Zalauance ..... la apel !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!
adriana pai duci certificatul de nastere al paulei si eventual actul doveditor ca primesti cele 3 mil sau adeverentza ( da io cred ca tot de la primarie), cum ca nu ti-e colegu in concediu.
va tzuc si mai vin.......
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
mihaela_s spune:
fetelor, zilele orasului sunt in we urmator. Va anunt eu ce si cum, dar asa e, tin de vineri pana duminica. Inca nu stiu nici un program, dar ma interesez.
ioana, io is super ocupata ca-s la serviciu, si neamtu' ne-a taiat netul, asa ca n-am acces numai cand ajung acasa.
adriana, pai ce sa depui? Acte care sa dovedeasca ccc ca paula nu are 2 ani si ca tati nu e in cic. Ce legatura are cu alaptatul? tin pumnii!
eu astept acasa sa vina un mester sa-mi repare masina de spalat, a zis ca dupa 17-18, dar cred ca se trage pe
. poate ma enervez si merg sa-mi iau una noua, ca asta are deja 9 ani si a rezistat saraca destul...n-am avut probleeme pana acum cu ea, dar a clacat asa deodata. Si ce de rufe am in casa....murdare spun...
hai ca l-am sunat pe nenea si a zis ca vine in 30 de minute. Offff, sper sa pot spala in seara asta!
pupici, mai vin.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
dianaiulie2009 spune:
Tocmai pe pagina 3 eram ... pai se poate mai fetelor ????
Va doresc noapte buna tuturor si sper sa am vesti bune maine de la servici ...
Aaaaaa ... eu am fost pe paltou azi intre orele 17.30-19.30 si nici urma de voi , nici macar una .... asta e , nu ne potrivim cu orele de iesit pe afara ...+
Noapte buna !!!!!
albumele noastre
diplodocus spune:
Raportul d seara,k imediat merg la nani...
Luca doarme iar cu doza d Panadol , ca plingea d mi s rupea inima, cu lacrimi mari( nu d crocodil)...si s uita la mine d parca zicea" Mami, fa ceva ca ma doare!" 
MIHAELA-cum e cu masina, ai reusit sa o pui la treaba?
BIANCA-mai, da' o sa incep sa am cosmaruri d acum,stii tu cu ce![]()
ADRIANA-cred ca nu n potrivim cu orele d plimbare, numai daca nu le-o potrivi noi, intentionat
ELUTZA-c mai face juniorul, nu t lasa nici sa dai raportul?
ELVIRA,CLAUDIA,PAULA
IOANA si Luca-Mihnea
mihaela_s spune:
Da mai, a venit nenea saracu' tocmai cand ziceam alea-alea de mesterii din ro care numai promit si nu mai apar, taman la ora 21, cand dadeam si eu jos hainele de pe mine si eram chiar in chilotzei
.
A reparat repede ce era defect si mi-a laudat masina ca e foarte buna, cu cuva din inox, sa nu renunt la ea pana se mai poate repara, ca e grozava! 
Ma du si eu la nani ca maine iar ma asteapta o zi!
mihaela_s spune:
elvira, am scris deodata, noptic placut!
diplodocus spune:
plec sa ma culc, da n-am inteles o chestie..
MIHAELA, tu erai in chilotzei... nenea a reparat repede ce era defect...Despre masina de spalat vorbeai, totusi, nu?
K sa nu s inteleaga gresit...![]()
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!!
mihaela si eu care credeam ca o sa te enervezi si o sa-ti cumperi masina noua.dar daca nenea a zis ca e buna nu ma bag.
ioana lasa draga ca maine rezolvam problema.vezi eu ti-am recomandat un stomatolog bun si tu nada.
adriana colegu a fost pe eve si cand sa venim pe platou trr tele.asa ca am amanat iesirea.pe la 21 am ajuns si noi in zona , era lume doar la troitza si nu ne-am mai oprit.
elvira ce faci? cum stai cu pregatirile?
elutza ce faci? te pregatesti pt cj?
claudia cum a iesit papica?
gata , va tzuc si mai vin.......
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
diplodocus spune:
Buna dimineata!!!!!
C faceti fetelor, dormiti inca?
Haideti la raport!!!!!!!!
Luca-Mihnea a adormit greu, iar cu Panadol...In schimb nu s-a trezit decit la 6 dimineata pt tzitzi...Si mai e o chestie draguta...Eu il culc p o parte( ca a avut ceva probl d reflux gastro-esofagian cind era mai mic, si am ramas cu obiceiul asta...)si l-am gasit dormind pe burtica...S-a intors singur, pape-l mama
Azi la 16, daca e vreme buna, eu sunt p Platou, mai vine cineva???( ma intilnesc cu o mamica si un scump d copilas nascut in Irlanda, si care vorbesta engleza cu maica-sa
si cu restul romineste)

IOANA si Luca-Mihnea