Zalauance ..... la apel !!!
Raspunsuri - Pagina 2
Bimilit spune:
fetelor ce vreme de kk-at.is disperata , ce o sa fac cu matei pana il culc ? ca scumpicu nu prea mai vrea in casa.io ma agit deja si el inca doarme.
va tzuc si mai vin.................
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
claudiasabou spune:
Buna dimineata,am intrat si eu sa semnez condica.
Rebeca inca doarme,a fost destul de agitata azi noapte.
Sunt bucuroasa ca ieri dupa ce am venit acasa nu i-am pus pampers si scumpica de ea s-a cerut de fiecare data cand a vrut sa faca pipi.Aseara era aproape adormita cand a spus "epede-epede".Sa vedem azi cum va fii.
Va pup .
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
Bimilit spune:
claudia felicitari pt actiunea " fara pampers".mama deja ai fetitza mare..poate daca scapati de scuteceala ti-o primeste din toamna la camin.
va tzuc si mai vin..........
diplodocus spune:
CLAUDIA-si eu stiu ca daca nu foloseste Pampers, si e nascuta vara, ti-o ia la camin...E sigur, mi-a spus o educatoare
Desi mie mi-ar conveni sa am informatii precise despre cum e cresa, ca p Luca asta il asteapta...e nascut in octombrie...
Apropo, azi are 7 LUNI!!!
Dam d
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
ioana LA MULTI ANI !!!!!!!pt LUCA .sa creasca sanatos si sa va aduca bucurii.
pai nu-l duci la mama soacra? dc sa-l chinui cu cresa? sau mai bine vine soacra la voi ca sa-l ingrijeasca.mai , zic si o asa ca o idee.
va tzuc si mai vin.......
elutaf spune:
luca la multi ani!
raport scurt ... chiar e o vreme de kk ... miha face ca tractorul in pre, dar imediat se plictiseste si de la 7,30 am cam epuizat repertoriul, sper sa mearga cu o poveste si apoi somnic ...
ioana ce ne jucam in casa? scrie-mi pe mess sa-ti dau un link la un site cu idei de activ pentru bb e fain
bianca nu mai fi necajita ca o scoti tu la capat, ii vine capului tau blond o idee salvatoare ...
claudia felicitari pentru operatiunea "olita"
mai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
diplodocus spune:
acum voiam sa inchid klculatorul , sa plec sa-i fac mincare la Luca...
Dar nu ma pot abtine sa nu mai postez ...
BIANCA-sigur draga ca eu l-as duce la soacra, doar mai economisesc banii d cresa...?Oricum ea il iubeste asa d mult, d cind am ramas insarcinata n suna intr-una sa ne intrebe cum n mai poate ajuta, ne trimite pachete saptaminal, ne vrea numai binele... E asa d dulce incit n tot spune ca abia asteapta sa-l creasca (ca doar si p copiii ei i-a crescut bunica) si noi sa ne facem altul...
Dar nu vrea Calin sa stea fara Luca-Mihnea , si n-am ce comenta, la faza asta
IOANA si Luca-Mihnea
diplodocus spune:
P.S.
Mesajul anterior a se considera un pamflet
Orice asemanare a personajului descris cu soacra mea este pur intimplatoare
Semnat: Nora lu'soacra
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!
ioana.mai, da oarea si eu is nora lui soacra?
eluitza uita ca-mi veni o idee.il pun in masina si ne plimbam.ma duc sa-i arat starzile orasului.poate azi reusesc sa-l invatzcartierele, iar maine strazile orasului.( asta pt ca ieri o tanti ne pove in parc cum , ca nepotica ei la un an si 2 luni vb si scrie , mie imi venea sa-i zic ca si matei joaca sah si stie tabla inmultirii, si citeste Eliade si Cioran ).mai ,ori is blonda si nu pricep , ori chiar sunt blonda.mai, dc nu accepta lumea ca au coptii normali ,dc ei vor sa-i faca genii?
va tzuc si mai vin.............