Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pitic, am uitat sa spun ca albumul nu se vede deoarece nu e facut public.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Lavi,

quote:
Si Natalia inca regurgiteaza daca dupa mesele de lapte o pun in fundulet. Asa ca dupa mesele de lapte trebuie sa o pun culcata cu jucarii in brate. Dupa mesele solide nu reg. Dar daca papa si san, regurgiteaza laptele.

ma miram de ce Elise nu mai regurgiteaza asa mult ca inainte. Apoi am citit mesajul tau si primul gand pe care l-am avut a fost "pacat ca nu poti baga cereale si in tzatze". Ca eu in bibe bag la greu.
Eu am ajuns la concluzia ca, daca bb sta in funduletz dupa masa ragaie singurel. Deci, adio plimbat in bratze si batut pe spate jumatati de ora... Sau ma insel?

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neatza,mamici...
Bai,cu intalneala,vreau sa ne-ntalnim TOATE forumistele,toate toate-daca puteti si din tzara...super...
noi suntem mai bine,nu ne-am mai kkcit in noaptea asta,mercic feli pentru suport,apropos de diaree...
Laaaaaaaaaaavi,bine-ai revenit cu stilul tau inconfundabil,mai vrem!!
mai scriu,ma duc sa fac curat...
madutza,vezi ca cu diareea nu e de gluma,cum mai evoaza?

Mergi la inceput

Silvia_d, de acord cu propunerea ta. Intre 8-11 Iunie, se serbeaza "zilele Humorului", pentru a doua oara in istoria oraselului. Asa ca eu va invit pe toate sa luati parte la eveniment. Peisajul e suberb, aerul curat (nu avem fabrici care sa polueze), obiective turistice: manastirea Voronet (la 7 km), manastirea Humor (la 5 km), parcul dendrologic, plus ca in periada aia sunt numai buni de cules mugurii de brad (din care puteti face sirop de brad, bun pentru caile respiratorii, sau ii puteti usca si folosi pentru prepararea ceaiului); cu cazarea nu o sa fie probleme (a nu se intelege ca am eu unde sa va cazez pe toate): un hotel de 3 sau 4 stele Best Western (habar n-am), alt hotel cu mai putine stele Carpati, multe pensiuni: la Frasin (Casa Alba), la Voronet (Casa Elena- Iliescu acolo statea de fiecare data cand avea vizite prin zone, iar anul trecut, Raduleasca de acolo a transmis Duminica in familie), la Manastirea Humorului (satul) Floare de colt (acolo peisajul e superb ca pensiunea se afla pe un deal iar totul in jur e verde si plin de copaci) etc. Iar intalneala o putem face la mine in gradina ca e mare si incapem toate (+bb+tati). Invitati vor fi: Boney M., Voltaj, Vama Veche, Anna Lesko, 3SE, Doru Octavian Dumitru, 2 componenti ai Divertisului (nu stiu cum ii cheama, dar sunt nascuti la Humor: parca Mereuta e unul din ei), Teo va transmite emisiunea ei pe data de 8 din Humor (cred, daca nu s-o fi gandit sa mearga tot la Casa Elena)...
Ei, v-am convins? Daca nu v-am impresionat cu vedetele ce vor veni sau cu obiectivele turistice (sunt sigura ca sunt multe de vizitat, dar eu fiind din Barlad nu prea cunosc multe) merita sa veniti numai pentru aerul curat de munte si peisajul superb ce ne inconjoara.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

negaracristina - oau ! te pricepi la obiective turistice ... bravos, faci reclama buna zonei ... :)

referitor la caruciorul mai usor, ce sa zic, noi inca nu i-am resimtit utilitatea. asta e foarte bun, si ma descurc foarte bine cu el.

ce ma bucur ca nu sterilizeaza toata lumea biberoanele ! ca ma simteam eu mai puturoasa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Neata fetele

MULTUMIM mult la fetele care au fost alaturi de noi, cu sfaturi si retete,am inceput lupta cu diareea si sa vedem azi ce o iesi.

BUBU ieri a facut kk de 6 ori cee ce a f mult pe ea care de regula are 1-2 scaune pe zi. Astazi mancam (sper)pireu de morcovi si banane, + fulgi de orez de la milupa si asteptam reactia. Sper, spre seara sa vin cu vesti mai bune. Alfel nu ma pot plange de ea, e vesela, nu are temperatura, mananca, doarme...dar diaree. Ma gandesc sa nu fie si de la dinti ca am mai auzit de copii cu asemenea simtome.
INTREBARE:laptele fara lactoza se da tot odata sau se inlocuieste treptat laptele normal? (sper ca m-am facut inteleasa)

Referitor la intalneala au as veni cu drag insa tati pleaca f greu de la lucru (indispensabil... ce sa-i faci) nici bunicii nu i-am mai vazut de vreo 2 luni si stau la numai 100km. Si mai e si Matizoiul care e cam bolnavior in ultima vreme si mi-e frica sa plec cu el la drum lung.

CRISTINANEG tentanta oferta ta dar....

Referitor la bibe eu le fierb de 2 ori pe zi dim si seara in rest spalate bine si tinute in apa sterila.

Despre carucioare usoare, inca nu stiu nimic dar va tr sa-mi iau si eu unul ca tancu' de babicare ma rupe.Noroc ca-l tin in masina si nu tr sa-l car pe scari 3 etaje...

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by dienutagraviduta

negaracristina - oau ! te pricepi la obiective turistice ... bravos, faci reclama buna zonei ... :)

referitor la caruciorul mai usor, ce sa zic, noi inca nu i-am resimtit utilitatea. asta e foarte bun, si ma descurc foarte bine cu el.

ce ma bucur ca nu sterilizeaza toata lumea biberoanele ! ca ma simteam eu mai puturoasa ...

poze
dienuta si bebe-luca

Noi sa fim sanatosi! Cu totii!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

luca nu regurgiteaza deloc; foarte rar, sa zic odata pe saptamana. dar nici cand era mic nu prea facea chestia asta.

pai si ca sa ne organizam pentru o intalneala ce trebuie sa facem ?
ca vad ca lavi a propus un loc, si nu s-a ingramadit nimeni sa zica da sau ba ... dar toata lumea vrea ... astept propuneri mai concrete; hai lavi, ca mereu tu ai propus ! zi si tu o ora si o data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata mamici si bebici!!

Miha ,laptele fara lactoza nu trebuie introdus treptat ,ii dai cat vrea ea din prima ,am experienta ,i-am dat de vreo 3 ori pina acum ,apoi cind revii la laptele normal trebuie introdus treptat .Eu iti dau un sfat ,pentru diaree da-i Humana HN ,partial fara lactoza dar este pentru probleme la stomacel si pentru diaree ,lui Orlando i-a trecut intr-o zi diareea cu el!
Azi merem la ecografia trasfontanelara ,sa vedem ce kkt mai e si aia ,sau de ce m-a pus doctora sa i-o fac .
Al meu pui regurgiteaza non stop ,sper sa-i treaca atunci cind ne vom diversifica ,sa manince si el ceva solid ,poate cind s-o insura ca deocamdata nu vrea nica!
Cu intilneala ,haideti mai repede!!! Cele mai vechi si cu experienta in intilneli ,ziceti o vorba ,decideti unde si cind !

I'm coming ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

negaracristina,nu zici rau ,chiar as pleca din Bucuresti macar o zi ,doua dar Gura Humorului nu-i aci' :)) ,ce facem atita drum cu bebicii ?Ca doar nu-i lasam acasa ,sau cu barbatii ?Ar fi frumos dar e prea departe ,vino tu la noi!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput