Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mada- de raspunsul cu aparatorile. io eram, cine altcineva? Ca toata lumea are deja patut cu de toate, numa noi ne gasim la 6 luni jumate sa ne mutam in culcus nou!La noi nu prea se potriveste rosul ala, dar la voi e suuuuuper!

Intrebare importanta de om disperat si de dezbatut: cum protejam plozii de tzantzari? Ca io am disperat, ca stau vizavi de Parcul Circului care are o baltoaca in mijloc al carei defect major este faptul ca produce tzantzarime!Io in sarcina am folosit pastile Raid. Amu am citit pe ele ca cica nu prea sunt indicate in camerele cu copii...intrebarea e: pot sau nu sa le folosesc? daca nu? Ce altceva?
Si nu-mi spuneti de plasa la geam, ca nu am unde sa pun, adica am, dar e complicat si oricum ajung tzantzarii daca vor din celelalte camere unde chiar ca nu am cum sa pun!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,chiar am crezut ca e magazin ,n-am stiut nimic de tirg dar am sa merg cu siguranta ,ca tre' sa achizitionam masuta de masa ,poate gasesc ceva misto ,merci !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,am vazut pozele Mirunei de la 5 luni ,scumpica foc ,(by the way ,ne cuscrim ? sau e promisa ?)sa-ti traiasca !Sta in fund deja ,parca am vazut in vreo 2 poze...,adica e copilu' minune ??Al meu grasan vine-n nas ,nu sta prea mult ,decit tinut vrea non stop.

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

!
M-au capiat definitiv pozele astea !daca nici acu nu merg....
poze Tudor
nu reusesc sa fac public albumul!i-am dat si save, am insistat pe public,..nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Simina, ce bine-mi pare ca nu sunt singura care nu sterilizeaza biberoane! O faceam si eu (cam rarut, e-adevarat) in primele doua luni, da' acu' nu le-am mai sterilizat de... nici nu-mi amintesc de cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by meems

Simina, ce bine-mi pare ca nu sunt singura care nu sterilizeaza biberoane! O faceam si eu (cam rarut, e-adevarat) in primele doua luni, da' acu' nu le-am mai sterilizat de... nici nu-mi amintesc de cand.

Meems & Rianna (16 dec. 2005)

Hihihi! Uite si "schimbul 2"!

M-am uitat pe pozele frumoasei tale. Doamne, tare-i scumpa si dulce!

A nu se intelege ca altii nu-s asa, ca ma mai uitai si pe alte poze, frumoase toate, dar acum am laudat-o pe Rianna.

Cu sterilizatu', asa cum am zis: eu nu, mai usurel, asa... Daca si prietena mea pediatra si homeopata practica tot asa un stil de viatza mai putin steril, eu de ce sa fiu mai cu motz?

Pup dulce si ne mai vedem.

P.S. Eu intru mai des pe la fetele din America. Din obisnuinta. Nici acolo toata ziua, dar totusi.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Simina, multumim de complimente Tre' sa pun poze noi in albumul din contul comun, dar n-am mai reusit. Plus ca in toate pozele recente fata mea e zgariata pe frunte. De-abia acum i se mai duc "bubele" si apoi tre' sa ne pozam iarasi.
Si eu mai intru pe la Fetele Din America, dar nu postez decat ft. ft. rar. Dar citesc mai des.
Pupici dulci tie si Ralucutei!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by meems

Simina, multumim de complimente Tre' sa pun poze noi in albumul din contul comun, dar n-am mai reusit. Plus ca in toate pozele recente fata mea e zgariata pe frunte. De-abia acum i se mai duc "bubele" si apoi tre' sa ne pozam iarasi.
Si eu mai intru pe la Fetele Din America, dar nu postez decat ft. ft. rar. Dar citesc mai des.
Pupici dulci tie si Ralucutei!

Meems & Rianna (16 dec. 2005)

Zgirieturi, zgirieturi, da' e scumpica-foc!!!

Virsta Deiu

Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

doi-zece, doi-zece... proba de microfon...

Postez doar ca sa vad daca imi apare corect si virsta lui Ralu.

Multumesc pt. intelegere.

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pitic, nu te da batuta!!!!!! Incearca altfel de data asta. Deoarece albumul tau inca e PRIVATE, alte persoane il pot vedea doar daca il share-ezi. Share-eaza-l pentru adresa din contul comun. Ti-am trimis mail.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput