Mamici de sept-oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
katia spune:
Doamne fetelor aveti niste copii de-ti dau lacrimile de frumosi ce sunt. Try, este mortal Alex al tau in pozele alea in care doarme. Va felicit ca ati reusit sa faceti astfel de minuni de copii pe toate care ii aveti si ii puteti strange in brate. Despre Alesio nu mai pot sa zic nimic ca se pare ca e rasfatatul grupului :) Sa va traiasca!!!
Bafta la eco pentru fetele care ajung azi. Asa cum spunea si cucuoancea nu trebuie sa va faceti griji. Eu abia am asteptat aceasta ecografie si nu cu frica ci cu nerabdare. E foarte frumos!!!
Va pup!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Georox spune:
Buna !
Azi ma duc si eu la eco morfologica ! Si nu stiu de ce, dar am emotii. Poate de bucurie ca imi vad minunea. iar in dimineata asta, parca simte ea ceva, caci este mai activa decat de obicei. De cele mai multe ori pe la pranz este ora ei de activitate. Insa acum, e foarte zglobie. Macar sa o poata masura Iosup !![]()
Ralucutza, Susa bafta si voua ! Chiar, merge vreuna din voi la Iosup ?
pe burtici ! Revin maine cu noutati !
microbu spune:
Buna dimineata burtici! 
Amaratina, bine ai venit!
Noi am iesit zilele astea prin oras, sa ne luam hainute cu butica.
Singurul magazin in care am mai gasit cate ceva este in Titan, la parter. Au primit haine de vara si mi-am luat o gramada: pantaloni lungi si 3/4 , bluzite, camasi, tricouri, etc. Gasiti multe frumusele.
In schimb nu am vazut haine de gala, elegante. Doar niste costumase (pantalon 3/4 + bluza maneca scurta) in niste culori cam ciudate.
In rest am iesit la tersa, la aer curat.
Pupici
Sandra
19+
Poze burtica
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Putzuruca si Georox, succes azi la eco morfo!
Eu sunt stresata rau ca singura mea pereche de pantaloni de birou cu burtica mi s-a rupt si nu mai am ce purta la servici. Tot cu salopeta de blugi merg, dar nu pot face asta la nesfarsit.
ralukutza, poti sa-mi dai si mie te rog mai multe detalii despre croitoreasa ta? In primul rand as vrea sa stiu daca mi-o poti recomanda si mie, cam in ce zona se afla si cat iti ia tie pt. o pereche de pantaloni? Am cautat de nebuna week-end-ul asta pantaloni cat de cat eleganti, care sa mearga pt. birou, si n-am gasit nimic! E plin de bluze super frumoase, dar pantaloni ioc! Sunt disperata. E drept ca in curand o sa pot trece la rochite, dar as vrea si ceva mai...sobru, pentru cand vin clienti in firma, etc. Am fost si in Carrefour Orhideea unde stiu sigura ca aveau un raion numai cu haine pt. gravide, eee, de data asta l-am cautat de am innebunit si nu l-am gasit! Si nici n-am gasit pe nimeni prin preajma sa intrebam. L-or fi desfiintat? Oricum am venit tare dezamagita de la asa zisele cumparaturi (ca de fapt pt mine n-am luat nimic)
22+ & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
_Ralu_ spune:
BUNA DIMINEATA!
eu am avut o dimineata f agitata si acum sunt tare fresh. a avut grija catze a mea sa ma trezeasca bine cand a venit in viteza la mine in pat si mi-a sarit direct pe burtik. asta era ritualul nostru dimineata dar acu' saracutza nu stie ca nu mai e voie...dupa care a varsat un pahar plin de suc pe birou (a dat cu o jucarie in el), care s-a imprastiat si pe calculator, si in prize si in tastatura...asa ca e mai rau decat cu copil mic!
ramomar, te-am intrebat ca mie mi se intampla mereu sa cunosc asa separat oameni care se cunosc si ei la randul lor! cred ca nu e cel de care vb. george vladutu e dir de vz de la ED si am fost impreuna acum muuuulti ani...
georgeox, putzuruca, susa mult succes la ecografie! nu aveti de ce sa fiti speriate! nu urmati exemplul meu si al sephorei care am facut pe noi de frica si...totul a fost ok! eu am fost deja la eco, nu urmeaza sa ma duc! totul a fost bine!
mult succes si celorlalte fete care urmeaza sa mai mearga sapt asta.
cam atat am avut de spus pt moment! va pup!
raluca
23+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
pufymic spune:
Georox multa bafta si tie azi la eco!Sa vii cu vesti bune!
Lexi eu azi am de gand sa merg sa-mi cumpar niste pantaloni dar nu cu burtica ci cu talie fff joasa(sper sa-mi gasesc).Tu nu poti purta cu talie joasa?Ca din astia ma gandesc ca se gasesc...
Bedrosmart nu ai activat PM-ul, asa ca ti-am trimis email pe emailul din casuta de sus de la fiecare postare....sper sa il primesti!
Katia, Ramomar multumim de complimente....adevarul e ca e destul de rasfatat Alesio nostru....dar cum sa nu fie cand e asa scumpic?![]()
![]()
Fugim la plimbare!
Pupici!
Ioana
(22+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
_Ralu_ spune:
lexi, croitoreasa mea e super. are atelier in zona margeanului, ajungi repede la ea. dar nu stiu cum sa-ti explic. daca e, iti dau nr de fix si ma suni mai incolo sa-ti explice exact sotul meu ca el pe acolo a copilarit! eu stiu sa ajung, dar e printre stradutze si nu stiu sa explic.
o sa o sun eu imediat sa o intr daca e de acord sa-i trim o clienta ca e cam ocupata. mie pt pantalonasi mi-a luat 630.000 cu materialul ei. nu are preturi exagerate.
astept msj sa-mi zici daca iti convine, si o sun.
raluca
23+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
microbu spune:
Amarantina si cucuoancea
Si eu cateodata dureri de cap f puternice, insa tensiunea este buna exact ca inaintea sarcinii. Nu am luat inca nimic, abia sapt asat discut cu dr, ca sa nu ma urc pe pereti...Si am citit ca in perioada asta a sarcinii pot aparea si dureri de cap, fara o cauza clara.
Pupici
Sandra
19+
Poze burtica
microbu spune:
Lexi, spuneam ca am fost in mag Titan la parter duminica si mi-am gasit pantaloni cu care pot merge si la birou. Sunt bej deschis cu niste dungute pe ei, cu banada de jerse la burtica, f comozi si aratosi. Si mai gasesti in Herastrau, in pavilionul H multi pantaloni, diferite masuri , culori si modele pe care-i putem purta si noi pt ca sunt cu talie joasa, vin sub burtica.
Pupici
Sandra
19+
Poze burtica
mcrmiki spune:
Buna fetelor!
Bafta celor care merg azi si saptamana asta la eco morfologica. Cred ca ar trebui sa fiti optimiste, incantate ca va veti vedea bebele la eco si sigur dr. va va spune ca este ok bb.
Eu dupamasa plec la Budapesta pt. ca maine trebuie sa fim la clinica pt. amniocenteza, am ceva emotii cu toate ca am citit despre amnio, care este procedura, nu stiu cat trebuie sa stau la clinica, nu stiu limba, dar va veni un prieten de-al nostru care ne va traduce. Apoi mai trebuie sa asteptam inca o saptamana sau doua rezultatul care speram sa fie ok, dar daca nu este cam nasol pt. ca suntem cam la limita pt. un avort provocat. Dar oricum noi gandim pozitiv, speram ca va fi bine si probabil dupa test, in timp ce asteptam rezultatul testului va fi cel mai greu.
Va doresc o saptamana cat mai placuta, fara intamplari nefericite, bafta la eco si sa auzim numai de bine.
Pupici.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha
&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)