Clubul nurorilor (50)
Raspunsuri - Pagina 2
briza_marii spune:
neata fetelor!
Ieri am fost si noi la gratar. Sa va spun ca motivul a fost ca, colega mea nu a apucat sa isi serbeze ziua de sf GHeorghe si a serbat-o acum?!!.
Doamne, de cateva luni, in fiecare week suntem plecati pe la un gratar p ela rude/prieteni. Cum naiba o sa slabesc eu pana la nunta dc ma tot indop?. Sunt suparita rau pe mine. Si acum vine sf c-tin si elena...alt gratar, si tort
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
impreuna spune:
Bun venit anp
Si o viata usoara din partea soacrei, cu asa femeie sa ai cat mai putin de a face. Te asteptam la povesti
Fana sa o treci te rog pe lista
Alynutza putem stabili si acum, si maine, cum va convine voua, pt mine e bine oricum. Doar ca mi-ar place sa fie undeva in aer liber daca o aduc si pe Sara :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Neata!
Fetele, nu ati fost prea harnicutze in wk, dar va iert pentru ca a fost frumos afara si ati mers la gratare.
Fla, pai e frumos ca voi sa va intalniti primele? Noi am fost cu ideea, o sa va pun sa platiti drepturi de autor
Sunule, cum fu la gratare?
Cami, sa o tina tot asa pe socrosenie
Lavi, ai fost la dr? Ca azi vin la tine, te iau de manuta si direct la dr. cu tine!
Razuca, tu pe unde umbli, nu mai vii pe la noi?
Nico
Marina, nu fi supi, ai sa vezi ca o sa vina si bb
Bunicuta, o saptamana frumoasa si tie! Sa mai treci pe la noi!
Aly, la fel am patit si noi cu costumul de ginerica, iubi meu are mainile mai lungi(nu e handicapat, doamne fereste) si am fost nevoiti sa luam un costum cu 2 numere mai mare, pe care l-a dus la croitor si a fost ok, dar asa tare m-am enervat cand vanzatoarea ne-a spus senina ca nu se poate vinde haina un numar si pantalonul alt numar, nici macar daca dam comanda. Tara lui papura voda
Andreea, ultima saptamana la job, dupa care, program de voie. Vineri trebuie sa dai de baut
fata burticoasa
pup toate fetele
fannna2003 spune:
brizooo...dupa duminica intrii la post...intr-o luna te face gazelutza....apropo da cate kg ai de te vaiti?...
Elena
NicoletaB spune:
da am prins ora dorita
azi dimineta la 6.50 eram al 5 -lea cuplu, iar programul incepea la 9
faza cu analizele care nu sunt ok, cu asta il supara nasul (medic) pe gabi ca poate ii face un "serviciu" si-l scapa de insuratoare
glumea bineinteles
ii tot da sfaturi d-astea "batranesti" din experienta lui de om casatorit
prenuptialele sunt valabile exact 14 zile si tb sa aiba pe ele data depunerii lor
camelia72 spune:
Am intrat si eu fugutza sa va salut si sa va urez o saptamana placuta,fara soacre (unde este cazul)!
anp,bine ai venit in clubul nostru...te mai asteptam la povestit,de cand sunteti casatoriti,aveti copii?Te si nu-ti mai face nervi din cauza scorpiei,ai sa vezi ca se vor rezolva toate pe rand...incearca sa fii diplomata,nu te certa cu sotzul din cauza ei,ia exemplu de la mine...am facut-o sa nu-si mai doreasca sa calce in casa noastra,ii dau ignore total...indiferenta e cea mai buna arma pt. acriturile astea,pur si simplu pt. mine femeia asta nu mai exista!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
brizooo...dupa duminica intrii la post...intr-o luna te face gazelutza....apropo da cate kg ai de te vaiti?...
Elena
1.74 si 70 kg .inainte sa iau anibebe si sa incep sa lucrez ore in sir la calculator, adica cam acum 3 ani, aveam 64 si tot mi se parea mult, ca eu pana in anul 2 de facultate nu am avut niciodata mai mult de 54
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Alynutza spune:
Nico, ce bine ca ati prins ora pe care o doreati! Cu analizele, stii cumva daca e ok sa facem joi analizele, vineri luam rezultatele si mergem cu ele la medic sa ne dea certificatul cu data de luni cand le depunem?
Flavia, am vorbit cu Roxi si zicea sa stabilim noi doua unde si cand si ea se conformeaza . Ziceam sa stabilim maine/poimaine ca atunci stim sigur daca intervine ceva sau nu, vedem si cum e vremea.
Cherry, iubi meu n-are maini lungi, e chiar bine proportionat, dar costumul ala era aberant, adica trebuia sa aiba picioruse subtiri ca betele si ditamai spatele ca sa-i fie bun. Sper totusi sa gasim ceva ok, ca deja intru in panica.
fannna2003 spune:
las ca slabesti tu intr-o luna vreo 5 kg...pana-n 30 ani slabesti f usor....dupa...e muuuult mai greu...de ce nu stiu dar asa este...iti spune
Elena