Mamici de sept-oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Katia !La fel eram si eu la sarcina trecuta....acum pauza!

Susa felicitari pentru bb dezinhibat!Ma bucur ca e bine!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Da, si io la fel, la prima sarcina eram mult mai pusa pe treaba la capitolul , acuma nu pot sa zic ca n-am chef deloc, dar nu e chiar asa ca la prima sarcina. Acum is mai obosita, probabil de aia.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Susa, ma bucur ca totul a fost bine la eco. Tu te plangi ca ai stat cu gatul stramb, mie imi amortise fundul rau de tot, dar oricum a meritat.
Fetelor, voi cat de des in simtiti pe bebe? Ca eu am impresia ca ar trebui sa se miste mai des. Am zile in care e foarte fatait si zile in care de-abia imi da cateva picioruse ( sau ce or fi). De doua zile iar e foarte linistit, il simt rar, si asta ma ingrijoreaza.
La voi cum e?

Ignatica

25fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna burtici
Wow, ce se inmultesc baieteii!!!
Susa, ma bucur ca ti-ai vazut comorica.
Eu mai am doua zile, deja nu mai pot de nerabdare!
Vise am si eu, din categoria erotice si culmea, pofta nu prea am...nu inteleg...Am si cosmaruri tare urate si tare complicate....
Ignatica, cred ca depinde pozitia in care sta bebe, cateodata se simte mai bine, cateodata sunt mai vagi miscarile...Cel putin asa e si la mine.
Apropo de kg, eu ieri am mancat cereale cu lapte de dimineata si apoi am zis ca toata ziua sa mananc numai mere (bine pana seara cand aveam de gand sa manac oua prajite cu rosii, aveam mare pofta). Mai fetelor, nu am rezistat cu mere decat pana la ora 3 cand m-a izbit o foame infioratoare si nu mai stiam pe ce sa pun mana mai repede. Asa ca m-am resemnat, voi slabi dupa aia, sper. Eu posed 9 kg in plus si maine intru in 24 saptamani.
pupici pe burtici

Floricika 22+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

buna la toate,si le felicite pe mamicile care au aflat sexul bebelui Nu am put sa scriu zilele astea,din cauza fetitei,care a avut 3 zile temperatura 40 acum e putin mai bine .Fetelor nu stiu daca aveti si voi probleme cu constipatianu stiu ce sa ma mai fac,sotu meu ride de minespune ca nu a mai vazut pe cineva sa stea o ora in wcmi-a dat doctorul meu niste prafuri dar nu prea asi fac fectul in rest toate bine,in afara de cosmarurile cu strigoi pe care le am Pufymic te rog sa ami spui si mie cum sa trimit foto ,ca habar nu am Pupici la toate si sarcina usoara

yagi tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Eu stagnez in continuare la kg, lucru care ma bucura. In sapt 21+ am 10 kg in plus.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

eu am 21 de saptamani si am luat 9kg plus

yagi tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Eu am mai pus in ultimile zile un kg adica am plus 3kg :)

Tocmai am primit un telefon de la laborator si mi-au spus ca am o infectie urinara si anemie! Tre sa-l sun pe doctor sa-mi dea tratament. Uf nu mai vreau pastileeeeeeee!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Adameasca asa zic si eu ca de la oboseala a mai scazut apetitul din pat...!Las' ca trece!

Katia imi pare f rau ca ai problemute.....infectia urinara e ffff frecventa in sarcina asa ca nu te speria, si anemia la fel(fierul e de tine)!

Eli26 eu nu am deloc probleme cu constipatia dar sunt cateva fete care se plangeau de problema asta cu ceva timp in urma.....si culmea e ca iau si fier(care cica constipa), dar e tot ok tranzitul....
Imi pare rau de micuta ta ca a facut febra!De la ce a facut asa mare?Ti-am trimis un PM!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am ramas datoare de ieri cu un raspuns apropo de imbracaminte. Eu nu pot sa port pantaloni cu talie joasa. Cand stau in picioare e OK, ma simt bine, dar cand stau jos, ma taie la ovare de-mi pierd rasuflarea!

Eu iarasi ma simt aiurea psihic, am avut un cosmar oribil azi noapte, care nu-mi mai iese din cap si m-au napadit si niste ganduri nasoale de dimineata. Offf

Felicitari celor care au aflat sexul lui bebe!

Adameasca succes azi la eco morfo. Merg si eu poimaine.
Ionica, eu eram aia care se scarpina in timpul noptii pana la sange. Dar mi-au trecut mancarimile de la sine. Ma ungeam eu cu ulei de masline si cu tot felul de creme, dar tot degeaba. Acum nu mai am probleme din fericire.

Fetelor, eu am postat un anunt la generale, nu stiu daca l-ati vazut asa ca il postez si aici, sper ca nu va suparati
Azi de dimineata am gasit in curtea cladirii unde avem firma 4 pisicute intr-o cutie. Din pacate una din ele murise, dar celelalte 3, facand abstractie de starea deplorabila, erau destul de vioaie. Le-am luat, le-am spalat ochisorii cu ceai de musetel, pentru ca desi au cam 3 saptamani nu aveau ochii deschisi din cauza murdariei care se lipise deasupra lor. Le-am cumparat lapte, stiu sa manance singure. Sunt speriate si scuipa cand te apropii de ele, dar cred ca, cu multa dragoste si rabdare, vor deveni mai lipicioase. Din ce-am vazut eu, am impresia ca sunt 2 fetite si un baietel, dar nu bag mana in foc. Evident la birou nu le putem tine, iar acasa avem cam toti colegii animale. Din pacate nu am avut aparatul foto la mine sa le fac poze, dar poate reusesc sa fac maine cateva.
Cine doreste sa adopte o pisicuta de aprox 3 saptamani, o/il rog sa ma contacteze pe PM. Multumim!
Stiu ca pentru o graviduta o pisica nu e indicata dar ma gandesc ca poate cunoasteti pe cineva care vrea.
Pupici tuturor.

22+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput