Mamici de sept-oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

adameasca, sa-ti traiasca puiuta!!!
sandra al meu dimineata boxeaza la greu,seara e somnoros ca mama-sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Multumesc frumos, fetelor.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Wow, mi se pare totusi extrem de aiurea sa mergi la solar cand stii ca esti insarcinata. Nu cred ca un medic i-a dat voie la solar...A avut noroc ca s-a nascut sanatos copilul, asa cred.
Sper ca nu am suparat pe cineva cu ce am scris.

Sandra 19+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Microbu, daca tu te simti bine cand conduci si nu ai interdictie de la medic, nu ai de ce sa-ti faci griji. Eu in prima sarcina am condus pana in ziua in care am nascut si m-am simtit excelent. Ei, am reusit sa rup scaunul de la masina, ca nu mai avea burta loc, dar asta-i alta poveste.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Ileana...felicitari pentru fetitza...ce cuplu frumos o sa aveti si voi!!!!!Cred ca trebuie sa facem schimb de haine...ca eu am o gramada de fetitza si tu de baietel.Cum mai stai cu tensiunea?Ti-a mai dat alt tratament?
Vreau sa urez si eu bun venit noilor burticutze...si sa le felicit pe cele care au fost la control si-au aflat sexul copilului.
Eu sunt bine....cresc pe zi ce trece.Maine merg la control, sa-i asculte inimioara lui bebe mic si sa-mi mai spuna de rezultatele de la ecografie.Sunt curioasa daca ma mai trimite la vreo ecografie pana ce nasc sau nu.Eu as vrea macar inainte de-a naste sa mai fac una sa vada daca totul e o.k pentru nastere naturala, insa ramane la latitudinea doctorului sa decida.Probabil ca sa-mi dea si trimitere pentru analizele de glicemie acum...
Pup burticutzele si asteptam vesti bune...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Pufymic siKatia va multumesc mult prntru urarile facute fetitei si o sa trimit si foto cu burtica Osna Amarantina MamiLili si la toate celelalte va multumesc mult pentru sfaturi si va pupic

yagi tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei la burticei,

Felicitari pentru vestile bune de la eco, la toate fetele si bun-venit celor care ni s-au alaturat.

Vad ca deja vorbiti de concediu, de vacante la mare....offffffffff ce as vrea si eu dar sigur anul asta vom sari peste concediu. Avem multe cheltuieli si...nu se poate sa le facem pe toate.

Am vazut ca vorbeati despre , eu nici nu mai stiu cum se face, cred. Nu prezinta nici un fel de interes, parca vag imi aduc aminte ca-mi placea si mie. Noroc ca sotul meu nu riposteaza, dar si daca ar face-o, tot n-ar rezolva nimic.

Ralucutza, ca tot vorbeai de soacra ta...ma bucur ca a revenit la sentimente mai bune, ca a mea, mi-a pus capac ieri. M-a sunat dupa eco sa afle ce sex are bb si cand i-am spus, a fost f dezamagita. A zis ca bine ca a aflat de acum ca vom avea fetita ca sa se poata consola pana la nastere. Ea isi dorea f tare baietel de la fisu, dar parca ma interesa pe mine ce simte ea. Cand i-am povestit sotului meu, s-a enervat rau si a vrut sa o sune sa se certe cu ea, dar i-am explicat ca unor oameni nu le poti cere mai mult decat pot da.

Noi suntem bine, crestem si simt bebelusha mai bine in fiecare zi. Azi a fost f activa si mi-a umplut sufletul de bucurie.

putzuruca 20+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Bine ai venit Oanacn pe si in grupul nostru!Sa va traiasca fetita!Si sunt sigura ca te vei integra ca burticile de aici sunt niste dragute!Si te asteptam sa postezi mai des, macar pana treci de 10 mesaje cat dureaza perioada de moderare(in perioada asta iti vedem tarziu mesajele, nu chiar cand le trimiti)!

Adameasca felicitari!!!!Sa va traiasca fetita!!!!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

putzuruca, cred ca-i ziceam vreo doua la socrela...a mea s-a obisnuit! stie ca nu-i merge cu una cu doua cu mine, cred ca d-aia a si revenit la sentimente mai bune. ca si asa nu avea de castigat, avea numai de pierdut. marius nici nu mai vrea sa auda de ea! acu' a inceput sa se bage pe sub pielea mea...poate poate il recastiga si pe fii-su!

oricum, voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea de la dumnezeu, ca n-aveti nevoie de persoane rau-voitoare!

mai fetelor, de mult timp vroiam sa va intreb: cum mai stati cu linia inchisa la culoare de pe centrul burticii? la mine nu-i nici cea mai mica urma...doar par parca mai multicel...parca nici prin pozicile voastre cu burtici n-am prea vazut dungulitze...

bine ai venit oananc!

mult succes fetelor care se mai duc la eco zilele astea! dumnezeu o sa fie cu noi, si vom ajunge toate cu bb-ii in brate in toamna!

raluca 23+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabitzica si eu am probleme cu constipatia, cred ca am mai zis. Mi-e dr din Ungaria mi-a dat ceva tablete si abia saptamana asta am reusit sa fac rost de ele, ca la noi nu sunt si pot sa le iau pana la sfarsitul sarcinii ca nu au contraindicatii. Daca doresti iti pot da de la mine acum sau sa rog pe cineva sa-ti cumpere daca mai merge in Ungaria. Eu voi merge abia pe la sfarsitul lunii asteia sau inceputul lunii viitoare.

Eu sunt relativ ok. Am facut azi testul ala de toleranta la glucoza (diabet provocat) si mi s-a facut rau dupa o ora de cand am baut glucoza si am dat-o toata afara asa ca nu stiu in ce masura rezultatul la 2 ore va fi ok. Ma simt slabita, dar imi revin
Vineri merg si eu la un nou eco.

24+

Mergi la inceput