Zalauance ..... la apel !!!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
elutaf spune:
bianca lasa-i pe ie cu geniile si pe noi cu copiii normali, ai vazut din istorie ca geniile nu o sfarsesc prea bine
acuma ca "sa-l laud" si eu pe-al meu, pana acuma a creat 5 pagini web si acum lucreaza la a 6, face una pe luna deci a inceput de la patru luni
cred ca astfel de parinti, bunici pur si simpu trebuie ignorati si mai vin
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
elutza ai dreptate si mie imi era pe limba sa-i spun ca geniile o sfarsesc cam prost , dar m-am abtinut.l-am plimbat pe matei , dar in bratze ( 20 de min)si m-am apucat sa-i citesc denumirile de strazi ( doua la nr)mama ce mirat a fost se uita la mine si parca ma intreba: ce ai draga? suferi? lasa ca te bat eu acasa la sah.no cu o asa amenintzare am renuntzat si m-am pucat de cantat si povestit ceva pe intzelesul lui.
va tzuc si mai vin........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
fetelor ma provoaca matei la o partida de sah cu sticla de lapte.revin dupa ce adoarme.
Bianca -soacra cu DOUA nurori!
claudiasabou spune:
Buna fetelor,am ajuns si noi acasa.
Am fost la o plimbarica scurta prin imprejurimi.
La multi ani Luca!
Ioana si eu stiu ca ii ia la camin daca nu au pampers ,problema e ca nu mai sunt locuri. Mi-a spus o educatoare ca trebuie inscrisi din februarie- martie pentru toamna.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!!!
claudia fi serioasa! chiar asa? pai ce imi inscriu cuptilu la camin de cand e in burta?deci daca la camine e asa "lupta" deja trebuie sa ma gandesc sa- l inscriu pe matei la scoala.tu ai incercat la camine sa vezi? nu te uita dupa gura lumii.incearca la cel din Pacii sau la Gheorghe Lazar.
va tzuc si mai vin............
diplodocus spune:
CLAUDIA,BIANCA-mai in gluma ,mai in serios, chiar ca trebuie inscrisi la gradi cu 1 an inainte...Sa nu mai zic d "Ion Creanga",cotata a fi p moment cea mai cea, unde, linistit cu 2 ani inainte trebuie sa te agiti si sa cotizezi
Asa am auzit d la mamici
Nu mi sa pare corect, dar asa merg lucrurile la noi
Fetelor,haideti sa ne mutam la Cluj, pt copii, sa avem d unde alege, ca in Zalau...
VA MULTUMIM DE URARI LA TOATE
IOANA si Luca-Mihnea
diplodocus spune:
hai ca mai scr putin...Sunt curioasa c s intimpla daca am 200 postari...Mai primesc o steluta?
IOANA si Luca-Mihnea
elutaf spune:
am trimis copilul la plimbare ca sa pot face curat si uite ce fac... asa ca o sa fiu rapida ...
ioana nici o steluta in plus eu am trecut de 200, probail la 300 ... ti-au palcut activitatile?
mai fetelor eu una nu am de gand sa-mi dau copilul pe la cele mai renumite scoli din oras, sincer nu cred ca asta e aspectul cel mai important ... voi alege cea mai apropiata scoala si cea mai apropiata gradinita, care sa ma multumeasca ... eu una nu inteleg moda asta
poate e vorba aici si de experienta pe care am avut-o eu ... inainte sa merg la facultate am fost un an invatatoare ... toata lumea si-a inscris copiii la invatatorii batrani cu experienta, nimeni n-a vrut sa-si dea copiii la mine, proaspata absolventa ... nu va spun ce am simtit (probabil va dati voi seama) ... dar va spun ca dupa un an cand am plecat am plans toti si eu si copiii, iar parinti din clasele experimentatilor ar fi vrut sa-si mute copiii la mine ...
v-as mai spune eu multe legat de subiectul alegerea scolii, ca e unul care ma oftica, dar poate odata cand ne intalnim si mai vin
Mihaiela si
elutaf spune:
no ca nu ma pot abtine si tot va mai spun una ... am facut 5 ani de practica la sc 6 si am lucrat 4 ani ca psiholog la sc. 8 (avand optionale si proiecte faorte multe la clasele i-iv) ... nu am semnalat nici o diferenta notabila in calitatea actului didactic intre cele doua scoli ...
acuma voi faceti ce credeti, fiecare e liber sa aleaga ... si mai vin, dar de data asta doar dupa ce fac curat
Mihaiela si
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!
fetelor iote ici sa din dilaimandroseniile unei blonde-blonde.inscris cuptil la caminul ala renumit din zalau.mai a fost bine , dar din punctul meu de vedere putea sa fie mult mai bine ( am ca si grad de comparatie caminul din pacii , unde am asistat la niste activitatzi): cuptilu trebuia dat la scoala ca sa nu ajunga de rasu satului, asa ca , bleaga si blonda cum ma stitzi il inscriu la scoala ai unde a facut elutza ani grei de practica ( cica-i scoala de aplicatii?!).mai da io l-am inscris nu asa dupa ureche , ci dupa luni grele de cercetari si studii si etc etc.no bine.il inscriu la o doamna de care se zicea ca e cea mai cea.aiurea .ca iar am dat-o in bara.si chinui-i cuptilu , ca doamna il tot persecuta ( asta pt ca nu m-am dus cu plasa).asa ca am zis gata mut cuptilu.si in cls a IV mutat cuptil la o scoala fara fitze , la o doamna fara " tzadula-n "frunte ( la scoala de langa ioana).mama razboi intre preteni : cica vai draga ai mutat cuptilu la o scoala de cartier? ( de parca nu toate-s de cartier - cu 2 execptii).no bun.statu cuptilu meu ce statu pe la scoala ai , dar in cls a V a soc .mai scoala ai e super din punctul meu de vedere ( doar cateva persoane nu-i fac cinste- mai si ce ma doare).dadu bietu prunc peste o diriga dusa rau care-i persecuta : ca-i prea elegant, ca are pachet prea consistent, ca are prea multe fitze( no aci n-o gresit femeia - ca doar ii prunc de blonda )etc.si uite asa dupa niste mici dispute cu diriga , dar fara acordul directoarei de la scoala x muta-i cuptilu la o scoala di pe centru( no da cu mutatu o fost un mic incident ca deja inca 5 colegi de-a cuptilului s-au mutat la alte scoli din cauza dirigintei ).mai aci pe bune nu avem baiuri .e ok , dar eu tot oftez dupa scoala x.io is nemultumita totusi ca-i o scoala cam de fitze.da asta e.bine ca invatza cuptilu.
MORALA : asta am dedes-o eu ca blonda ce ma stitzi : SCOALA E O NECESITATE NU O MODA.
PS i-os de rasu satului , ca imediat pot sa va dau info de tate scolile din sat.no asta e.
scuze de limbaj da-s blonda.