Clubul nurorilor (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Buna ,nurori !
Pai , impreuna ,cand vad ca atatea soacre distrug casnicii fericite , nu prea mai am cuvinte .
Serios , sunt mamele celor cu care traim zi de zi ,si incercam sa fim fericiti , ca viata si asa e scurta si nu mereu roz .Iar noi ce primim in loc de ajutor , ca sa trecem peste probleme ? Doar cuvinte jignitoare si masinatii de tot felul ca sa iesim din viata fiilor dumnealor ?
Nu mai inteleg , pentru ce au mai nascut copii daca nu le convine sa fie fericiti ?
De ce asa de multe mame nu inteleg sensul vietii ?
De ce baietii sunt educati asa de mamele lor ?
De ce nu traiesc ele cu ei , sa le dea ce le dam noi , poate asta-i solutia ?
De ce ? de ce ?..............

Eu am un baiat , incep sa ma ingrijorez , daca voi face la fel ?
Ma doare sa va citesc , dar o fac ,ma compatimesc si eu pe langa voi.
Nu stiam ca trebuie sa lupt cu o MAMA ca sa pot iubi un barbat .
Sunt si eu MAMA , ce ma fac ?

Nu stiu daca ma intelegeti , dar am ganduri grele .Zilnic ,pe langa barbat simt prezenta mamei lui ,prin ceea ce l-a invatat ,prin tot "bagajul" cu care vine acasa,prin toate cuvintele , gesturile ,incep sa o simt din ce in ce mai mult .
Cum am sa ies la capatul tunelului ?Cand ?
Dar oare iubirea noastra va reusi sa iasa intacta ?
Nu mai am solutii .

Asta e ce simt si gandesc .
De asta ezit sa va scriu , voi sunteti poate mai puternice , dar eu ma ingrijorez.Am preferat sa tac ,dar daca tot am scris , deacuma stiti si voi .
Mi-e greu , in interior ,ma tem pentru viitor .
Nu stiu ce urmeaza , dar nu vad roz .

Ma scuzati , si pe curand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi frumoasa va doresc!
Pupi

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si de la mine
De azi am sef
Poate ma credeti dar sunt asa de fericita ca a venit. Scap de toate problemele. I le pasez lui. Aseara am sunat la cealalata firma a lui sa vad daca fetele de acolo au pregatit actele care trebuie duse azi la ITM. Si mi-a raspuns sefu' care le-a luat prin surprindere pe fete, ca le-a zis ca ajunge numai noaptea pe la 2-3. Si el la 7 jumate era deja la ele. Si in plus de asta nici sotia lui nu stia ca vine aseara, doar in dimineata asta. Eu am fost singura care stiam ca ajunge seara.
Abia astept sa vina la birou.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
eu am dormit de la 19.30 la 6
aveam o durere de cap de credeam ca-mi ies gargaunii de acolo

mai stiti ceva de raza? si-a mai rezolvat din probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

sa aveti o zi buna!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

fete e GRAV! multumesc pt pm cherry, flavia, fanna... marina, saru'mana pt TOT! briza... multumesc! incerc sa scriu la Generale, poate totusi, ma ajuta cineva... sunt DISTRUSA...ma iertati dak am uitat pe cineva...

AMR 17 de zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza dragelor si la toate.
Sunt cu maica-mea la mine si intru mai rar sa apuc sa stau cu ea, sau mai sta ea cu Sara si imi fac treburile mele, da macar apuc sa va citesc sa fiu la curent:)

As scrie cate ceva pt fiecare dar stau prost cu timpul:)
Vreau doar sa o incurajez putin pe redi.
Toti barbatii isi mostenesc mamele intr-o anumita masura, asa i-am luat, asa ii avem. Dar poate ar trebui sa-i facem sa nu simta asta si sa nu le amintim mereu de mama la chestiile care ne deranjeaza, sa nu simta aversiunea pe care o simtim noi, ca si cum ar avea de ales.
Uf, ar fi multe de spus da nici in capul meu lucrurile nu sunt foarte clare si mi-e sa nu le fac varza:)
Uite un si sper sa povestim cat mai des, ca problemele astea sunt arhi cunoscute :(

Raza am postat deodata. Abia astept sa vad ce s-a intamplat, poate gasim o solutie impreuna. Te rog fi tare

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

raza spune-ne cu ce te-am putea ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si de la mine!
Am doua plombitze frumoase frumusele si nu m-a durut deloc
Asta pentru ca eu sunt adepta anesteziei. Fara anestezie nici nu deschid gura. Dar mai trebuie sa mai merg, ca n-a terminat tot ce am de facut. Marina, nu am probleme de genul sa ma doara ceva, doar ca am niste plombe de amalgam pe care a zis medicul ca ar fi bine sa le schimbam, arata si naspa si nici nu se mai foloseste amalgamul, in plus una o am de cand eram in clasa a cincea sau a sasea.

anp si Redi, imi pare rau cand aud de soacre rele, de femei care nu pot sa se dea la o parte si sa isi lase copiii sa fie fericiti. Va doresc putere sa treceti peste ceea ce e greu si ca iubirea voastra sa reziste oricarei incercari.

Andreea, asa patesc si eu cand merg cu iubi la cumparaturi, el isi cumpara o gramada, eu aproape niciodata nu-mi gasesc nimic.

nurorici si va doresc o zi frumoasa!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Capitol nou

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput