Zalauance ..... la apel !!!
Raspunsuri - Pagina 14
Bimilit spune:
salutare forumiste!!!!!
elutza
.ma bucur te-ai gandit la noi si ca ai postat si azi.sa ai grija de mihaitza sa nu-l fure
ceva fata de CLUJ.
adriana eu nu am ajuns azi la posta.sper ca luni sa rezolv.is curioasa ce mi-au trimis.
ioana eu ii fac baie lui matei in cada mare de la 5 luni.si noua ne place nu gluma.baby expo e sapt viitoare(vineri, sambata , duminica)la Sala Sporturilor din Cj.cum e luca? mai varsa?
claudia drum bun si distractie placuta la tara.
mihaela esti in zalau? s-au bucurat fetele de pachet?daca iesim maine pe platou te sun.
elvira ne bem dimineata cafeau online?
va tzuc si mai vin......
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
Bimilit spune:
is uituca nu gluma!!!!!!!
am uita sa va zic ce fecior am.Tudor a luat 9 la teza de la romana.a avut teza de la 7-9 , dar au terminat mai repede si doamna a coerctat din ele.iar de la 18 azi a avut examne de obtinerea centurei de 9k la carate.a trecut cu bine si acest examen.asa ca acuma 

.
va tzuc si mai vin.........
!
mihaela_s spune:
Nu-s la zalau, abia maine mergem. Dar venim maine inapoi acasa. Daca e vreme buna si iesiti, suna-ma bianca, poate ne vedem cu copiii. bravo lui Tudor!
io-s franta, merg la nani, pupici!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
mihaela ce sti de job? inca nu te-au anuntat?sa aveti drum bun.

!
dianaiulie2009 spune:
' neatza fetelor !!!

pentru TUDOR !!!! Tine-o tot asa ...

e prima noapte cand Paula nu s-a trezit niciodata !!!! Inseamna ca i-a trecut raceala , aproape de tot , ca de tusit mai tuseste un piculetz .
Azi se anunta vreme frumoasa , noi iesim la piatza pe la ora 10-11 , apoi venim la 
si mai tarziu poate mergem la iarba verde .
Plec sa pregatesc 
... dar ne auzim mai tarziu !!!

albumele noastre
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!

mai, dormitzi????????hai scularea ca e cald si soare afara.
ioana , uite pt tine 

.
va tzuc si mai vin.......
!
dianaiulie2009 spune:
am uitat sa va spun ca aseara am stat pana la ora 23 incercand sa pun pozele de la gradina botanica in album si ... mi-a picat net-ul ... m-am enervat si am mers la nani ...
incerc acum ...
albumele noastre
Bimilit spune:
forumiste somnoroase unde suntetzi?????????
hai ca mai dau un rand de 
,
si 
.
va tzuc si mai vin.........
!