Zalauance ..... la apel !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

'neatza !!!

Se pare ca de azi se va raci vremea si vor incepe ploile ...
Pe platou la ora 16 nu reusim sa ajungem ca doar eu lucrez pana la ora 16.30 , deocamdata . Probabil , daca vremea ne va permite , venim si noi pe la ora 18 .
In rst la noi tot asa , adica Paula infundata , dar acu' a inceput sa se desfunde incetisor , Andreea cu caminul , se pregateste de serbarea de sfarsit de an . Colegu e bine mersi , eu tot muceacea , sper sa-mi treaca cu toate ca la horoscop mi-a spus ca vineri voi avea o zi grea din punct de vedere al sanatatii .

Va pupi ca mi-a sosit deja primul client ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna dimineata,ne-am trezit si noi.
Ioana pupici pentru puiutul tau.
Bianca a fost destul de buna papica,Rebeca a mancat ieri de vreo 3 ori.Asta e cel mai important.
Vin mai tarziu ca Rebeca striga langa mine "chi io"adica si ea "chie" scrie.
la toate.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Revin, sunt fresh, am dormit toata noaptea
FETELOR, voi c carti aveti in format electronic???
Eu mi-am copiat citeva dp Forumuri, si m-am gindit sa va inteb si pe voi, daca aveti ceva in plus
Va spun c am eu, ca sa va scutesc d scris inutil ...Mama si copilul, Intelege-ti copilul, Totul se intimpla ininte de 6 ani, Cind apare copilul, si o serie in engl: Parenting...
Da' ma intereseaza orice, nu numai despre copii

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Ioana trimite si la mine pe mail cand ai timp toate , mai putzin cartea : Cand apare copilul ? ca la noi nu mai este cazul ... sau scrie ceva interesant si in aia ...

Eu am cartea cu meniurile si retetele pentru BB , dar numai de acasa pot sa ti-o trimit ca e in fisierul de pe comp. de acasa .

Mersic...

albumele noastre

Mergi la inceput

Uitasem ...
Mihaela care e treaba cu chilotzeii si reparatul masinii ?????

Bianca au fost foarte multi copii pe platou , cred ca vreo 30 si erau toti in groapa cu nisip ... sa vezi ce faini erau , pacat ca nu aveam aparatul la mine sa fac pozici ...

Elutza , Sandana cam trageti chiulul !!!!

Claudia bravo pentru avansarea in lupta antipampers ...

iar am client ...

albumele noastre

Mergi la inceput

iarasi eu .... am uitat sa va arat pozele de la gradina botanica , dar nici voi nu mi-ati mai amintit !!!
sper sa reusesc deseara sa le pun pe forum ...

albumele noastre

Mergi la inceput

O gluma pt descretirea fruntiolr :-)
"Femeile schimba. Orice. Oricum. Daca s-ar referi doar la schimbat chestii prin casa sau la inovatii stralucitoare in cariera, ar fi super bine.
Dar cea mai mare placere e sa schimbi un om din crestet pana-n talpi,
incepand cu cravata si terminand cu prietenii si conceptiile sale despre viata, sa-l depersonalizezi, sa-l transformi de-a lungul anilor intr-o biata papusa fara vointa, fara culori preferate, fara atitudine, fara idei, si apoi, culmea culmilor, sa-l privesti critic intr-o buna dimineata, la cafea, si sa-i spui:
"Dragul meu... nu mai esti omul de care m-am indragostit. Te-ai schimbat, nu te mai recunosc."

albumele noastre

Mergi la inceput

BIANCA ce faci de nu dai raportul de dimineatza ?????

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!

is cam lenesa azi.n-am chef de nimic.ma aenerveaza vremea asta.

deci iar pica iesirea afara .da m-am uitat pe net la vreme si de maine iar se incalzeste si se anunta si 27 de grade.deci vien vara/ parca ma tem sa ma bucur .

ioana si eu vreau cartile.auzi da trimite-i la adriana Cand apare copilul? ca nu se stie.

elutza ai plecat deja la cj?

va tzuc si mai vin..........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

am uita!!!!!!!!

claudia pune aici reteta de peste.ce face rebeca? ati iesit afara?

va tzuc si mai vin.....

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput