Clubul nurorilor (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gata, plec si eu! Sa-mi tineti pumnii sa nu ma kilareasca prea tare dentistul. Va ! Pe maine!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ati plecat toate???
Eu mai bantui pe aici pana la 19. Apoi la distractie cu noi....sa sfidam lunea nesuferita si ploaia asta in rafale!
Sanatate tuturor!
p.s. Pupici speciali pt nepotica mea din burtica de Andreea si pt nepotica Sara!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

sun, mai sunt si eu pe aici!! am tras un pui de somnic si am revenit cu forte proaspete!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anp spune:

Buna fetelor si multumesc ca m-ati adaugat si pe mine la lista. Astept si lista cealalta
Eu am mai scris odata pe aici, e drept sub alt nick, despre problemele noastre cauzate de soacra. Ea locuieste in Ro, noi in USA si cred ca asta a fost norocul meu cel mare.
Suntem casatoriti de 5 ani, dar nunta a avut loc acum 4 ani. Avem si un copilas de 2 ani si o luna, e minunea noastra. Soacra NU A VENIT NICIODATA in astia mai mult de doi ani sa-si vada nepotul, desi a primit invitatie. I-o fi frica, pentru ca stie ce a facut? Ma rog... Acum eu plec intr-un alt stat la un internship care tine 10 saptamani, iar 'mneaei a decis ca e momentul sa vina sa locuiasca in casa mea, cu sotul si copilul meu. Drept pentru care voi face toate eforturile sa-i aranjez gradinita copilului acolo unde merg eu. Si copilul se va muta, ghiciti cand, chiar cand va veni soacra
Poate va par rea, dar nu-i doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu... si credeti-ma, ii dau ceea ce merita!
Continuarea mai tarziu, acum trebuie sa ma intorc la lucru. Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by anp

Buna fetelor si multumesc ca m-ati adaugat si pe mine la lista. Astept si lista cealalta
Eu am mai scris odata pe aici, e drept sub alt nick, despre problemele noastre cauzate de soacra. Ea locuieste in Ro, noi in USA si cred ca asta a fost norocul meu cel mare.
Suntem casatoriti de 5 ani, dar nunta a avut loc acum 4 ani. Avem si un copilas de 2 ani si o luna, e minunea noastra. Soacra NU A VENIT NICIODATA in astia mai mult de doi ani sa-si vada nepotul, desi a primit invitatie. I-o fi frica, pentru ca stie ce a facut? Ma rog... Acum eu plec intr-un alt stat la un internship care tine 10 saptamani, iar 'mneaei a decis ca e momentul sa vina sa locuiasca in casa mea, cu sotul si copilul meu. Drept pentru care voi face toate eforturile sa-i aranjez gradinita copilului acolo unde merg eu. Si copilul se va muta, ghiciti cand, chiar cand va veni soacra
Poate va par rea, dar nu-i doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu... si credeti-ma, ii dau ceea ce merita!
Continuarea mai tarziu, acum trebuie sa ma intorc la lucru. Va pup si va doresc numai bine.

anp, tu stii cel mai bine prin ce ai trecut!! sa nu te lasi calcata in picioara casa la tine!!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Si eu sunt tot in trecere, sa va pup si sa va urez o zi faina.
Azi vine mama mea la noi asa ca o sa am ocupatie, plus ca am de rezolvat treburi prin oras...

Aly, Rox in principiu ramane asa, pe miercuri. Zic in principiu pt ca vine o prietena scumpa (tot de pe DC:) la Cluj si voi sta cu ea, dar mai vorbim sa vedem cum facem.

Pupici pt toate

Flavia (sotie si mamica fericita)

cine-tzi vine d epe dc??????????????? sa o vedme si noi!
sa nu-mi spui ca e sunulica!!!!!!!!!! ca te bat de nu mi-o aratzi si mie!

ok
eu zic sa fie miercuri.daca nu pozti tu, atunci si joi e ok.

pupi!!!!!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fetili va pup! Plecam la baute!
Anp...curaj si fruntea sus! Apara-ti valorile si sufletele dragi, daca tu le simti "acaparate"!
Rox...nu-s eu musafirul Flaviei, desi poate va fac o vizita vara asta! Ti-am trimis PM! Multumesc de intelegere. Pup
Pupi pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ce fac fetele?????????

eu am facut papa bun si acum mai bantui pana vine iubirea mea de la serviciu.

anp succes in ceea ce ti-ai propus.

Ali si tu mergi la dentist???

Lavi tie ce-ti mai face maseaua? sa nu stai sa te sacaie pt ca nu-i bine. ti-ai facut radiografie??? asta ca sa vada dr daca trebuie neaparat scoasa pt ca nu are loc si-ti impinge si ceilalti dinti, sau numai iti cresteaza gingia ca sa iasa mai repede. sau nu e in crestere???

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Mai fetelor, nu glumiti cu gripa aviara. ca si eu in ultima vreme tot carene de pui am mancat. Chair am facut pui pe sticla sambata. Si am facut si snitele dintr-un kg de piept de pui. E singura carne acre imi place la ora actuala. Dar o sa trec pe vegetale de-acuma, ca nu vreau sa risc. Mai ales ca Brasovul e la granita cu Harghita.
Eu am un somn.... si iubi vrea sa ii fac gris cu lapte Da' ce nu fac eu pentru el? ca doar il iubesc. Si azi am fost la cumparaturi, cica sa imi iau o geanta, un parfum si mai vedem noi ce. Mi-am luat si una si alta, dar cum afara ploua tare de tot ne-am tot plimbat prin magazinul in care eram. Asa ca iubi al meu si-a luat adidasi (ca nu avea decat 4 perechi), dar sunt mortali. Eu i-am ochit. Si-a luat si o pereche de blugi...ca nu prea are...decat vreo 5-6 perechi. Da' si astia sunt mortali. Cu talie joasa... Arata bestial pe el. Si si-a luat si un tricou. In consecinta eu mi-am luat lucruri de 800 de mii si el de 2 milioane. Da' nu-l las sa iasa pe strada cu blugii astia daca nu sunt cu el. Mi-e frica ca se iau tipele de el.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Ati plecat toate???
Eu mai bantui pe aici pana la 19. Apoi la distractie cu noi....sa sfidam lunea nesuferita si ploaia asta in rafale!
Sanatate tuturor!
p.s. Pupici speciali pt nepotica mea din burtica de Andreea si pt nepotica Sara!

Tu bantui la ora 19, eu la ora...22. SI noi pupacim matusica

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput