Mamici casnice (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Astazi n-am avut net,mama lui de net,iar acum am de citit nu gluma.

S-a terminat petrecerea?
LA MULTI ANI,Catalina!!

Cami,mey ce de bunataturi ai servit tu la musafiri.
Felicitari pentru reusita petrecerii!

Adriana,vad ca "te-ai lipit" la bicicleta Mihaelei. E super! Multi pupici pentru Miha ca stiu ce inseamna sa cari 8,9,10...kile in brate.Pe cuvant,chiar ma gandeam astazi la tine.Am fost plecata in oras si a mers el Robert cat a mers dar la un moment dat n-a mai putut,mai ales ca se facuse si ora de somn si l-am carat in brate.Doamneee...am crezut ca mor...La inceput ti se pare mizilic,dar dupa un timp salele nu te mai tin!

Dana,draga mea,vin si io la capsuni.Sa-mi pastrezi si mie macar una! Si lui Robert doua!

Va pup pe toate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Miha (mariussmic)Wow, nu-mi vine sa creeeed, incredibiiiiiiiil, sunt prima. Pot sa ofer si eu cafeeeeaaaaaaa, incredibiiiiiiil:NO, treceti aici:

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata,

cafeaua e servita doamnelor

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

buna dimineata.multam de cafea vrenicutelor.
o savurez si eu acum in liniste cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza harnicutelor si multumim de cafea
Lucia cum ai facut de ai fost prima?:)
Dana se pare ca trebuie sa te trezesti un pic mai devreme:)

Of, eu sunt am suparata, ieri ne-a frecat cineva masina in prcare destul de rau, normal ca n-a binevoit sa lase macar un nr de tel sa spuna "hai dom'le ca platesc pagubele, sau macar o parte din ele"

Intru rar ca daca e mama mea pe aici mai stau cu ea, sau profit ca sta cu Sara si mai plec si eu ca omu liber:)

Pupici la toate si revin cu temele facute:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia imi pare rau sa aud de masina. Oameni nesimtiti sunt cu duiumul.Si noua ne-au zgariat-o, dar de rautate, atunci cand era noua.Pai cum am facut de am fost prima. S-a trezit Liviu la 8, si cum am vzut ca bate vantul tare, am zis ca nu iesim dimineata asta, drept urmare am deschis ca sa mai bantui pe-aici printre tratamentele lui LIviu.Acum trebuie sa il tratez si de amigdalita. Multumesc lui Dumnezeu ca nu a facut febra si crize de tuse. Ne-am trezit sambata ca il durea un pic gatul.Asa ca, de gatit nu gatesc, fac tratamente, ma cert cu Liviu care nu mananca si bag masina de spalat.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi Lucia Ce tratament ii dai pt gat? Sper sa treaca repede.
Cu masina sper sa rezolvam cumva, da fara sa invstim f mult ca oricum e veche. Vrem sa o schimbam, dar dupa ce rezolvam cu locuinta, ca acum asta e prioritate.

Apropo, mersi mult Bianca de informatii, deja iar ne apucam sa facem planuri. Cautam terenuri ieftine:)

Geani tre sa iti trimit PM cu adresa oftalmologului, ca nr de tel nu-l are prietena mea. N-am uitat, sa sti:)

Oare unde sunt Dana, Ioana, Adriana, mmiha?

Miha Amalia te iertam ca ai lipsit, da trebuie sa recuperezi:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu sunt aici ,da' fug plec repede!
vin mai tarziu!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna dimineatza!!!!!

multzumesc de gafelutza.

flavia si noi am trecut cu masina prin ce treceti voi.dar noi am avut noroc cu un vecin "bagacios" care a notat nr masinii care ne-a "frecat".spor la cautat teren ieftin si bun.apropo cat costa arul de teren la voi?ca aici sunt niste scoruri mama mama.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Flavia, doctorita ne-a prescris tantum verde spray 3 pufuri in gat/zi, vitamina C 3-4 tablete/zi si panadol de 3 ori pe zi. Asta in cazul in care nu face febra. Si ne mai daduse niste dropsuri doctor Mom dar contin mentol si pe langa ca nu se poate utiliza cu homeopatele, nici nu ii place gustul. Incepe sa tipe ca e iute si ca il ustura.Si vechiul nostru tratament naturist, care ne ajuta de fiecare data cand incepe o raceala sau ceva in gat, sa nu se extinda sau sa apara infectie mai mare : hrean ras in prosop pe piept de 2 ori/ zi.

Mergi la inceput