Buna Fetelor

Buna Fetelor | Autor: ror

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor dragutelor,

"Disperata" -Condoleante pentru socrul tau, santem alaturi de tine si de familie cu tot sufletul.

Urez "LA MULTI ANI" tuturor mamicilor de pe acest forum si nu numai, le doresc sa fie iubitoare, devotate in continuare cu copiii lor, si sa nu uite nici o clipa cat de norocoase sant ptr faptul ca sant mamici.

Printre altele, eram datoare cu niste raspunsuri despre mine ptr curiozitatea unora dintre voi.
Prietenii apropiati imi spun Ror, 13/12/1969, din Bucuresti. In 2000 m-am casatorit cu un belgian, acesta fiind si motivul venirii mele aici. Lucrurile nu au mers tocmai bine intre noi, asa ca, in 2004 am finalizat relatia cu un divort. Din septembrie 2002 locuiesc in Antwerp si in tot acest timp am re-invatat sa fiu independenta. Viata mea e simpla, se imparte intre servici, casa si familia ramasa in tara, iar cand timul imi permite incerc sa ma mai socializez un pic.
Cam atat ptr inceput, caci ce-i prea mult strica

Va pup si va doresc o duminica placuta!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Ror ,bine ai venit pe si sper ca iti va prinde bine.Te vei simti cu multi prieteni in jurul tau.Daca vrei sa fii optimista vino la noi in club' Clubul optimistelor zabauce raaaauu (16).

VEI PUTEA AFLA RASPUNSURILE LA MULTE INTREBARI CARE TE FRAMANTA.

Ai copii?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna Daniela,
De fapt, mesajul era adresat fetelor din Belgia, insa l-am postat gresit. Oricum, nu-i nimic, m-am dumerit pana la urma.
Am sa incerc sa ajung si pe la fetele optimiste raaau de tot, eu sunt genul mai mult de optimist-realist dar un pic te super...nu mi-ar strica.
M-ai intrebat daca am copii, si iti pot spune, ca daca regret ceva din peripetiile astea de pe meleaguri straine, este tocmai faptul ca nu am copii. Dar asta e, o sa incerc sa fiu super-optimista si sa sper....
Ror

Mergi la inceput