Mamici de sept-oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
pufymic spune:
Mcrmiki suntem toate cu gandul alaturi de tine!Sper din suflet sa fie ok rezultatul amniocentezei!
Curaj si bafta multa!Si drum bun!
Monique_new in partea stanga a paginii acesteia e meniul, iar la meniu jos de tot vezi ca sunt Mesaje private.Intri acolo si de acolo trebuie sa-ti activezi PM-ul(private messaje).
Sper sa reusesti!
Nicol super pozele de la munte!Ce peisaje...si ce mortal e Vladut cum se joaca cu masinutele pe buturuga
!Si burtica ta se vede putin in poza de familie....desi e cam intunecata...
Pupici!
Ioana
(22+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
osna spune:
buna dimineata fetelor,
am fost in priza pana acum,am terminat mancarea(fasole batuta+salata) ca sotul meu vine la 12 acasa ,la pauza de masa.acum ma pregatesc sa ies si eu putin la plimbare ca e racoare.
Mcrmiki sa dea dumnezeu sa fie totul bine.suntem alaturi de tine.
floricika te plimbi nu glma!vreau si eu la moeciu.eu astept sa merg in 27 la eco si la testarea pt diabet apoi fac bagajele de romania!uraaa!!!
o zi minunata si sanatate la mamici si bebici!!
Ignatica spune:
Mcrmiki iti urez sa te intorci cu vesti bune de la Budapesta.
Mult succes fetelor care se duc azi la eco morfologica.
Eu am urmatoarea vizita la medic miercuri, sper sa fie totul bine.
Ignatica
24+
ramomar spune:
mcrmiki mult noroc pe maine cu amniocenteza!! totul o sa fie bine, capul sus! Doamne Doamne ajuta pe toata lumea!
microbu legat de cumpararea de hainutze si supersitii, eu chiar nu pot sa nu cumpar hainutze; in momentul cand ma voi duce sa nasc imi trebuie hainutze pt. spital, deci vreau nu vreau tot trebuie sa cumpar![]()
ralukutza ce mica e lumea

pufymic cum sa nu rasfeti asa o dulceata de copil
Pupici!
20 
POZE
mai avem un pic...
diciu spune:
Bedrosmart...sau mai bine zis...draga Smuro...ma bucur sa aud de BEBE MATEI..de fapt stiam eu ca va fi baietel...ti-am zis...![]()
telefonul meu de connex e inchis...daca m-ai sunat...asa ca...am intrat aici sa aflu si tare m-am bucurat sa aflu!!!....deja se contureaza mult mai bine Bebe Matei
in imaginatia mea...si ma bucur sa aflu ca sunteti amandoi bine
....o sa iasa un baiat destept ca tine, frumos ca amandoi si vesel ca Romi
te pupic si astept pozele cu care te lauzi ca le pui in album...
vorbim! 

Anda
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
valen spune:
Buna viitoarelor mamici!Anul trecut eram si eu o mamica de sept.-oct. si m-a apucat nostalgia vazandu-va scriind. Eu acum am o fetita de 7 luni si jumatate si va doresc si voua sa aveti sarcini usoare, nasteri fara probleme si copii sanatosi(ca frumosi vor fi cu siguranta). Pupici tuturor.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
Bedrosmart spune:
Diciu-Anda, te pupic, multumesc pentru urari si te astept si pe tine la inaintare (da nu dupa douazeci de ani, cu asta sub nici o forma nu sunt de acord)!
Eu zic mai bine sa ne intalnim, ca poate te molipsesti si tu de la mine (
), daca eu m-am molipsit de la fina-ta!!! Nu va speriati, fetelor, mesajul nu e off-topic, doar ca ne cunoastem noi doua de vreo treizeci si ceva (nu zic cati) de ani si ne-am reintalnit pe DC.
Pufymic, nu stiu ce se intampla, ca n-am primit mail-ul tau, in schimb am insistat si cred ca de data asta mi-am activat PM-ul. Daca poti si nu te superi, mai incearca o data sa-mi trimiti parola!
Bedrosmart 21+
Matei
microbu spune:
Ai dreptate, ramomar vrem nu vrem tre sa cumparam ca toate avem nevoie in spital de lucrusoare pt bebici. ![]()
Sandra
19+
Poze burtica
pufymic spune:
Bedrosmart ti-am trimis PM!
Cineva intreba dc le cumparam la bebici lucrusoare de pe acum....eu ii cumpar si la Alesio i-am cumparat!Si nu sunt deloc superstitioasa
....nici cu chestia asta si nici cu altceva
...si e tare bine asa!
Pupici!
Ioana
(22+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Alinache spune:
buna fetetor!
stiu ca n-am mai scris de mult, dar am fost ocupata la serviciu si abia am avut timp sa citesc tot ce scrieti voi cu un ritm atat de ametitor !
si adevarul e ca n-am avut cu ce sa ma laud, ca de greturi si varsaturi n-am scapat, BB nu misca inca, iar la eco n-am mai fost de la pasti. dar azi de dimineata mi-am facut eco morfo si triplu test si am aflat ca o sa am o fetita
cat de sanatoasa om stii cand om primi rezultatele, adica peste vreo 2 saptamani.
va pup si va citesc in continuare
alina
16+