Mamici casnice (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Gata, fetelor! Am pus poze de ieri de la zoo si de la Balonul Copiilor!
Impreuna, mersic !
Pupilici.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Alina felicitari!!!!!! Super realizare, s-o dau exemplu la gogoasa cu pipi si kk.. noi nu servim olita, doar wc, si acolo nu iese nimic
Lucia, wwo ce mai rastalmacesc cuvintele unii..... de unde pana unde?!
Ma bucur ca tati e mai binisor, noi noutati nu avem decat ca vorbim non stop si invatam mereu cunvintele noi. Si suntem obraznice foc.
Pup dulce!

PS" Anculina in albumul comun ai poze? Eu tre sa arunc okii la PMuri ca am uitat parola siid de cand nu am mai vizionat niente.... era sa aungem si noi ieri la zoo.... duminica viitoare acoo suntem! Cine mai vine?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Scuze fetele ca nu am mai scris. oricum cu temele sunt la zi, cat de catam citit pe diagonala

Eu sunt cu casa in "mutari", am facut ceva comanda de mobila si zilele trecute am primit-o si daca tot am fost cu mutari de sah mat am mutat cam toata mobila prin casa, ca ma cam plictisisem de vechea aranjare...Oricum sunt aproape de finish...

LA MULTI ANI!!!!!tuturor sarbatoritilor de zilele astea

Revin

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.

Mergi la inceput

Mihaela ai scuza buna, te iert eu una...... felicitari, noi am mutat mobila de 3 ori in 2 luni si tot nu ne place....
Unde ati fugit??

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Andreea frumos ai scris. Eu insa la faze de genul asta nu ma pot abtine sa nu fiu un pic mai caustica. Sincer, m-a inrait rau de tot astmul lui Liviu in materie de fumat pasiv.Am fost mereu antifumat dar acum sunt inraita la cote maxime!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

quote:
Sincer, m-a inrait rau de tot astmul lui Liviu in materie de fumat pasiv.
Am fost mereu antifumat dar acum sunt inraita la cote maxime!

Lucia, scumpa de tine, si eu ca si tine as fi in stare de crima cand e vorba de copilul meu... slava Domnului nu am motiv si sper sa nici nu fie situatia vrodata... eu omisesem acest aspect . Pup duuuuuuuulce de tot Liviu desenatorul meu preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Asa e Andreea, nu doresc nimanui sa aiba astfel de probleme cu copilul.I-am luat azi lui LIviu un costumas nou si o masca de spiderman si am facut parada modei:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=/da69re2&.src=ph

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

salutare

unde umblati toate?eu m-am pus sa fac o pogacea-paine din aia taraneasca ce o coace bunica si mama pe plita.deh,sot pofticios ca eu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

pagina 2 mey casnicute?
A, au venit colegii acasa...
Osna super burtica.Io cred ca atat aveam burtica la 35 de saptamani
Va pup ca mi-am adus aminte ca tre sa dau un telefon

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Intrat, cetit, vazut poze cu feciorul Luciei, tras cu ochiul la subiectul fumatului... si al meu sotz a promis ca de azi nu mai fumeaza, cica asha cadou de ziua mea, dar... n-a rezistat, nu l-am vazut dar mi-a spus.
Gata, va astept la cireshe si capshuni.

Pupici si noapte bunaaaaaa la toate mamicutzele, sanatate la copilashii bolnaviori si in general sa auzim numai de bine, asta miine dimineatza cind vom servi cafeaua

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput