Zalauance ..... la apel !!!
Raspunsuri - Pagina 13
diplodocus spune:
salut, salut!
A adormit Luca, si m-am prins si eu de o faza...Era si timpul...
Dilema era cum sa fac sa nu mai adoarma in brate...ca spatele meu saracu'...
Il mai pusesem eu in scoica si l-am leganat, dar nu a avut efect
Azi am incercat iar si ...bingo!
Mi-am dat seama ca am iesit mult afara in ultimul timp, d cind e soare, si el doarme d fiecare data in carucior...Asa ca in 5 minute a adormit si acum( o fi crezut ca e in carucior?)...
Sunt bucuroasa, ce mai...Sper doar sa tina smecheria 
Ziceti ca o sa fie vreme buna azi??Ca la mine e cam innorat...
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
he he he Ioana ... din pacate Andreea nu ma mosteneste in ale bucatariei , in partea asta il mosteneste pe colegu' ...
la noi , in zona crepusculara ploua deja ...
mai am 2 ore si ridic coletul ... abia astept ... acum sunt si eu ca si fetele lui Mihaela !!!
albumele noastre
Bimilit spune:

ploaia ne-a trimis in casa
.si m-am uitat la vreme.cica la noi 23grade si cer partial noros.acu i-os blonda si nu prea vad partial noros.
adriana lasa draga ca are timp andreea sa gateasca.si la o adica nici cu colegu tau nu mi rusine.ai uitat ci fripturi face la iarba verde?mai da aseara cum a fost papica gatita de el?
va tzuc si mai vin.......
Bianca - soacra cu DOUA nurori
dianaiulie2009 spune:
Bianca a fost foarte gustoasa papitza de aseara !!!
Ma pregatesc de mers la posta !!!
Pupici ...
albumele noastre
elutaf spune:
salutare de la cluj
scurt ca ma preseaza nepotuul, ca vrea la calc ...
am reusit sa citesc si ma bucur ca v-ati gandit la noi ...
am ajuns ieri dupa o calatorie cu microbusul unde mihaita a vrajit o gagica de vreo 23 ani, apoi a adormit si a dormit pana am ajuns
dimieata am mers la conferinta (nationala de psihologie, pentru ea am venit la cj) dar dupa ce l-am ascultat pe dr Freeman din USA, a trebuit sa vin acasa ca colegu nu se descurca cu mihaita ... insa inainte nu m-am putut abtine si am mers la o cafea cu un fost coleg de liceu si de facultate ...
azi vom merge in selgros ... sper sa va mai pot scrie maine
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
diplodocus spune:
M-am hotarit sa merg la control cu Luca, da' sa vedem cind are timp profu la Cluj...
Nu mai stiam cum sa-l pacalesc sa manince legume, asa ca azi mi-a luat Calin un borcanas din comert, si am amestecat eu cu de-al meu pireu, si a mincat..cit de cit![]()
BIANCA-cind ziceai k e Baby Expo la CJ? sapt viit???K ma bate gindul sa merg...Cu Luca cu tot
ELUTZA-C fainnn d tine la confetinta...Ai grija ca asa cum il inveti pe Mihaitza asa o sa-l ai...Sa nu t plingi cind vor sta fetele la coada la usa la voi:)
ADRIANA-da'macar sa n spui c ai primit...asa sa stie TOATA lumea, si sa t invidiem
concret
ELVIRA-no, macar l-ai cunostut si pe colegu'...Ca e stilul care trebuie sa salute si sa se prezinte peste tot![]()
CLAUDIA-cred ca v-a gonit si pe voi ploaia ...
MIHAELA-ar fi bine sa iei concursul...
( in speranta ca acolo ai avea net la servici)
IOANA si Luca-Mihnea
claudiasabou spune:
Intru sa aduc Zalaul pe prima pagina.
Noi plecam imediat afara,sa profitam de timpul frumos.
Maine daca e soare mergem la tara asa ca daca nu mai apuc sa intru
va doresc un sf. de saptamana placut.

la toate.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
Bimilit spune:

am citit ce ati postat , dar acuma fug afara cu matei.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
dianaiulie2009 spune:
Deci , am primit asa :
-din oferta promotionala in care pe coperta e tipa cu pulover verde , de la pag. 2 camasa in dungi albastre ( am comandat-o pt. o colega de servici ) , material mult sintetic , la banii astia gasesti mai faine la fantasio ;
- aceeasi revista , pag.23 tricoul tera e super fainsi material din bumbac , un pic mai subtire decat ce e prin piata , dar calitatea mai buna - la banii astia merita , cred ca o sa-i mai comand colegului si alte culori ;
-din revista in care pe coperta e tipa cu bluzita cu maneca scurta pe culoare verde/turcoaza: - la pag.40 e setul cadou ceasuri din 6 piese , e frumos , zic ca merita ( pentru un vecin l-am comandat );
Concluzia : noi nu am primit numai tricoul , dar mai asteptam...
Pupi
albumele noastre
diplodocus spune:
Seara buna!!!
Liniste, liniste pe la noi...
Sunteti la somnic fetelor?
Noi i-am facut baita la prichindelul L-M in cada din baie..Ca nu mai incapea in cadita mica...adica incapea el dar stropea prea tare...
ii place mult, evident
Va pup, ca numai pot de somn...Ne "auzim" miine
IOANA si Luca-Mihnea