e buna merita...altfel ziceam sa-i iei zilele

Elena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003

lavinai deoarece soacra ta e buna merita...altfel ziceam sa-i iei zilele

Elena

da fanna ai dreptate!!!! ea e innebunita dupa flori, asa ca ma gandeam sa ii iau o floare la ghiveci dinaia mai ciudata, nici nu stiu cum se pronunta , ca mi se incurca limba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele,vad ca sunteti ocupate cu nunta cu certificatele prenuptiale. off.. abia astept sa vina ziua cand sa ma marit si eu dar mai sunt 3 luni si 4 zile.

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by voicu_bebi

fetele,vad ca sunteti ocupate cu nunta cu certificatele prenuptiale. off.. abia astept sa vina ziua cand sa ma marit si eu dar mai sunt 3 luni si 4 zile.

Nunta noastra:19 august

ohhooooo las' ca o sa vezi ce repede trec astea trei luni!!!!
sfatul meu este sa profiti de timpul cat de mai este pana atunci, de emotiile de dinaintea nuntii, ca nunta vine si trece ,,,,,,,,si dupa aia o sa iti mai fie dor de momentele de dinainte,,,,,,,,
eu acuma cand stau si am gandesc ca anul trecut pe vremea asta mai aveam o luna si ceva pana la nunta, parca ma iau emotiile,,,,imi aduc aminte ce frumoasa a fost si pregateala dinainte si listele cu invitati de pe care numai eu intelegeam ce e acolo,,,,,,si multe altele!!!

Mergi la inceput