Mamici de sept-oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
nicolstoy spune:
Neatza,
Citit,scris rapid....Pus poze proaspete de la munte in POZE....
Va pupic si sa va fie bine.
Nicol
22+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
microbu spune:
Eu am gasit putin timp la birou azi si am tot postat pe masura ce va citeam. Am reusit sa citesc TOT si ma bucur ca v-am intrebat de lucrusoare pt bebe. Eram asa intr-un picior, ca sa zic...nu stiam ce sa fac cu atatea superstitii in jurul meu. Va multumesc ca m-ati calmat si ma bucur sa aflu ca aproape toate ati luat cate ceva pt bebe. Si eu sunt f pretentioasa, numai ce iau eu cu mana mea e bun, stiti cum e.
Sa aveti o zi frumoasa, o saptamana linistita si mult soare! 
Sandra
19+
Poze burtica
MamiLili spune:
Buna ziua, burticute!
Gety, eu merg abia vineri la eco, ora 13:45. N-am emotii, doar o stare de nerabdare sa-l vad pe bebe, ca nu ne-am mai "intalnit" de dinainte de Pasti. Cat despre hainute, am tras o fuga pe la Hala si era asa aglomerat magazinul ca n-aveai pe unde sa treci, asa ca am aruncat doar o privire. Am fost si la Mall si n-au hainute de gravi. Cum spuneam, cat mai incap in hainele vechi inca nu-mi bat capul prea tare sa caut altceva.
Am vazut ca vorbeati ieri despre hainute pentru bebe. Eu am vazut la Bucuresti, la magazinele Z, body-uri create de Andreea Esca, super haioase. Si pretul era de cam 100 si ceva mii bucata, nu stiu daca e mult sau putin pentru ca n-am idee ce preturi au hainele de bebelusi. Se poate ca intre timp pretul sa mai fi crescut.
Bafta fetelor care au azi eco, astept sa veniti cu vesti bune. Si nu va mai stresati, ca-i transmiteti si lui bebe starea de tensiune.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
18 sapt
Monique_new spune:
Buna burtici. Cum fac sa pun si eu niste poze ...ce inseamna sa-mi activez PM ????
Fetele care se "ocupa" sa imi explice si mie plsssssssss.
Pupici la burtici.
MamiLili spune:
Mcrmiki, bafta la amniocenteza! Sunt sigura ca o sa fie ok totul, nu-ti pierde speranta, fii optimista! Si daca tot ajungi la Budapesta, bucura-te de o croaziera pe Dunare sau de panorama Budapestei vazuta de la Citadella. Iti doresc sa calatoresti fara probleme si sa ne aduci vesti bune!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
18 sapt
floricika spune:
Buna burtici
Noi am fost plecati in weekend, la pestera Dambovicioara, apoi prin Moeciu...a fost f frumos....mi s-a deschis un apetit de calatorii...![]()
Joi avem programare la eco morfologica, si sunt foarte nerabdatoare!Multa bafta celor care merg saptamana asta si asteptam numai vesti bune!![]()
pupici pe burtici!
Floricika
22+ cu 
Poze
microbu spune:
Mcrmiki, iti tinem pumnii!
O sa fiti bine si tu si bebe, pupici.
Sandra
19+
Poze burtica
acai24 spune:
Lexi eu mi-am luat pantaloni de la Rococo unde au doar haine de gravide...si am vazut acolo ca au si pantaloni negri, mai subtirei, de vara, elegantyi de altfel.Eu mi-am facut un compleu de comanda, pantaloni si vesta...super de altfel...merita sa incerci...au 3 reprezentante in Bucuresti....la Dorobanti, un pic mai sus de Perla, la P-ta Sf.Gheorghe, acolo unde intorc tramvaiele, si pe calea Victoriei...dar mi se pare ca au si site...
Au lucruri dragute acolo si nu foarte scumpe...eu am dat pe costumas 1400000 lei.
Sper sa iti gasesti ce doresti.
21+
adameasca spune:
Miha, bafta la Budapesta si capul sus! 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; BB2