Platamonas-Nei Pori

Platamonas-Nei Pori | Autor: mihaela_ce

Link direct la acest mesaj

Si noi ne-am hotarat pentru Grecia pana la urma,aveam prea putin timp pentru ce ne-am fi dorit noi,asa ca, Platamonas-Nei Pori,va fi destinatia nostra de vacanta.
Daca a mai trecut cineva pe acolo ,am o groaza de intrebari:cum e plaja,locuri de distractie,pe unde putem sa mancam etc etc.
Cand ati facut bagajele cam ce ati carat degeaba cu voi si ce v-ati fi dorit sa aveti de acasa.

Mihaela(putin panicata)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

In Nei-Pori am stat si noi acum 4 ani.. noi am fost in circuit 10 zile in Grecia si ultimele 2 zile au fost cu cazare in Nei Pori! Tin minte ca ne-a placut foarte mult... plaja este larga, cu nisip fin si intrare in mare cam ca la Mamaia - lina si cu nisip, apa limpede cu stelutze de mare si crabi (tin minte ca imi era frica sa nu ma prinda de picior ); statiunea nu e mare, e eleganta, cu multe magazinashe gen buticuri cu suveniruri... nu am vazut aici celebrele magazine cu blanuri ca in Paralia... insa este un loc linistit si chiar ne-am relaxat dupa maratonul prin Grecia... ce-i drept nici statiunea nu era plina de turisti (era inceputul lui mai)!
Ce sa pui in valize: cu siguranta costumul de baie, prosoape, incaltari comode, musai pantaloni scurti si multe tricouri...acolo e mai cald ca la noi; e utila si o umbrela, as mai lua apa plata sau minerala (acolo e foarte scumpa ca si mancarea in general)!!!
Ce nu as cara? Lucruri groase (in afara de un pluover si un pantalon lung nimic gros).
Daca mai imi aduc aminte ceva interesant...revin...
Vacanta placuta!

Mami si Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Anul trecut am avut sansa sa vad toate statiunile de pe Riviera Olimpica. Si pot sa spun ca Nei Pori mi-a placut cel mai mult. Cea mai frumoasa plaja, cu nisip fin, spre deosebire de celelalte plaje din care multe is pline de bolovani. O statiune linistita, micutza, cu taverne si magazine de suveniruri. De bagaje nu stiu ce sa zic, depinde de pretentiile voastre, dar neaparat o farmacie mica ambulanta si un rand de haine mai groase. Nu se stie niciodata. Puteti consulta pe internet si vremea, sa va faceti o impresie. Gasiti pe diverse site-uri chiar si temperatura apei. Va recomand ca intr-o zi sa va faceti timp sa mergeti pe Muntele Olimp, sunt niste privelisti superbe care nu trebuiesc ratate.
Concediu placut!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

... superrr... eu exact de haine groase ziceam nuu...
Dar are dreptate Ileana - daca va duceti pe munte atunci aveti nevoie de ceva mai gros!
Pupici

Mami si Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

mihaela ce, vezi ca am mai cerut si eu informatii despre NeiPori, la subiectul "vacanta in grecia".poate te mai inspiri si din ce mi-au zis mie fetele.Si noi mergem in Nei Pori, lainceputul lui septembrie.

Voi in ce perioada mergeti?

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

noi am fost in luna de miere anul trecut pe 1oct in platamonas si nu o sa regretam niciodata a fost tare frumos,era sfarsit de sezon si am prins si mai liber am stat in hotel niko-paradise 3* super fain am fost tratati chiar de patronul hotelului si de baiatul acestuia am mancat foarte bine la hotel doar de vreo 2 ori am mancat in oras dar nu mai stiu cum se cheama rest ....cumparaturi ai unde face slava domnului bani sa ai...
plaja este superba curata dar noi am preferat piscina hotelului doar o singura baie in mare am facut
noi nu suntem foarte petrecareti si fiind singuri nu am iesit in cluburi ...aveam treaba seara
in rest daca vrei sa vezi poze imi zici si iti arat cate vrei cu tot ce am vizitat noi

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Nushulica draga, ia fa-te incoace cu niste pozici, ca abia astept!

theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Si eu,si eu vreau poze.
Noi plecam acum la inceputul lunii iunie pe 5 mai exact.Abia astept.Tare mult imi doresc vacanta asta.
Cred ca vom pleca cu masina noastra pana la urma.Am citit un subiect la "Generale" si m-am ingrozit de ce inseamna mersul cu autocarul la drum lung.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor acu va pun cateva pozici restul nu se pot pune

cat despre mersul cu autocarul ce sa va zic daca credeti ca rezistati torturii de a sta aproape 48ore in fund cu doar 2-3opriri....voi stiti mai bine pentru noi a fost un cosmar....si am stat in vama foastre mult la greci cand ne-am dus si la noi cand ne-am intors

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nushulica/album?.dir=7cab

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Maaaama ce frumoase sint!

Si ce cald era in octombrie...

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Uite si aici cateva POZE din Grecia, gasesti cred una-doo si din Nei Pori.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; BB2

Mergi la inceput